10 Vragen die je als man kunt stellen tijdens online daten

10 Vragen die je als man kunt stellen tijdens online daten

  • 17 mrt 0

badoobig

Badoo

Badoo is een geliefde datingsite voor velen. Berichten versturen is gratis net als het doorzoeken van profielen van andere singles.
Bekijk Badoo

selfie date

Voor beginners in de online dating wereld kan het lastig zijn om contact te leggen met andere leden. Als je door de profielen bladert zie je dat de profielen vol staan met eisen en wensen. Ben je wel geschikt voor de persoon? Wat zal ze van me vinden? Dit zijn vragen die iedere man krijgt na het lezen van een profiel van een goed uitziende vrouw. Als je de foto’s en het profiel leuk vindt verstuur je een bericht. Door vragen te stellen kom je erachter of ze echt zo leuk is of dat ze misschien wel helemaal niet bij je past. De antwoorden op de vragen geven je een goed beeld van de vrouw en haar leven. De volgende vragen kunnen je helpen om een beter beeld van de vrouw te krijgen:

Hoelang ben je al lid op deze datingsite?

Als de vrouw al lang lid is dan is de kans groot dat ze niet voor lange relaties gaat. Het is ook mogelijk dat ze heel kieskeurig is. De grens is echter moeilijk te bepalen. Als een vrouw langer lid is dan twee jaar dan weet je bijna wel zeker dat er iets niet klopt. Door de vraag te stellen krijg je wel een goed idee van haar datingcarrière.

Waar ben je naar op zoek? Een serieuze relatie of gewoon daten?

Deze vraag is misschien erg direct maar je weet dan wel direct waar je aan toe bent. Als de vrouw niet op zoek is naar een serieuze relatie en jij wel dat hoef je aan deze vrouw weinig aandacht meer te besteden. Je bespaart met dit soort vragen veel tijd. Als je zelf op zoek bent naar een friend with benefits maar de vrouw wil een vaste relatie dan kun je het maar beter zo vroeg mogelijk weten, voor je haar te leuk vindt om te laten gaan.

Hoeveel dates heb je al gehad?

Ook deze vraag is erg direct maar het geeft je een goed idee hoe de vrouw omgaat met online daten. Is ze erg selectief in het daten met mannen of gaat ze met bijna iedereen op een date? Natuurlijk moet je dan ook weten in hoeveel tijd ze deze dates gehad heeft. Vijf dates in één maand is bijvoorbeeld heel iets anders als vijf dates in één jaar.

Wat is je favoriete (boek-film-band)?

Boeken, films en muziek zijn uitstekende onderwerpen om te bespreken tijdens het daten. Met deze vraag kom je erachter wat ze leuk vindt en of dit raakvlakken heeft met jouw interesses. Het voordeel van dit soort vragen is dat je bijna ontelbare aantallen onderwerpen kunt verzinnen. Niet alleen kun je het bijvoorbeeld over boeken hebben maar ook over de auteurs en genres.

Andere vragen die gesteld kunnen worden:

  • Wat eet je het liefst?
  • Ben je ambitieus?
  • Hoe belangrijk is geld voor jou?
  • Wat betekent familie voor jou?
  • Kijk je veel tv?
  • Wat zijn je favoriete programma’s?

Wil je nog meer vragen weten? Bekijk dan deze lijst met vragen om je date te leren kennen.

10 Vragen die je als man kunt stellen tijdens online daten
4 (80%) 1 stemmen

Gratis daten

Wil je niet betalen voor online daten? Bezoek dan de Badoo website. Berichten versturen en profielen bekijken is gratis bij Badoo. Dit is één van de weinig datingsites waar veel singles ingeschreven zijn en je zonder kosten berichten naar elkaar kunt versturen. Je kunt je gratis inschrijven via de onderstaande link:
Gratis inschrijven