Waarom mannen een relatie vermijden? De belangrijkste redenen uitgelegd

Waarom mannen een relatie vermijden? De belangrijkste redenen uitgelegd

  • 14 dec 0

badoobig

Badoo

Badoo is een geliefde datingsite voor velen. Berichten versturen is gratis net als het doorzoeken van profielen van andere singles.
Bekijk Badoo

In elke relatie komt een moment dat het tijd is om een stapje verder te gaan. Als je aan het daten bent dan is dit bijvoorbeeld het ontmoeten van de vrienden en familie. Zo zijn er veel kleine stapjes bij een relatie maar ook enkele grote stappen. De één is daar sneller mee dan de ander. Het zijn vaak de vrouwen die er eerder klaar voor zijn dan mannen. Er zijn ook mannen die zich eigenlijk helemaal niet willen binden aan iemand omdat ze geen relatie willen. Hier volgen de meest voorkomende redenen hiervoor:

Voorgaande ervaringen

Als een man in het verleden is gekwetst dan probeert de man dit in de toekomst te voorkomen. Het is een natuurlijke reactie om voorzichtiger te zijn. Door de slechte ervaringen tijdens een relatie heeft de man moeite om zich weer te binden aan een vrouw. Mannen praten niet snel over gevoelens zoals vrouwen dat doen. Dit kan ervoor zorgen dat het de man altijd blijft volgen. Door er niet over te praten wordt het weggedrukt en maakt men voor zichzelf de keuze dat de fout lag in het aangaan van een relatie. In deze situatie is het nodig om geduld te hebben. Laat de man er zelf mee komen en push hem niet. Na verloop van tijd heeft de man door dat hij niet gekwetst wordt waardoor zijn vertrouwen verbeterd.

Genieten van het single zijn

Het is mogelijk dat een man zich nog niet wil binden omdat hij nog teveel geniet van het single leven. Dit komt vaak voor bij mannen die niet lang geleden een lange relatie achter de rug hebben. De zijn aan het genieten van de vrijheid die het vrijgezellenleven biedt. Ze kunnen hun eigen ding doen en kunnen meer relaxen. De man kan er vervolgens moeite mee hebben om dit op te geven voor een relatie. Ze zien dan alleen maar de nadelen van een relatie en niet de voordelen.

Een relatie betekent voor hen alleen het inleveren van vrijheid en het aangaan van verplichtingen. In deze situatie is het verstandig om de man te laten weten dat hij de hobby’s nog steeds kan doen in de relatie, tijd heeft voor vrienden en zelfs nog vrijheid hebben. Laat hem zien dat je het meent door hem ook vrijheid te geven en te respecteren wanneer hij tijd apart wil doorbrengen. Als de man ziet dat je het meent is het makkelijker voor hem om zich aan je te binden.

Gratis daten

Wil je niet betalen voor online daten? Bezoek dan de Badoo website. Berichten versturen en profielen bekijken is gratis bij Badoo. Dit is één van de weinig datingsites waar veel singles ingeschreven zijn en je zonder kosten berichten naar elkaar kunt versturen. Je kunt je gratis inschrijven via de onderstaande link:
Gratis inschrijven