Transdr

transdr
Daten kan vrij moeilijk zijn in de huidige maatschappij. Iedereen heeft een vol en druk leven. En dat maakt dat het lastig kan zijn om met iemand een romantische of seksuele verbinding aan te gaan in het echt. Gelukkig zijn er in de laatste jaren vele datingsites gelanceerd voor singles zoals jij: of je nu op zoek bent naar een vaste relatie, een korte flirt of een spannende date.

Zeker voor transgenders, transseksuelen of crossdressers kan de datingwereld nog ingewikkelder zijn. De datingapp Transdr brengt daar verandering in. Het is de nummer één dating app voor transgenders, zo zegt het zelf. Transdr zorgt voor een open-minded en veilig platform om te daten. Veel transgenders zijn bang voor afwijzing, maar online dating kan hiervoor de oplossing zijn.

Het voordeel van datingsites en app? Transgenders kunnen op hun profiel al aangeven dat ze transgender zijn, waardoor ze alleen mensen aantrekken die ervoor openstaan. Zoek naar waar jij je goed bij voelt en wat voor jou het beste werkt. Aangezien Transdr (nog) niet veel Nederlandse leden heeft, raden wij voorlopig deze datingsite aan:

Bekijken op Transseksueeldating

Voor ruimdenkende singles

Transdr is een datingsite specifiek ontwikkeld voor transgenders, transseksuelen en crossdressing mannen en ook voor mensen die hiernaar op zoek zijn. Daten, seksuele contacten of relaties kunnen moeilijk zijn voor transgenders tijdens, voor of na hun transitie. De transitie naar een ‘nieuw’ lichaam kan daten compliceren.

Helaas is niet iedereen in deze wereld open-minded. Hoe vertel je je date over je verleden als een ander gender en hoe ga je er mee om als hij of zij er niet op reageert zoals je gehoopt had? Het is logisch dat veel transgenders en transseksuelen bang zijn voor afwijzing. De uitkomst hiervoor is Transdr.

Geef aan op je profiel dat je transgender bent of dat je juist op zoek bent naar transgenders. Zo sta je alleen open voor mensen die jou accepteren zoals je bent en dit zal het gehele dating proces vergemakkelijken. Transdr zorgt voor een veilige en open omgeving voor iedereen om te daten.

Verder is de app voor iedereen bedoeld die op zoek is naar serieuze relaties, vriendschappen, erotische dates of spannende flirts. Je moet 18 jaar of ouder zijn om je te kunnen aanmelden. Transdr is er niet alleen voor vrijgezellen, maar ook getrouwde mensen zijn welkom die op zoek zijn naar een transseksuele date.

transdr app

Hoe werkt het?

Allereerst installeer je de app op je telefoon. Je kunt deze vinden in de Google Play of Apple App Store. Daarna kun je je gaan registreren op Transdr. Om je te registreren moet je je e-mailadres opgeven en daarna kun je beginnen met het invullen van je profiel.

Je vult hier basisinformatie over jezelf in. Met deze informatie vertel je de andere gebruikers wat over jezelf, zoals je voorkeuren, interesses, passies, eigenschappen en uiterlijke kenmerken. Daarnaast kun je ook wat foto’s uploaden. Vervolgens kan het Transdr datingavontuur beginnen.

Bekijk profielen van andere leden en stuur eenvoudig berichtjes via het chatsysteem van Transdr. Gebruik bepaalde functies om gemakkelijker matches te vinden. Heb je een leuke match gevonden? Plan dan samen een leuke date!

Functies

Met een betaald lidmaatschap kun je gebruik maken van speciale functies die Transdr aanbiedt. Met deze functies maak je het online daten een leuke en eenvoudige ervaring. Hierbij de speciale features van Transdr:

Spark: Met de Spark-functie kun je van je zoektocht naar een date een leuk spel maken. Swipe de profielen die je leuk vindt naar links en vind zo je ideale match.

Filter: Met de Filter-functie kun je je zoekopdracht specifieker maken. Gebruik filters als interesses, locatie en leeftijd om je volgende date te bepalen. Met deze functie vind je sneller en nauwkeuriger je perfecte match.

Moments: Met de Moments-functie kun je op zoek naar diepere verbindingen en oprechte vriendschappen.

Prijzen

Bij Transdr betaal je voor een lidmaatschap. Dit lidmaatschap heet een VIP Membership en hiermee kun je alle functies van Transdr gebruiken. De kosten van dit lidmaatschap zijn als volgt:

  • € 14,99 voor 1 maand
  • € 29,99 voor 3 maanden
  • € 49,99 voor 6 maanden

App en website

Transdr is enkel te gebruiken als een app. Ga naar de Google Play Store of de App Store om de app gratis te downloaden. Transdr is beschikbaar voor Android en iOS.

google playapp store

De voordelen en nadelen

Transdr krijgt vooralsnog geen hele hoge cijfers door gebruikers. Er komen vele nadelen voorbij. Een nadeel dat door vele leden genoemd wordt, is dat de app veel oplichters en nepprofielen bevat. Er zijn weinig echte gebruikers te vinden met goede bedoelingen. Een groot voordeel dat door velen wordt genoemd, is dat het platform voelt als een veilige omgeving zonder oordelen voor transgenders en transseksuelen en dat het erg fijn is dat deze dating app puur voor hen bedoeld is.

Privacy

Transdr probeert een veilige en plezierige omgeving te creëren voor transgenders en transseksuelen. Dit doen ze onder andere door het controleren van profielen en activiteiten van leden. Zo controleren ze eerst iedere foto die een gebruiker wilt plaatsen. Daarnaast probeert Transdr zo goed mogelijk alle nepprofielen en oplichters uit de app te weren.

Heb je te maken met wangedrag of vind je een verdacht account? Maak dan gebruik van de report en feedback functie en de helpdesk gaat er direct mee aan de slag. Het support team kan altijd beslissen een gebruiker uit de app te verwijderen.

Het privacybeleid van Transdr is daarnaast ook erg sterk. Je kunt je gegevens toevertrouwen aan Transdr, ze zullen het nooit doorgeven aan derden. Met de SSL-verbinding kun je er zeker van zijn dat je persoonlijke gegevens veilig zijn.

A Non-judgmental Dating Community For Trans People

Over Transdr

Transdr is opgericht door Sean Kennedy en sindsdien is het uitgegroeid tot de nummer één datingapp voor transgenders en transseksuelen. De datingapp streeft naar volledige inclusiviteit. Bij Transdr is iedereen welkom en vind je er gelijken. Helaas hebben transseksuelen en transgenders in het leven meer te maken met kritiek, discriminatie en vooroordelen. Bij Transdr hoef je je daar geen zorgen over te maken, omdat medewerkers van de app zelf ook transgender zijn. Transdr biedt een veilig en vertrouwd platform zonder oordeel.