Vrouwen ontcijferen: de spelletjes die ze spelen

Vrouwen ontcijferen: de spelletjes die ze spelen

  • 14 jul 0

badoobig

Badoo

Badoo is een geliefde datingsite voor velen. Berichten versturen is gratis net als het doorzoeken van profielen van andere singles.
Bekijk Badoo

Mannen raken vaak verward door wat een vrouw wil. Meent ze wat ze zegt of zit er wat achter? Deze gedachte heeft bijna iedere man geregeld in een relatie. Het is voor een man niet makkelijk om de gedachten van een vrouw te lezen. Vaak hebben ze het bij het verkeerde eind. Een man is meestal recht voor de raap maar vrouwen maken er liever een spelletje van door het antwoord niet kant-en-klaar te geven. De man moet er moeite voor doen om erachter te komen hoe het nu echt zit. Er zijn verschillende spelletjes die vrouwen spelen:

Hard-to-get

Een vrouw houdt er van om niet direct alle kaarten op tafel te leggen. Het hard-to-get spelen is een typisch vrouwelijk spelletjes als een man interesse heeft getoond. De vrouw gedraagt zich alsof meer gegadigden zijn of dat de man beter z’n best moet doen. Voor vrouwen is het hard-to-get spelletje een groot plezier om de man zich te zien uitsloven voor haar. Het is als man niet slim om altijd achter haar aan te lopen. De vrouw krijgt dan al snel het idee dat ze alles kan maken. Laat wat ruimte over voor de vrouw om initiatief te tonen.

Tranen

Er zijn vrouwen die emoties gebruiken om te krijgen wat ze willen. Door te huilen wil de vrouw aandacht. Weglopen is geen optie want dan geeft de man niet meer om haar. Wat volgt zijn uitspraken zoals “als je van me houdt dan doe je dit voor me”. Het is moeilijk om te gaan met dit soort emotionele chantage. Laat de vrouw weten dat je met haar meeleeft maar dat het nodig is om een normaal gesprek te voeren zonder veel emoties om tot een oplossing te komen.

Je mening vragen

Dit spelletje is een klassieker van de vrouw. Elke man krijgt de vraag eens te horen: lijk ik dik in deze broek? Wanneer een vrouw dit zegt dan gaan alle alarmbellen rinkelen. Volledig eerlijk zijn werkt niet; dat hebben vele mannen al getest. Hetzelfde geldt voor een vraag als “is die vrouw mooier dan mij?”. Ook al is de vrouw mooier, het is niet de tijd om eerlijk te zijn. Een positief antwoord is het enige dat de vrouw wil om bevestiging van je te krijgen dat ze mooi is. In de meeste gevallen is de man het beste af door te zeggen wat de vrouw wil horen, zelfs als het een leugen is.

De stilte

Je hebt een leuke dag gehad en opeens zegt de vrouw niet meer. Wat is er aan de hand? De stilte is een spelletje dat door veel vrouwen gespeeld wordt. De man mag raden wat de oorzaak is. In veel gevallen weet de man niet wat er gaande is en stellen de vraag “wat heb ik gedaan?”. Door aan te geven dat de man geen idee heeft kan het nog erger worden. De stilte wordt verergerd en de vrouw wil vervolgens niet zeggen wat er aan de hand is. Voor een man is weglopen of de situatie ontwijken niet de beste oplossing. De vrouw wil met de akelige stilte erachter komen of je erom geeft. Geef de vrouw even de tijd om af te koelen waarna je iets vertelt dat om een antwoord vraagt. Laat duidelijk weten dat je geeft om wat haar dwars zit.

Seks als chantage

Vrouwen gebruiken seks geregeld als een chantagemiddel in een relatie. De vrouw wil krijgen wat ze verlangt en anders kan de man seks vergeten. Een man die teveel aandacht besteedt aan de seks kan hier makkelijk het slachtoffer van worden. De vrouw heeft hiermee de volledige controle over de man. Deze wil immers koste wat kost seks. Om dit tegen te gaan moet de man als een vrouw denken; wat de vrouw kan is ook mogelijk voor de man. Seks is iets dat waar beiden van genieten; niet alleen de man.

Flirt

Je hebt het idee dat ze je leuk vindt en dat je haar alleen nog maar binnen hoeft te hengelen. Wat vaak het geval is dat niet de man maar de vrouw alles onder controle heeft. Dit komt geregeld voor tijdens het stappen; je koopt haar wat te drinken en hebt een leuk gesprek. Opeens gaat ze ervandoor met een vriendin en laat je alleen achter terwijl het net zo lekker ging. Als man is hier niets aan te doen. Neem je verlies en geniet van het moment met haar.

Vrouwen ontcijferen: de spelletjes die ze spelen
5 (100%) 1 stemmen

Gratis daten

Wil je niet betalen voor online daten? Bezoek dan de Badoo website. Berichten versturen en profielen bekijken is gratis bij Badoo. Dit is één van de weinig datingsites waar veel singles ingeschreven zijn en je zonder kosten berichten naar elkaar kunt versturen. Je kunt je gratis inschrijven via de onderstaande link:
Gratis inschrijven