Aantrekkingskracht: voel je je aangetrokken tot je date?

Aantrekkingskracht: voel je je aangetrokken tot je date?

  • 14 dec 0

badoobig

Badoo

Badoo is een geliefde datingsite voor velen. Berichten versturen is gratis net als het doorzoeken van profielen van andere singles.
Bekijk Badoo

Vooral tijdens de eerste date is het moeilijk om te zeggen dat je je aangetrokken voelt tot je date. Je moet nog wennen aan de andere persoon en je hebt misschien iets heel anders verwacht. Dat betekent nog niet dat je je niet aangetrokken voelt tot je date. Het duurt meestal even voordat de aantrekkingskracht het werk doet. Veel mensen in lange relaties zeggen dat wanneer ze de partner voor het eerst ontmoetten dat ze niet meteen dachten van “dit is de ware”. Soms voelden ze zich zelfs helemaal niet aangetrokken tot de persoon of mochten ze de persoon niet eens. Hier volgen enkele tekenen die aangeven of je de date leuk vindt of niet.

Je wil bij de persoon zijn

Als je je aangetrokken voelt tot een ander dan wil je het liefst zoveel mogelijk bij de ander zijn. Je krijgt een beter gevoel als je weet dat je de ander weer gaat zien. Je wil zo snel mogelijk weer iets doen met de ander, en het maakt je eigenlijk niet veel uit wat.

Je moet steeds aan de date denken

Als je iemand leuk vindt dan moet je veel aan die persoon denken. Dit is dan ook één van de belangrijkste tekenen. Je denkt terug aan de date met de persoon en gaat de gesprekken in je gedachten nog een keer na. Je probeert onbewust vaker contact te zoeken met de persoon. Als je wakker wordt en al heel snel aan je date denkt dat kun je ervan uitgaan dat je je aangetrokken voelt tot de persoon.

Je gedrag verandert met de date in de buurt

Als je je aangetrokken voelt tot een ander dan merk je aan jezelf dat je anders doet als de ander in je buurt is. Opeens wordt je onhandig met de ander in de buurt of je let opeens op alles wat je doet. Tijdens de date begin je snel te blozen en te zweten. Dit zijn tekenen die aangeven dat je je aangetrokken voelt tot je date.

Wat is onmisbaar in de ander?

Het is belangrijk dat je je aangetrokken voelt tot je date maar dat is niet het enige. Wat is onmisbaar als je een relatie met hem of haar wil? ets dat niet gemist kan worden is bijvoorbeeld eerlijkheid. Dat is iets wat iedereen als vanzelfsprekend ziet maar er kunnen ook andere zaken zijn die je belangrijk vindt. Een voorbeeld is dat de andere persoon avontuurlijk moet zijn. Niet iedereen is avontuurlijk aangelegd. Als dit niet mag missen in de andere persoon dan moet je dit duidelijk aangeven in je profiel. Personen die niet avontuurlijk zijn aangelegd zullen je dan niet zo snel aanspreken.

Maak je verwachtingen kenbaar

Het is ook mogelijk dat je iemand zoekt die niet meer iedere week gaat stappen. Als je zelf het liefste elke avond voor de tv zit en de ander wil er alleen maar uit om feesten en discotheken te bezoeken dan gaat dit voor problemen zorgen. Deze problemen kun je voorkomen door het aan te geven in je profiel. Vertel de ander hoe je je leven ziet en wat je verwacht van de andere persoon.

Het aangeven van je wensen en eisen

Het is belangrijk om met de ander te praten over hoe jij een relatie ziet. Als je het daar niet over hebt dan kan dit voor problemen zorgen. Stel dat je e-mails verstuurd, contact hebt gehad per telefoon en uiteindelijk elkaar ontmoet dan is er een reële kans dat er een klik is. Je spreekt vaker af en krijgt een band waarna je erachter komt dat hij eist dat de vrouw thuis blijft en het eigen werk opgeeft terwijl de man het werk doet. Als jij dat helemaal niet zit zitten dan had je hier beter vooraf over kunnen praten.

Gratis daten

Wil je niet betalen voor online daten? Bezoek dan de Badoo website. Berichten versturen en profielen bekijken is gratis bij Badoo. Dit is één van de weinig datingsites waar veel singles ingeschreven zijn en je zonder kosten berichten naar elkaar kunt versturen. Je kunt je gratis inschrijven via de onderstaande link:
Gratis inschrijven