Tinder op pc gebruiken? Alles over Tinder online op de computer

Tinder op pc gebruiken? Alles over Tinder online op de computer

  • 11 jul 0

badoobig

Badoo

Badoo is een geliefde datingsite voor velen. Berichten versturen is gratis net als het doorzoeken van profielen van andere singles.
Bekijk Badoo

Tinder; als single in Nederland kun je er niet omheen. Zonder twijfel en met recht mag het zich de koning van de dating apps noemen. Wereldwijd zorgt Tinder voor 26 miljoen matches per dag die leiden tot 1,5 miljoen dates per week. In tegenstelling tot “vroeger” toen mensen nog blind dates hadden hoef je nu niet eens je huis te verlaten. Binnen enkele minuten en een paar drukken op de virtuele knoppen van je smartphone sta je in contact met honderden singles bij je uit je buurt. Het zou nóg beter zijn als je Tinder ook op de pc of laptop computer kunt gebruiken. Iedereen kent Tinder immers als de dating app waarbij je veegt op je smartphone maar kan het ook met de muis van je computer?

Tinder Online

Om de gebruikers van Tinder in landen met slechte 4G verbindingen heeft het Tinder Online ontwikkeld en in maart 2017 gepresenteerd. Deze pc versie van Tinder is speciaal bedoeld voor de gebruikers die op de smartphone niet altijd van de dating app gebruik kunnen maken. Niet genoeg geheugen op de smartphone? Met de pc versie pak je je laptop erbij en ben je binnen seconden verbonden met Tinder. Jammer genoeg is de online versie van de Tinder app nog niet in Nederland verkrijgbaar. In eerste instantie wordt Tinder Online getest in een handvol landen waaronder Argentinië, Zweden, Mexico en Indonesië. Dit is wat je kunt verwachten van Tinder Online:

Als je niet kunt wachten tot je Tinder officieel op de pc kunt gebruiken dan is er nog een tweede optie. Dit is echter alleen te gebruiken als je een beetje verstand van computers hebt. Om dit voor elkaar te krijgen heb je een Android emulator nodig die van je computer een tablet maakt. Alleen op deze manier is het mogelijk om Android app op je pc te zetten. Eén van de beschikbare emulators die dit mogelijk maken is die van Bluestacks. Download de BlueStacks emulator om alle foto’s op een groot scherm te bekijken terwijl je ze naar links en rechts veegt met je muis. Je computerscherm laten je matches er nog beter uitzien (of slechter). Let op; je hebt wat technische kennis nodig om het programma te installeren. Op de website van BlueStacks is een Engelse handleiding te vinden die je vertelt hoe je het moet doen maar je kunt ook de onderstaande video bekijken:

Datingsites voor pc

Tinder is misschien de bekendste dating app van Nederland maar als het op dating apps voor de pc aankomt dan heb je veel meer keuzes. De grootste traditionele datingsite van Nederland is Relatieplanet. Deze website is ooit exclusief gestart voor gebruik op de pc. Pas vele jaren later was de eerste app er. Als je wilt daten via je pc of laptop dan is Relatieplanet een goede keuze. Je kunt er niet vegen zoals je gewend bent, maar als je wat meer diepgang dan Tinder wilt dan is dit een verademing.

Bezoek Relatieplanet

Gratis daten

Wil je niet betalen voor online daten? Bezoek dan de Badoo website. Berichten versturen en profielen bekijken is gratis bij Badoo. Dit is één van de weinig datingsites waar veel singles ingeschreven zijn en je zonder kosten berichten naar elkaar kunt versturen. Je kunt je gratis inschrijven via de onderstaande link:
Gratis inschrijven