Wat is liefde op het eerste gezicht?

Wat is liefde op het eerste gezicht?

  • 14 dec 0

badoobig

Badoo

Badoo is een geliefde datingsite voor velen. Berichten versturen is gratis net als het doorzoeken van profielen van andere singles.
Bekijk Badoo

liefde eerste gezicht

Bijna iedereen heeft het wel eens meegemaakt; je ontmoet iemand en denkt vervolgens de hele dag aan de persoon. Is het liefde op het eerste gezicht? Je gaat naar bed met de gedachte aan de persoon en je staat ermee op. Liefde op het eerste gezicht is iets magisch. Alles lijkt te kloppen aan de persoon en je ziet geen enkele onvolkomenheid. Als iemand perfect is dan komt de persoon wel heel dicht in de buurt van perfectie. Hoe kan dit?

Hormonen en neurotransmitters

Liefde op het eerste gezicht is alleen te verklaren door de activiteit in de hersenen. Als je iemand aantrekkelijk vindt dan worden er verschillende processen in de hersenen actief. Er worden hormonen en neurotransmitters geproduceerd in de hersenen als de persoon in zicht is. Deze hormonen werken verslavend. De verslaving ontstaat dat de persoon zo vaak mogelijk gezien moet worden. Dit is verliefdheid.

Wat gebeurt er als je verliefd wordt?

Als je verliefd bent dan wil je de ander het liefst elke dag zien. Je denkt na over je geliefde en over de toekomst van jullie beide. Je wil graag al je tijd met de ander doorbrengen en zo vaak mogelijk seks hebben. Alle imperfecties vergeet je en de ander kan alleen maar goed doen. Je ziet niets slechts van de ander. Alleen de goede eigenschappen zie je zoals de leuke lach, het mooie lichaam en hoe de ander praat.

Komt er een einde aan verliefdheid?

Verliefdheid blijft echter niet voor altijd. Het is een biologisch proces dat niet voor altijd duurt. Het proces dat plaatsvindt in de hersenen kan tot maximaal zo’n 12 maanden voortduren. Na de verliefdheid kom je erachter of de persoon echt bij je past of niet. De verliefdheid is het leukste deel van de relatie. Alles is nieuw en de hormonen zorgen ervoor dat iedere dag een plezier is. Je hebt meer energie en je bent gelukkig.

Gratis daten

Wil je niet betalen voor online daten? Bezoek dan de Badoo website. Berichten versturen en profielen bekijken is gratis bij Badoo. Dit is één van de weinig datingsites waar veel singles ingeschreven zijn en je zonder kosten berichten naar elkaar kunt versturen. Je kunt je gratis inschrijven via de onderstaande link:
Gratis inschrijven

Reageer