Twoo

twooTwoo is een datingsite dat het doel heeft om je kennis te laten maken met mensen bij je in de buurt. Volgens de datingsite hoeft het namelijk niet moeilijk te zijn om nieuwe mensen te ontmoeten. Met de uitgebreide datingsite probeert Twoo je te helpen om dit voor elkaar te krijgen. Wil je chatten, zoeken, foto’s delen en vlot mensen leren kennen? Op Twoo is het mogelijk.

Kom je uit Nederland? Dan zijn er betere opties. De mogelijkheden zijn vrijwel hetzelfde, alleen zijn er meer Nederlanders te vinden op deze dating app.

Bekijk deze dating app

Wat je kunt doen op Twoo

Je kunt op Twoo met andere leden chatten, foto’s delen en misschien eindigt een leuk contact wel in een serieuze relatie. Wat dat betreft is “the sky the limit”. De basis van de datingsite is het chatten met andere leden. Dat is waar het voor de meeste leden om draait; snel in contact komen met andere leden. Je bepaalt zelf wat je wilt doen op de datingsite. Als je niet wilt afspreken dan hoeft het niet. Alleen chatten mag ook. Is een date je doel? Dan is dit ook mogelijk. Er zijn veel leden die alleen willen chatten maar nog veel meer leden die een date wel zien zitten.

Inschrijven is gratis

Zoals je misschien inmiddels al gewend bent geraakt kun je ook bij Twoo inloggen met je Facebook account. Als je dit liever niet doet dan kun je ook je email adres benutten om lid te worden. Uitproberen is volledig gratis. Het aanmelden kost niets, een profiel aanmaken met foto’s ook niet en zelfs het chatten is gratis. Als je meer opties wilt tijdens het chatten en beter op wilt vallen tussen de andere leden kun je een Premium account nemen. Dit is een betaald lidmaatschap waarbij je de beschikking krijgt over een aantal unieke features die gratis leden niet kunnen gebruiken. Als je het uiterste uit je datingtijd wilt halen dan is dit een handige mogelijkheid.

Discover: leer meer mensen kennen

twoo iphoneAndere leden leren kennen gaat nog sneller met de Discover functie. Je hoeft je niet aan te melden voor deze functie. Alleen een profielfoto toevoegen en je profiel invullen is genoeg om mee te doen aan Discover. Met dit spel wordt je aan andere leden voorgesteld en andere leden aan jou ter beoordeling. Je kunt snel en eenvoudig aangeven of je de persoon leuk vindt of niet. De ander komt er niet achter als je hem of haar niet leuk vindt. Als de ander jou wel leuk vindt en jij hem of haar ook dan is er een match. De persoon komt vervolgens in je matchlijst te staan en als jullie beiden online zijn dan kun je met elkaar beginnen te chatten.

Twoo is veilig te gebruiken

Twoo werkt er hard aan om alle fake profielen te weren zodat je je urenlang kunt vermaken zonder ooit een nepprofiel tegen te komen. Dit is niet makkelijk aangezien er aan de lopende band nepprofielen aangemaakt worden. Mocht je toch in contact komen met een profiel dat niet helemaal echt lijkt neem dan contact op met Twoo. De datingsite zal er dan snel werk van maken en het profiel verwijderen. Alle profielen, foto’s en teksten van de Twoo leden worden constant gemodereerd. Zo doet de datingsite er alles aan om je privacy en veiligheid te waarborgen. Bij vragen over de werking van de datingsite kun je de veelgestelde vragen lezen op de datingsite. Kom je er nog niet uit? Stel dan je vraag aan de klantenservice die iedere dag voor je klaar staat.

Twoo

Twoo is opgericht in 2011 in het Belgische Gent. Nadat het jarenlang eigendom was van Massive Media is het in 2012 overgenomen door Meetic. Inmiddels is Twoo geen kleine speler meer met meer dan 13 miljoen maandelijks actieve gebruikers. De samenvoeging met Netlog heeft ervoor gezorgd dat Twoo er veel nieuwe leden bij kreeg in 2015. Op dit moment is de datingsite beschikbaar in meer dan 200 landen en in 38 talen.