Victoria Milan

victoria milan
Laat je niet misleiden door de schattige vrouwennaam van deze datingapp, want Victoria Milan heeft in de loop der jaren een beruchte reputatie opgebouwd. Als een van de eerste datingsites voor affaires heeft het de nodige aandacht in de pers gehad. Van politieke partijen die zich uit naam van God met de promotie van de datingsite bemoeiden tot felle discussies op sociale media: laten we zeggen dat er voors en tegens zijn als we het over Victoria Milan hebben. Maar wat de mensen ook zeggen, het is en blijft een populaire datingsite voor mensen die iets meer willen dan wat ze in hun eerste relatie kunnen krijgen.

“Vind je geheime liefdesaffaire.” – Victoria Milan

Of je nu single bent, gebonden of wilt experimenteren, Victoria Milan heeft misschien precies wat je zoekt. Met het gigantische aanbod ‘beschikbare’ kandidaten, anonimiteitsfuncties en discrete profielen is het een serieus platform voor het vinden van een (eenmalige) minnaar of minnares. Als je je horizon wilt verbreden, dan is Victoria Milan een online ontmoetingsplek om te overwegen.

Gericht op spanning en overspel

Je kan op deze datingsite op een betamelijk geruste wijze op zoek gaan naar een spannend avontuur. Victoria Milan zorgt voor de anonieme manier van daten. Het is bijvoorbeeld niet toegestaan om persoonlijke informatie over jezelf te delen in je profiel, maar alleen in privéberichten. Overspel wil je immers geheim houden. Maar ook voor vrijgezellen is het mogelijk om een beetje spanning te beleven. Bijvoorbeeld een avontuur aangaan met een gebonden vrouw of man? Je kunt gratis een 100% anoniem profiel aanmaken en beginnen met zoeken.

Bekijk wie aanwezig is op Victoria Milan

De reviewscore van Victoria Milan

Pluspunten

 • Geen persoonlijke gegevens vereist
 • Discreet en anoniem
 • Wereldwijd zoeken en matchen

Minpunten

 • Premiumfuncties zijn niet gratis
 • Meer mannen dan vrouwen

Wij beoordelen Victoria Milan

 • Gebruiksvriendelijkheid
 • Vormgeving
 • Prestaties
 • Aanbod gebruikers
 • Prijzen

Wat is Victoria Milan?

Stel je voor: je zit aan de bar van een hippe club, je favoriete cocktail in de hand en een glimlach op je gezicht. Je voelt je op en top zelfverzekerd, klaar om iemand te veroveren. Maar er is één probleem: je bent al een tijdje in een relatie en je kunt je niet permitteren om betrapt te worden. Wat doe je dan? Maak kennis met Victoria Milan, dé datingapp voor de avontuurlijke zielen die het leven spannend willen houden, maar tegelijkertijd de chaos van affaires willen vermijden.

Met deze app ben jij aan zet en kun je een discreet avontuur aangaan zonder je vaste relatie op het spel te zetten. Althans, dat is wat de datingapp beweert te kunnen bewerkstelligen. Bereid je voor op een wereld vol passie, spanning en stiekeme ontmoetingen.

Het is vrij ‘normaal’

Ontrouw, vreemdgaan, overspel of een affaire hebben: het zijn vier verschillende termen die allemaal min of meer hetzelfde omschrijven. Maar wat het precies inhoudt, dat verschilt per geval en per relatie. Ondanks de potentiële gevolgen blijkt vreemdgaan een enorm populaire activiteit te zijn. Hoewel de schattingen uiteenlopen, gaan onderzoekers ervan uit dat 15 procent van de vrouwen en 25 procent van de mannen ooit is vreemdgegaan.

Terwijl sommige van deze vreemdgangers zich laten verleiden door de situatie, zijn anderen bewust en doelgericht op zoek naar iets wat ze niet in hun relatie kunnen vinden. En deze laatste groep gebonden mensen is waar Victoria Milan zich op richt met een platform dat is ontwikkeld voor het starten van affaires.

Victoria Milan is één van ‘s werelds toonaangevende datingapps voor mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een discrete affaire. Het datingnetwerk is in 2010 opgericht door een Noors-Amerikaanse ondernemer en is uitgegroeid tot een wereldwijd platform voor vreemdgangers die een buitenechtelijke affaire willen. De datingsite heeft nu meer dan 8 miljoen leden uit meer dan 33 landen.

Aanmelden

Registratie op Victoria Milan is eenvoudig en kost helemaal niets. Het is op zo’n manier ingericht dat het zo makkelijk mogelijk is om lid te worden. Je hoeft alleen de basisgegevens te verstrekken bij de registratie: je geboortedatum, schuilnaam, e-mailadres en je wensen, voorkeuren en fysieke kenmerken. Dit is het enige wat Victoria Milan graag wil weten om je profiel voor je klaar te zetten. Let erop dat het een verstandig idee is om een aparte e-mailaccount te gebruiken waarin je echte naam of identificerende informatie niet zijn verwerkt.

Bekijk hoe de aanmelding verloopt

Profielen

Zodra je je hebt ingeschreven bij Victoria Milan kun je eigenlijk meteen beginnen met het invullen van je profiel. Een deel is al ingevuld door de gegevens die je hebt ingevuld tijdens de registratie, het andere deel mag je daarna invullen. Elk datingprofiel bestaat uit de onderdelen uiterlijk, achtergrond, levensstijl, persoonlijkheid en waar je naar op zoek bent.

Ben je creatief met de pen? Als je vrijuit wilt spreken over je behoeften en hoe je deze wilt vervullen, dan zou je dat kunnen delen in je profieltekst. Is een relatie niets voor jou en ben je liever de extra-vriendin voor je lover? Ben je al jaren gebonden, is de intimiteit zoek en wil je opnieuw de spanning ervaren? Hoe je je eigen verhaal in je profiel uitlegt is aan jou. Het kan zoals jij dat wilt, oftewel, een affaire volgens jouw wensen.

“Een avontuurlijke einzelgänger in een open relatie. Ik, 43 jaar, laat mij leiden door mijn lusten, niet door wat anderen zeggen. Ik geef meer dan ik ontvang. Maar wie kan mij meer geven dan ik verdien?” – Anonieme gebruiker Victoria Milan.

Wat betreft de discretie is het slim om geen details te delen waaraan anderen je kunnen herkennen. Heb je een opvallende moedervlek op je wang? Een tattoo op je onderarm die makkelijk te herkennen is? Of verwijs je in je bericht naar je beroep als scheidsrechter in de voetbal eredivisie? Zorg ervoor dat deze informatie niet zomaar op je profiel te vinden is, want het maakt een herkenning des te gemakkelijker. En als je anoniem wilt blijven, dan is dat wel het laatste wat je wilt.

Termen om te weten

 • Swipe: gebruikers kunnen profielen naar links en rechts vegen om interesse te tonen of af te wijzen.
 • Show interest: gebruikers kunnen hun interesse tonen in een profiel door middel van het sturen van een interessebericht.
 • Private gallery: gebruikers kunnen foto’s toevoegen aan hun privégalerij die alleen zichtbaar zijn voor specifieke gebruikers.
 • Chat: gebruikers kunnen met elkaar chatten nadat er een match is gemaakt.
 • Block: gebruikers kunnen een ander profiel blokkeren om contact te vermijden.
 • Report: gebruikers kunnen een profiel rapporteren als ze denken dat het nep of ongepast is.
 • Verified: gebruikers kunnen hun profiel laten verifiëren om hun echtheid te bewijzen.

Profielfoto’s

Foto’s, foto’s, foto’s: een datingapp kan niet zonder. Maar bij Victoria Milan is het toch wel iets anders. Dankzij de anonimiteit van de gebruikers is het namelijk niet wenselijk om jezelf publiekelijk te tonen aan jan en alleman die zich inschrijft. Want stel dat het iemand is die juist naar jou op zoek is? Om dit te voorkomen is het plaatsen van foto’s wel mogelijk bij Victoria Milan, maar niet verplicht.

victoriamilan app

Foto’s onherkenbaar maken

Victoria Milan is de uitvinder van een handige functie waarmee je jezelf kunt anonimiseren op de foto’s die je toont. Wil je niet herkenbaar in beeld? Maar jezelf wel tonen op het platform? Met de ‘Anonimiseer-blur’-tool van Victoria Milan kun je je gezicht op de foto’s vervagen. Dankzij de functie ben je niet herkenbaar, maar kun je wel (delen van) jezelf laten zien aan anderen. Je bepaalt zelf hoe sterk en groot het vervaagde deel van de foto is. Als extra optie kun je ook nog een digitaal masker over je gezicht plaatsen, waardoor een deel van je gezicht niet zichtbaar is.

Profiel verifiëren

In de digitale wereld van vreemdgaan en affaires zijn er helaas nog altijd mensen die niet serieus op zoek zijn, maar wel aanwezig en actief op de platforms. Een manier om deze mensen te weren is de profielverificatie van Victoria Milan. Wil je laten weten dat je serieus en benaderbaar bent? Laat je dan verifiëren door de datingapp.

Je kunt je profiel verifiëren door middel van een koppeling met je mobiele telefoon en een sociale media-profiel, zoals je Windows Live-account. Wanneer je de stappen doorloopt ontvang je een verificatiebadge op je profiel. Aan de hand van dit icoontje kunnen anderen zien dat je de real deal bent.

Bekijken op Victoria Milan

Match en chat

Swipen voor een affaire is misschien (nog) niet mogelijk bij Victoria Milan, maar hoe de datingsite is ingericht maar het niet veel moeilijker. Bij Victoria Milan kun je zoeken naar andere leden op basis van hun kenmerken en eigenschappen. Andersom kunnen zij dit ook en kun je elkaar dus opzoeken. In je dashboard zie je de gebruikers die online zijn, nieuwe leden en je favorieten.

Wil je contact leggen? Dan is dat mogelijk met de ingebouwde messenger. Het kan ook met de knipoog, maar dit is geen bijzondere functies en mist vaak het doel. Met een privébericht maak je veel meer kans, want de concurrentie is groot op datingsites. En als je iemand virtueel het hof wilt maken, dan zou je een digitaal presentje kunnen versturen.

Natuurlijk, zoals mogelijk bij iedere datingapp, zal niet iedereen in geïnteresseerd in jou zijn. Alleen omdat je misschien dezelfde doelen hebt en beiden op zoek bent naar hetzelfde, betekent nog niet meteen dat het een match is. Daar is meer voor nodig dan een gedeelte lust. Om deze reden kan niemand zeggen dat je gegarandeerd een hook-up, affaire of seksuele interactie vindt op Victoria Milan. Uiteindelijk blijkt het samenkomen tweerichtingsverkeer.

Als de ander niet geïnteresseerd is in wie je bent en wat je zoekt, dan zijn er nog genoeg anderen die in potentie wel geïnteresseerd zijn. Als je de moeite neemt om jezelf goed te presenteren met een voltooid profiel en uitnodigende foto’s, dan is het niet meer dan normaal om in ieder geval enig succes te hebben op het platform.

victoria milan app

Victoria Milan prijzen

Allereerst is het goed om te vermelden dat geen enkele datingapp helemaal gratis is. Maar bij elke app of datingsite is het eigenlijk wel mogelijk gratis lid te worden. Hoe dat zit? Het is heel simpel: bijna iedere datingapp is gratis om te testen of beperkt te gebruiken, terwijl alle functies alleen beschikbaar zijn voor gebruikers die ervoor betalen. Simpel gezegd, als je het meeste uit de vreemdgaansite wilt halen, moet je bereid zijn te betalen.

Als je er nog niet klaar voor bent om een (financiële) verbintenis aan te gaan met Victoria Milan, hoe kun je dan weten wat je er kunt doen zonder je creditcardgegevens achter te laten? Het kan gelukkig met een normale aanmelding, want dit geeft je de mogelijkheid alles te ontdekken.
Victoria Milan stelt je in staat om gratis een account aan te maken, je gegevens in te vullen en een gratis basisversie van de website en app te gebruiken. Je kunt door profielen bladeren, beperkt zoeken en op deze manier rondkijken op de site. Je kunt zelfs andere gebruikers zoeken op basis van je voorkeuren en je kunt zien welke gebruikers in je gebied actief zijn.

Als je werkelijk wilt chatten, likes versturen en bekijken, zien wie jou leuk vindt, is er een premium lidmaatschap nodig. Met het Premium Plus lidmaatschap heb je toegang tot alle functies van de datingsite. Dit zijn de verschillen tussen het gratis, premium en premium plus-lidmaatschap van Victoria Milan:

Functionaliteiten per lidmaatschap

OmschrijvingGratisPremiumPlus
Gratis profiel aanmaken
Zoeken naar andere gebruikers
Profielen bekijken
Knipogen sturen
Foto’s plaatsen
Anonimiseerfunctie gebruiken
Persoonlijke berichten ontvangen
Persoonlijke berichten versturen
Onbeperkt chatten
Zien wie jouw profiel heeft bekeken
Zien wie jou leuk vindt
Toegang tot privéfoto’s vragen
Presentjes versturen
Ongelimiteerde likes
Ontvangen knipogen bekijken
Gratis leden kunnen contact met je opnemen
Gratis leden kunnen met je chatten

Victoria Milan abonnement

In termen van wat gratis en niet gratis is voor de gebruikers van Victoria Milan, komt het erop neer dat meer een ‘betaalde’ dienst is om met andere gebruikers te communiceren. Hoeveel het kost, ligt eraan welk abonnement je neemt. De Premium en Premium Plus-abonnementen zijn verkrijgbaar met verschillende looptijden. Gedurende de looptijd zit je vast aan het abonnement. Dit zijn de prijzen van het Premium-lidmaatschap:

 • € 117,- euro voor 3 maanden (€ 39,- p/m)
 • € 174,- euro voor 6 maanden (€ 29,- p/m)
 • € 228,- euro voor 12 maanden (€ 19,- p/m)

Bekijken op Victoria Milan

Wil je nóg meer opties tot je beschikking? Dat is mogelijk met het extra-Premium abonnement dat Premium Plus wordt genoemd. De kosten van dit Victoria Milan-abonnement komen bovenop de kosten van het Premium-abonnement. Dit zijn de prijzen van Premium Plus:

 • € 39,99 euro voor 1 maand
 • € 59,- euro voor 3 maanden (€ 19,67 p/m)
 • € 74,99 euro voor 6 maanden (€ 12,50 p/m)
 • € 99,- euro voor 12 maanden (€ 8,25 p/m)

Victoria Milan app en website

Welke datingsite kan tegenwoordig nog bestaan zonder app? Victoria Milan gaat met de tijd mee en heeft nu ook een handige dating app. Iedereen die lid is van de dating app kan inloggen op de app en op deze manier profielen bekijken en afspraakjes maken. De app van Victoria Milan is beschikbaar in de Apple App Store, maar ook in de Google Play Store.

google playapp store

Onze ervaring met Victoria Milan

Wij hebben de afgelopen dagen een avontuur beleefd met de datingapp Victoria Milan. Wat een ervaring. Laten we het hebben over de gebruikers van deze app. Je zult blij zijn te horen dat er hier een diverse groep mensen aanwezig is. Van drukbezette zakenmensen tot avontuurlijke studenten en alles daartussenin. Het voelt als een actieve gemeenschap waarin je jezelf kunt zijn en gelijkgestemde mensen kunt vinden.

Maar laten we niet alleen focussen op de gebruikers, want ook de gebruiksvriendelijkheid van Victoria Milan verdient lof. De app is intuïtief en gemakkelijk te navigeren, waardoor je binnen no-time in contact kunt komen met interessante mensen. De graphics en symbolen voegen een vleugje speelsheid toe aan de hele ervaring. Het ontwerp van de app is fantastisch en spreekt tot de verbeelding – het is alsof je door de deuren van een geheime club stapt.

Wat betreft het uiterlijk van Victoria Milan, dat is simpelweg verbluffend. Het is als een luxueuze suite van een chique hotel. Het kleurenpalet van het platform is stijlvol en de interface oogt strak en modern. De app geeft een gevoel van verfijning en elegantie, wat perfect past bij de mensen die je hier zult ontmoeten.

Maar laten we eerlijk zijn, het draait hier niet alleen om hoe de app eruit ziet. Het gaat erom dat je een connectie kunt maken met andere mensen. En we kunnen met trots zeggen dat Victoria Milan hierin slaagt. We hebben interessante gesprekken gevoerd en leuke connecties gemaakt. Ondanks het feit dat sommige profielen inactief lijken te zijn, hebben we ons vermaakt met de leden die wel reageren.

Als je op zoek bent naar een datingapp waar je mensen van verschillende achtergronden en met verschillende interesses kunt ontmoeten, met een gebruiksvriendelijke interface en een verbluffend uiterlijk, dan is Victoria Milan absoluut de app voor jou.

Veiligheid en privacy

Als het gaat om privacy, staat Victoria Milan aan jouw kant. Deze datingapp begrijpt hoe belangrijk het is om je persoonlijke gegevens veilig te houden. Ze hebben uitgebreide veiligheidsmaatregelen getroffen om ervoor te zorgen dat jouw data niet in verkeerde handen valt. Met encryptie en beveiligingstechnologieën wordt je informatie versleuteld en beschermd tegen hackers en indringers. Je kunt dus met een gerust hart op zoek gaan naar jouw match.

Bij een datingsite voor vreemdgaan is het essentieel dat nooit iemand erachter komt dat je lid bent. Welke gevolgen dit heeft, hebben we al eerder gezien bij Ashley Madison – het boegbeeld van hoe het fout kan gaan. Miljoenen leden werden publiekelijk aan de schandpaal genageld toen hun gegevens openbaar werden gemaakt door hackers. Wees niet bang dat dit ook bij Victoria Milan gebeurt, want deze datingsite heeft als belangrijkste prioriteit de veiligheid van je gegevens. Er is een team met computerexperts dat zich volledig richt op het beveiligen van het systeem.

Volgens Victoria Milan zelf kunnen overheden jaloers zijn op de aanpak van de veiligheid. Dat zeg je niet zomaar, alleen als je echt zeker van je zaak bent. Eén van de zichtbare manieren om te controleren of de datingsite veilig is kun je controleren aan de hand van het SSL-protocol. Dit garandeert dat je gegevens door de 256-bit encryptie niet door iemand onderschept kunnen worden en is te herkennen aan het slotje in de adresbalk.

Anonimiteit staat hoog, heel hoog, in het vaandel bij deze datingsite. Daarom zijn meerdere mogelijkheden op Victoria Milan om anoniem te blijven. Zo kun je heel gemakkelijk gezichten op foto’s blurren – deze zijn binnen een oogwenk onherkenbaar gemaakt. Ook kun je zelf bepalen wie welke foto ziet. En tamelijk uniek is wel de grote paniekknop op de website.

De paniekknop kun je indrukken als bijvoorbeeld je partner ineens binnengelopen komt. Of wanneer je op de datingsite navigeert op je werk, terwijl je baas binnen komt lopen. Hierdoor zal Victoria Milan sluiten en een neutrale website tevoorschijn komen. De kans dat je betrapt wordt, gaat hierdoor duidelijk omlaag. Het is dus een snelle ontsnappingsroute naar een veilige website.

“Herleef de passie. Begin een affaire.” – Victoria Milan

Wat je moet weten over Victoria Milan

Je bent klaar om je liefdes- of seksleven wat pit en avontuur te geven? Nou, zoek niet verder dan Victoria Milan, de datingapp die geheime affaires nieuw leven heeft ingeblazen. Deze spannende datingapp bestaat al sinds 2010 en heeft sindsdien een enorme impact gehad op het datinglandschap in de hoek van affaires. Ze hebben succes gehad – en hoe. Met miljoenen gebruikers over de hele wereld, heeft Victoria Milan de harten veroverd van ondeugende individuen die op zoek zijn naar een beetje meer dan alleen het traditionele daten.

Het aanbod van gebruikers op Victoria Milan is werkelijk uniek. Hier vind je mensen die hun dagelijkse sleur willen doorbreken en zich willen laten meevoeren in een spannend avontuur. Of je nu een avontuurtje wilt, een affaire of gewoon wat opwinding buiten je vaste relatie zoekt, deze app heeft het allemaal. Met het geheime en discrete karakter van Victoria Milan kunnen mensen vrijelijk verkennen en contact leggen met andere gebruikers die op dezelfde golflengte zitten. Het is alsof je een geheime wereld betreedt vol opwinding en verlangen – en wie wil dat nou niet?

Zolang je klaar bent om wat geld te spenderen aan het vinden van je affaire, is Victoria Milan een uitstekende plek om een start te maken. Met Victoria Milan kun je je aanmelden als gebonden, single, zoekende man, vrouw of iets daartussenin. Wat de ervaring leert is dat mensen op deze datingsites voor vreemdgaan die beslissing niet te licht hebben opgenomen. Ze weten wat zoeken, wat ze willen en schamen zich er niet voor om ernaar te zoeken. Victoria Milan is daardoor een platform voor gelijkgestemden die zowel open zijn over hun intenties, maar tegelijkertijd ook discreet en gehecht aan anonimiteit. En dat laatste is vooral belangrijk in de wereld van online vreemdgaan.

Over het algemeen is duidelijk waar de meeste mensen zich voor aanmelden. Ze zijn op zoek naar ‘iets’ van zichzelf dat ze missen in hun huidige leven, een behoefte om te vervullen. Dat kunnen seksuele behoeften zijn, maar ook emotionele behoeften. Ze zijn niet bang om je te vertellen waar ze naar op zoek zijn. De gebruikers zijn er lid met een reden, en ze zullen hun tijd niet verspillen aan iemand die niet naar hetzelfde op zoek is.

Wat betreft het ontwerp van Victoria Milan valt te zeggen dat het een mooi vormgegeven geheel is. De recente updates van het platform hebben eraan bijgedragen dat het een moderne en mysterieuze look heeft. We zullen maar zeggen dat dit precies een onderdeel is van de geheimzinnigheid waar ze continu mee werken en specialist in zijn. Gebruikers geven diverse goede reviews, met name over de veiligheid en anonimiteit waar Victoria Milan mee werkt. Al met al is deze vreemdgaan datingsite een zeer goede optie voor als je passie wil herbeleven en een affaire wil beginnen.

victoria milan