Zoosk

zooskZoosk is een grote datingsite met wereldwijd meer dan 40 miljoen leden die iedere dag meer dan 3 miljoen berichten versturen. Met behulp van Behavioral Matchmaking™-technologie leert het algoritme van Zoosk wat de leden willen om zo betere matches voor te stellen. Als je al eens van Zoosk gehoord of gelezen hebt dan is het waarschijnlijk op Facebook geweest. Zoosk heeft namelijk voor een langere periode zichzelf geadverteerd als de enige echte Facebook dating app. Vandaag de dag echter niet meer. Het is nu veel meer dan enkel een Facebook dating app.

Met het grote ledenaantal zou je verwachten dat Zoosk een grote speler in Nederland is, maar dat is niet het geval. Als je een datingsite zoekt met veel Nederlandse leden dan is deze dating app een betere optie.

Bekijk deze dating app

Aanmelden is snel en gratis

Om je bij Zoosk aan te melden kun je kiezen uit drie opties. De eerste optie is de Facebook account koppeling waarmee Zoosk snel al je gegevens kan ophalen. Ditzelfde kan Zoosk ook als je kiest voor aanmelden met Google+. Mocht je geen interesse hebben om een social media account te koppelen aan Zoosk dan kun je ook aanmelden met je email adres en aanvullende gegevens. Als je dit gedaan hebt dan heb je een gratis lidmaatschap. Je kunt hiermee de datingsite uittesten maar geen berichten versturen. Voor het versturen van persoonlijke berichten naar je matches is een betaald lidmaatschap nodig. Gratis leden maar ook de leden met een betaald lidmaatschap kunnen Zoosk coins kopen om meer functies beschikbaar te krijgen.

Hoe het werkt

zoosk appDe basisfuncties van Zoosk zijn gelijk aan wat je bij andere datingsites vindt. Je kunt een profiel aanmaken, je foto’s toevoegen aan je profiel en vervolgens op zoek gaan naar de ware. Zoosk biedt je drie verschillende manieren om in contact te komen met andere leden. Dit zijn Search, Carousel en Smartpick. Terwijl je verwacht dat je bij de Search functie lange lijsten met profielen tevoorschijn ziet komen is dat niet het geval. Bij Search zie je namelijk maar één profiel. Dit profiel is van een persoon die aan je gekoppeld is met behulp van het algoritme. Zoosk claimt dat het hierbij gebruik maakt van hoe je de app gebruikt en in wie je interesse toont. De Carousel functie is min of meer gelijk aan dat van Tinder. Je ziet profielen van andere leden voorbij komen welke je met Ja of Nee kunt beoordelen. Hiernaast is er nog smartpick. Bij deze feature krijg je ook matchvoorstellen maar alleen worden deze matches voorgesteld aan de hand van een vragenlijst die je ingevuld hebt.

Zoosk dating app

Zoosk is een datingsite met een bijbehorende app. Als je op de datingsite online bent dan kun je chatten met mensen die de app gebruiken en visa versa. De datingsite en app zijn gekoppeld en bestaand uit dezelfde leden. Voor iPhone toestellen is de app te downloaden in de Apple App Store, voor android apparaten is het beschikbaar in de Google Play Store. De website en app zijn beschikbaar in meer dan 25 talen waarmee in totaal meer dan 80 landen bereikt worden.

Gebruikers van Zoosk

Zoosk is er voor iedereen. Of je nu een relatie zoekt, een date of vriendschap; het is allemaal mogelijk op deze datingsite. De minimale leeftijd op de datingsite is 18 jaar. Als je ouder dan 18 bent dan kun je dus zonder problemen lid worden. Het grootste deel van de Zoosk gebruikers heeft een relatief jonge leeftijd van in de twintiger jaren. Er zijn wat ouderen leden maar deze zijn in mindere mate aanwezig op deze datingsite.