Wat willen vrouwen in een relatie? De top 8 wensen van de vrouw

Wat willen vrouwen in een relatie? De top 8 wensen van de vrouw

  • 16 aug 0

badoobig

Badoo

Badoo is een geliefde datingsite voor velen. Berichten versturen is gratis net als het doorzoeken van profielen van andere singles.
Bekijk Badoo

denken vrouw

Voor een man is het vaak moeilijk om een vrouw te begrijpen. Mannen en vrouwen denken immers op verschillende wijzen. Door de afwijkende denkwijzen ontstaan geregeld ruzies in een gelukkige relatie. Wat verwacht ze van mij? De vrouw wil graag iets maar de man voldoet hier niet aan. Denk bijvoorbeeld aan een man die het fijn vindt om op stap te gaan met vrienden terwijl hij een relatie heeft. Moet kunnen toch zou je denken? Een vrouw kan hier echter anders over denken en het zien alsof de man niet graag bij haar wil zijn. Er zijn nog veel meer van dit soort voorbeelden waarin mannen en vrouwen anders denken. Begrijpen wat de vrouw van je wil kan je relatie helpen. De volgende punten worden vaak door vrouwen belangrijk gevonden in een relatie.

1. Ze wil prioriteit

Een vrouw wil graag speciaal gevonden worden; de nummer één prioriteit van de man. Dit is een punt waarop veel ruzies ontstaan binnen relaties. De vrouw wil zich vaak belangrijker voelen en niet op de derde of vierde plek te komen. Een situatie waarin de vrouw te weinig aandacht krijgt is binnen veel relaties niet houdbaar. Denk bijvoorbeeld aan een situatie waarbij de man op de bank voetbal gaat kijken en de vrouw negeert terwijl de vrouw het over iets belangrijks wil hebben.

2. Ze wil dat je de beloftes waarmaakt

Een vrouw heeft graag een man die zijn beloftes nakomt. Dit geldt niet alleen voor beloftes gemaakt aan de vrouw maar voor alle aspecten van het leven zoals werk en wonen. Als je een vrouw iets belooft om haar het hof te maken dan moet het ook waargemaakt worden. Maak geen beloftes die niet waargemaakt kunnen worden.

3. Ze wil dat je luistert

Mannen staan niet bepaald bekend als goede luisteraars. Over het algemeen zijn vrouwen er veel beter in. Dit is een probleem waar veel vrouwen mee te maken hebben; een man die niet luistert. Vrouwen praten graag veel over alles wat ze meemaken. Mannen hebben er vaak moeite mee om hier na te luisteren. Een tip voor mannen is om de tv, radio en smartphone uit te doen en de volledige aandacht aan de vrouw te geven. Stel je partner vragen over wat ze vandaag meegemaakt heeft maar ga ook dieper en stel vragen over haar ambities en wat ze nog wil bereiken.

4. Ze wil dat je doet wat ze om vraagt

Vrouwen zien graag dat de man de klusjes in het huis doet. Door te doen wat de vrouw vraagt laat je zien dat je erom geeft. Dit zorgt voor rust in een relatie. Het gaat nog niet eens om de klus zelf, maar om het feit dat je aan haar denkt. Het laat haar merken dat ze niet alles alleen hoeft op te lossen. Wil je punten scoren? Doe het dan voordat ze het vraagt. In meerdere opzichten vraagt een vrouw veel van de man. Dit betekent echter niet dat je alles moet doen wat de vrouw vraagt. Je wil immers niet dat er misbruik van gemaakt wordt.

5. Ze wil geliefd zijn

Iedere vrouw wil zich geliefd voelen door haar partner. Laat haar geregeld merken dat je van haar houdt, niet alleen als ze erom vraagt. Het gaat om de kleine dingen, bijvoorbeeld een cadeau die je “zomaar” voor haar gekocht hebt. Als een vrouw zich geliefd voelt dan verbetert het de relatie.

6. Ze wil zich veilig voelen

Een vrouw wil iets hebben om op te leunen en te steunen als ze dat nodig heeft. Deze veilige plek is d partner, iemand met wie ze alles kan delen zonder dat er meteen een oordeel geveld wordt. Ze wil alles met je delen, ook al is het niet altijd leuk om te horen. Door haar de vrijheid te geven om alles te bespreken open je de deuren om haar te laten groeien in de relatie.

7. Ze wil op je kunnen rekenen

Het leven gaat soms niet zoals we het gepland hebben. Als het allemaal even niet zo gaat als ze wil dan heeft ze iemand nodig op wie ze kan bouwen. Dat ben jij, haar partner. De vrouw wil weten of ze op je kan rekenen mocht het nodig zijn. Doe wat je zegt dat je gaat doen en wees consistent in wat je doet.

8. Ze wil gewaardeerd worden

Alle vrouwen willen een man die haar kan waarderen. Dat geldt niet alleen voor vrouwen, mannen willen het ook. Herinner haar er geregeld aan hoe fijn je het vindt dat ze weer thuis is van het werk. Door haar aanwezigheid te waarderen laat je merken dat je haar nog steeds wil. Vertel haar wat je zo waardeert aan haar en hoeveel ze voor je betekent.

Gratis daten

Wil je niet betalen voor online daten? Bezoek dan de Badoo website. Berichten versturen en profielen bekijken is gratis bij Badoo. Dit is één van de weinig datingsites waar veel singles ingeschreven zijn en je zonder kosten berichten naar elkaar kunt versturen. Je kunt je gratis inschrijven via de onderstaande link:
Gratis inschrijven