Vind ze me leuk? Hoe je weet of een vrouw je leuk vindt

Vind ze me leuk? Hoe je weet of een vrouw je leuk vindt

  • 03 aug 0

badoobig

Badoo

Badoo is een geliefde datingsite voor velen. Berichten versturen is gratis net als het doorzoeken van profielen van andere singles.
Bekijk Badoo

stel

Het is soms moeilijk om erachter te komen of ze je leuk vindt of niet. Dat ze vaak naar je kijkt betekent nog niet meteen dat ze een oogje op je heeft. Misschien vind ze wel dat je kledingstijl te raar is of heb je iets tussen je tanden. Hoe weet je dan wel of ze je leuk vindt? Het begint met het geven van aandacht aan alle kleine tekenen en hints. Vrouwen laten het merken als ze iemand leuk vinden; aan jou de taak om het raadsel op te lossen. Dit zijn een aantal makkelijke tips om erachter te komen of ze een oogje op je heeft of niet.

Zoek opnieuw oogcontact

Alleen oogcontact hoeft nog niet veel te betekenen zoals je net gelezen hebt. Als je het echter op de goede manier aanpakt dan kun je erachter komen wat het oogcontact betekent. De volgende keer dat ze oogcontact met je zoekt kijk haar dan aan en toon een glimlach. Als je een glimlach terug krijgt dan is het teken waar je naar op zoek bent. Als ze snel wegkijkt of geen enkele reactie toont dan is het misschien echt het geval dat je iets tussen je tanden hebt.

Begin een gesprek

Door heel kort met iemand te praten kun je veel over je plek te weten komen. Verzin een willekeurig onderwerp en stel haar daar een vraag over. Als je in de sportschool bent vraag haar dan iets over de oefening die ze aan het doen is. De manier waarop ze reageert zegt veel. Als ze naar je lacht tijdens het praten, zenuwachtig reageert of verlegen is dan kun je dit als een goed teken zien. Dit geldt ook voor de manier op hoe ze reageert op je antwoorden. Als ze haar mening aanpast aan die van jou is bijvoorbeeld een goed teken. Het is nog beter als ze zelfs een vraag aan jou terug stelt. Een beter teken kun je niet krijgen omdat de investering om met haar in contact te komen beantwoord wordt; het komt niet meer alleen van jou kant. Als ze ongeïnteresseerd overkomt of net doet alsof ze je niet gehoord heeft dan weet je genoeg.

Let op de lichaamstaal

man vrouw lichaamstaalAls iemand oprecht in je geïnteresseerd is dan kun je dit merken aan de lichaamstaal. Het is vooral de richting van het lichaam en de ledematen die je veel kunnen vertellen. Let bijvoorbeeld op haar voeten en in welke richting deze staan. Als ze op je gericht zijn dan is dit een goed teken. Als ze zich bijdraait met haar schouder naar je toe dan is dit geen goed teken. Een open en rechte houding gericht op jou is wat je wilt.

Maak fysiek contact

Natuurlijk is het niet de bedoeling om meteen een knuffel te geven als je haar ziet maar aan de manier waarop ze op fysiek contact reageert kun je veel te weten komen. Als je naast haar gaat zitten en de schouders elkaar aanraken dan is het de bedoeling dat ze niet wegschuift. Doet ze dit wel en neemt ze afstand dan is dit een teken dat zij er toch iets anders over denkt dan jou.

Let op: fysiek contact volgt pas na oogcontact en het gesprek.

Als de vrouw jou plotseling aanraakt of dichterbij je komt staan dan zegt dit nog meer. Misschien raakt ze eventjes je onderarm aan of legt ze een hand op je schouder; elke vorm van fysiek contact uit eigen beweging is een belangrijk teken.

Waag je kans

Waarom nog meer tijd besteden aan onduidelijke tekenen terwijl je het antwoord snel kunt weten? Waag je kans en vraag haar uit. Als je een relatie wil dan hoort een blauwtje lopen erbij. Het goede nieuws is dat het altijd een keer goed gaat, ook al faal je veel vaker. In het casino kun je niet winnen als je niets inzet. Zo werkt het ook in het echte leven. Als je het niet probeert dan krijg je nooit wat je wilt en weet je misschien nooit waar je aan toe bent

Gratis daten

Wil je niet betalen voor online daten? Bezoek dan de Badoo website. Berichten versturen en profielen bekijken is gratis bij Badoo. Dit is één van de weinig datingsites waar veel singles ingeschreven zijn en je zonder kosten berichten naar elkaar kunt versturen. Je kunt je gratis inschrijven via de onderstaande link:
Gratis inschrijven