Tinder likes per dag: de limiet voor het aantal likes

Tinder likes per dag: de limiet voor het aantal likes

  • 20 jun 1

badoobig

Badoo

Badoo is een geliefde datingsite voor velen. Berichten versturen is gratis net als het doorzoeken van profielen van andere singles.
Bekijk Badoo

its a match tinder

Tinder, welke Nederlandse single kan nog zonder. Wie de dating app op de smartphone of tablet geïnstalleerd heeft kan gratis gebruik maken van allerlei functies die de app rijk is. Je kunt swipen, matches verzamelen en berichten versturen; als gratis gebruikers kun je daadwerkelijk daten met Tinder. Er geldt echter een limiet die je waarschijnlijk al tegengekomen bent. Dit is het maximale aantal Tinder likes per dag, of eigenlijk de like limiet per 12 uur.

Like limiet voor gratis leden

Als je Tinder gratis gebruikt dan kun je per dag maar een beperkt aantal likes geven. Dit is één van de manieren van Tinder om gebruikers over te halen om het Plus lidmaatschap te nemen. Aangratis leden wordt bijna niets verdiend, het gaat om de betalende leden. Verreweg de meeste gebruikers hebben alleen het gratis account en zullen het dus met dit beperkte aantal likes moeten doen.

De Tinder limiet voor gratis gebruikers is 100 Likes per 12 uur

In de praktijk komt het erop neer dat je 100 profielen naar rechts kunt vegen voordat je geconfronteerd wordt met een melding dat je Likes op zijn. De getoonde tijd laat zien wanneer je vervolgens weer profielen naar rechts kunt swipen. Als de tijd voorbij is kun je weer opnieuw gaan swipen als de voorgaande Likes geen resultaat opgeleverd hebben. Wie een hekel heeft aan deze beperking kan met een betaling de limiet verwijderen.

Geen beperking met profielen liken? Geef dan Badoo een kans.

Onbeperkt likes met het Plus lidmaatschap

tinder plusJe kunt ervoor kiezen om een betaald lidmaatschap van Tinder te nemen. Dit heet het Tinder Plus abonnement. Als je een Plus lidmaatschap hebt dan kun je onbeperkt likes versturen. Waar de gratis leden maximaal 100 profielen per 12 uur naar rechts kunnen vegen kun je als Tinder Plus abonnee onbeperkt profielen naar rechts swipen.

Wie meer kans wil maken door meer profielen te liken is dit de oplossing. En je kunt dan ook de foto’s en profielen bekijken van personen die jou hebben geliked zonder dat er een match is. Je kunt dan dus vooraf beoordelen of je de persoon wel of niet naar rechts veegt zodat er een match is.

Waarom de beperking?

Tinder bestaat sinds september 2012 en is in de loop der jaren in recordtempo gegroeid. Veel andere apps hebben daarna geprobeerd om vergelijkbare diensten aan te bieden maar Tinder is nog steeds veruit het populairst. Deze populariteit heeft ervoor gezorgd dat het bedrijf achter Tinder, genaamd Match Group, zoveel mogelijk geld wil verdienen met de dating app. In eerste instantie was Tinder namelijk volledig gratis maar dat is nu niet meer het geval.

De beperking voor gratis leden heeft als enige reden dat je dan sneller geneigd bent een betaald lidmaatschap te nemen. Eerst was er bovendien geen beperking, toen werden het er 120 per 12 uur en nu is het maximale aantal vegen naar rechts blijven steken op 100 per 12 uur. Of dit het waard is om voor betalen is een keuze die je zelf moet maken.

Matches per dag

Het maximale aantal likes per dag heeft niets te maken met het aantal matches per dag. Als elke veeg naar rechts direct zou eindigen in een match dan zou je in theorie 100 matches per 12 uur kunnen krijgen. In de praktijk komt dit natuurlijk (bijna) niet voor. Al deze personen zouden je profiel dan naar rechts geveegd hebben.

Bovendien bekijken veel Tinder gebruikers niet de gehele dag door de nieuwe profielen waardoor een match veel later dan de like kan ontstaan. Als iemand je profiel naar rechts geveegd heeft dan blijft dit voor een bepaalde tijd staan. Je hebt dus nog wel even de kans om een like te beantwoorden zodat er een match is.

Gratis daten

Wil je niet betalen voor online daten? Bezoek dan de Badoo website. Berichten versturen en profielen bekijken is gratis bij Badoo. Dit is één van de weinig datingsites waar veel singles ingeschreven zijn en je zonder kosten berichten naar elkaar kunt versturen. Je kunt je gratis inschrijven via de onderstaande link:
Gratis inschrijven

Eén reactie

  1. Jan 24 september 2019 at 06:14 - Reply

    Badoo is even duur.

Reageer