Wat vinden vrouwen aantrekkelijkheid?

Wat vinden vrouwen aantrekkelijkheid?

  • 14 dec 0

badoobig

Badoo

Badoo is een geliefde datingsite voor velen. Berichten versturen is gratis net als het doorzoeken van profielen van andere singles.
Bekijk Badoo

Denk je dat vrouwen alleen naar het uiterlijk kijken? Dan heb je het mis. Veel mannen hebben het idee dat vrouwen het uiterlijk het meest aantrekkelijk vinden. Dit is ook te zien aan het aantal foto’s met ontblote mannenlichamen op de datingsites. Dit laat duidelijk zien dat veel mannen het nog steeds niet doorhebben: het wordt vaker als oppervlakkig gezien dan aantrekkelijk. Vrouwen vinden zelfvertrouwen en zelfstandigheid veel aantrekkelijker. Ontblote borsten en grote spierballen komen pas veel later aan de orde, als de rest klopt.

Goede baan en levensstijl

Vrouwen zien graag een man met een goede baan en een stabiel leven. Dit geeft aan dat de man in staat in om te zorgen voor de vrouw. Onbewust zijn vrouwen daar mee bezig. Je hoeft niet de directeur van een bank te zijn om indruk te maken op vrouwen. Een vaste baan met een leuk huis is meestal al genoeg om te laten zien dat je een stabiel leven hebt met alles op de rit. Een leven waarbij je gelukkig kunt worden en waar ruimte is voor een vrouw.

Het is voor vrouwen belangrijk dat een man zeker is over zichzelf en zich goed voelt. Deze mannen hebben niet veel zorg nodig en vragen minder aandacht dan mannen die onzeker zijn. Een vrouw is graag bij een man die zich goed voelt omdat ze zichzelf dan ook beter gaat voelen. Een goed gevoel is besmettelijk. Het is bewezen dat een positieve omgeving meer ruimte geeft om zelf ook positiever te denken en te voelen. Het is echter niet vastgelegd dat een vrouw altijd dezelfde keuze maakt. Elke vrouw is anders. De ene keer kiest ze voor een goed uitziende man met weinig zelfvertrouwen, de andere keer voor een gemiddelde man met veel zelfvertrouwen. De man waar voor gekozen wordt verschilt per vrouw.

Tevreden zijn met jezelf

Niet elke vrouw zal op je vallen maar op elk potje past een deksel. Online daten is een “numbers game”; een proces van eliminatie waarbij de beste kandidaten overblijven. Dat je afgewezen wordt of genegeerd hoort erbij. Dit is geen reden om minder tevreden te zijn met jezelf. Integendeel zelfs, als je tevreden bent met jezelf dan hebben anderen dat door. Iedereen heeft iets unieks, ook jij. Wees tevreden met jezelf en accepteer wie je bent. Dit komt de zelfverzekerdheid ten goede. Laat zien dat je gelukkig bent met jezelf zodat je een ander ook gelukkig kunt maken. Als je niet tevreden bent met jezelf dan hebben vrouwen dat door.

Het uiterlijk niet belangrijk?

Tenzij je het lichaam hebt van Cristiano Ronaldo is het geen reden om al je hoop te vestigen op je lichaam. Een gezond en fit lichaam is een pluspunt. Dat ontkent niemand. Het is echter niet de doorslaggevende factor. Hoe je gezicht eruit ziet is nog altijd veel belangrijker dan de definitie van je buikspieren. Je kunt beter je haren goed doen en je hygiëne verbeteren dan honderden sit-ups per dag doen. Het algehele plaatje moet kloppen voor de vrouw, niet alleen een gespierd lichaam. Zelfs als je geen opgepompte spieren hebt kun je laten zien dat je een man bent.

Gratis daten

Wil je niet betalen voor online daten? Bezoek dan de Badoo website. Berichten versturen en profielen bekijken is gratis bij Badoo. Dit is één van de weinig datingsites waar veel singles ingeschreven zijn en je zonder kosten berichten naar elkaar kunt versturen. Je kunt je gratis inschrijven via de onderstaande link:
Gratis inschrijven