Waplog

waplog
Dating apps worden steeds vaker gebruikt. Niet alleen om een potentiële partner te vinden, maar ook zeker om nieuwe vrienden te ontmoeten en een leuke date aan de haak te slaan. Met Waplog is dit allemaal mogelijk. Het is een van de bekende dating apps om liefde te vinden of een mooie vriendschap te starten. Op dit moment zijn er maar liefst meer dan 60 miljoen vrijgezellen die gebruik maken van de app, waardoor de kans groot is dat je een fantastisch iemand kunt ontmoeten. Daarnaast heeft Waplog een aantal interessante functionaliteiten om zich te onderscheiden van andere dating apps.

Benieuwd geworden? We vertellen je meer over de app zodat je kunt achterhalen of deze misschien iets voor jou is. Ben je op zoek naar een betrouwbare dating app met veel Nederlandse leden? Dan raden we deze dating app aan:

Bekijk deze dating app

Voor wie is Waplog bedoeld?

Waplog is een dating app om te daten, flirten en nieuwe mensen te ontmoeten. De app is heel veelzijdig en een mooi platform voor mensen die geïnteresseerd zijn in online dating. Het is echter meer dan een dating-app, maar een volwaardig sociaal platform. Het biedt gebruikers veel verschillende opties om mensen te ontmoeten. Ben je daarom op zoek naar een leuke date, een romantisch avontuur of een nieuwe vriendschap? Dan ben je hier aan het juiste adres. Ook als je gewoon online wil chatten en nieuwe mensen wilt ontmoeten kun je gebruik maken van Waplog. De meeste leden wonen in landen zoals de Verenigde Staten en Canada maar de populariteit in Europa en Nederland begint ook te groeien. Je dient minstens 18 jaar te zijn om je te kunnen registreren en het grootste deel van de leden is tussen de 19 en de 35 jaar oud.

Hoe werkt Waplog?

Waplog heeft niet alleen een mobiele app, maar ook een website waar je gebruik van kunt maken. Allereerst dien je je natuurlijk aan te melden. Dit kan gemakkelijk door je emailadres in te vullen en een gebruikersnaam en wachtwoord te kiezen. Daarna kun je beginnen met het personaliseren van je profiel door middel van afbeeldingen, een persoonlijke tekst of een link met Facebook of Instagram. Om je te kunnen registreren dien je je email of een van je sociale media accounts te koppelen. Op deze manier wordt je identiteit geverifieerd en wordt de kans kleiner dat er geen nepaccounts worden aangemaakt.

Je kunt je eigen account een stuk persoonlijker maken door meer informatie over jezelf toe te voegen. Zo kun je bijvoorbeeld je interesses toevoegen, je favoriete films en muziek, tags toevoegen, een paar alinea’s over jezelf schrijven en wat vragen toevoegen om te laten zien wie je bent. Op deze manier is de app een stuk persoonlijker dan apps waarbij er vaak alleen wordt gekeken naar je profielfoto.

Op zoek naar een perfecte match

Met Waplog kun je op zoek gaan naar een leuk date. Je kunt gebruik maken van verschillende filters zoals zoeken op plaats en geslacht en daarna kun je chatten met je matches. Hiernaast is het ook mogelijk om geschenken te sturen naar personen in wie je geïnteresseerd bent. Deze geschenken kun je vervolgens omzetten in speciale aanbiedingen. Naast deze functie kun je ook verhalen toevoegen, verhalen van anderen bekijken en live chatten met andere leden die online zijn.

waplog app

Unieke functies van Waplog

Waplog heeft een groot aantal bijzondere functies waarmee de dating app zich onderscheid van een hoop andere dating apps. Zo is er bijvoorbeeld het Waplog-verhaal. Dit is een nieuwe videofunctie waarmee je alle momenten van je dag kunt delen. Verhalen zijn video’s van maximaal 15 seconden die 24 uur zichtbaar zijn voor andere leden. Je kunt er zoveel toevoegen als je wilt om zo te delen waarmee je je bezig houdt in het dagelijks leven. Het biedt een makkelijke manier om andere mensen te leren kennen. Daarnaast kun je zelfs video’s omzetten in contant geld door vergrendelde video’s te maken.

Ook kun je met matches videochatten. Ontdek mensen over de hele wereld zonder dat er sprake is van een taalbarrière. Met de Waplog videochat worden chats namelijk in real time vertaald zodat je met nieuwe, interessante mensen uit verschillende culturen kunt praten.

Cadeaus sturen en munten

Een derde bijzondere functionaliteit is de opties om andere mensen cadeaus te sturen. Je zult hier wel munten, een online valuta, voor moeten aanschaffen. Door mensen cadeaus te sturen kun je laten zien dat je ze erg leuk vindt. Je kunt kiezen uit een grote selectie cadeaus om te versturen, wat de date ervaring nog wat bijzonderder kan maken. Ook kun je zelf contant geld verdienen in de app door cadeaus te ontvangen of door populaire verhalen te posten. Op deze manier houd je misschien niet alleen een leuke date maar ook een zakcentje over aan je avonturen op Waplog.

Met de munten in de app kun je naast cadeaus sturen ook je verhalen een boost geven of met andere gebruikers appen. Verder kun je ook je eigen profiel een boost geven, waardoor je bovenaan de zoekopdracht zult verschijnen en meer aandacht van andere leden zult ontvangen. Ook kun je een VIP lid worden, waarmee je extra functionaliteiten krijgt en ook geen advertenties meer worden weergegeven.

Website van Waplog

Naast een mobiele app is er ook een website waar je gebruik van kunt maken. Met een gemakkelijke lay-out kun je op een snelle manier gebruik maken van de website, je profiel aanpassen en chatten met nieuwe mensen. Heb je dus geen smartphone of vind je je browser gemakkelijker in gebruik? Dan kun je bij Waplog ook gewoon op je laptop of computer aan de slag en een leuke date ontmoeten.

De meeste gebruikers zitten echter op de app van Waplog. Deze is beschikbaar in de Google Play Store voor Android-apparaten en in de Apple App Store voor iOS-apparaten.

google playapp store

Betrouwbaarheid van Waplog

Over het algemeen heeft de app van Waplog een rating van 4.4 uit 5 sterren in de Appstore. Dit is natuurlijk helemaal niet slecht, maar tussen de recensies staan toch ook wel wat kritische punten. Zo wordt er bijvoorbeeld gezegd dat er heel veel fake accounts actief zijn in de app. Er zijn heel veel nepprofielen en daarnaast is er ook veel spam voor seksuele sites. De service van Waplog geeft aan dat ze wel vechten tegen vervalsers en oplichters, maar de kans is dus nog steeds aanwezig dat je dit soort profielen tegenkomt in de app. Let hier dus op bij het gebruik van deze, en andere, dating apps.