ThaiCupid

thaicupid

  • Gratis aanmelden
  • Voor contact met Thaise singles
  • Via laptop en smartphone bereikbaar

Bezoek ThaiCupid

Heb je altijd al gedroomd van een relatie met een Aziatische schoonheid? Dan hoeft het niet bij dromen te blijven. Dankzij dat handige internet ben je binnen een minuut aan het chatten met een man of vrouw uit Azië. Maar waar moet je zijn als je met Aziatische singles wilt chatten? Een van zulke chatsites is ThaiCupid: een datingsite voor westerse singles die op zoek zijn naar een Thaise liefde.

ThaiCupid is de bekendste datingsite voor het vinden van Thaise singles. Al vanaf 2002 schiet deze moderne cupido zijn pijlen over het internet met duizenden huwelijken als gevolg. En dat is ook wat je mag verwachten op deze datingsite: Thaise singles die een relatie willen met een Nederlandse man of vrouw. Met ruim 1,5 miljoen leden brengt deze datingsite duizenden alleenstaande mannen en vrouwen in contact.

Snel aanmelden

Heb je ooit een datingsite geprobeerd? Dan zal ThaiCupid voldoen aan je verwachtingen. De werkwijze is namelijk hetzelfde, zoals alle traditionele datingsites werken. Je meldt je aan, maakt een profiel aan en vervolgens kun je zoeken naar andere singles. Besteed voldoende aandacht aan je profiel en je krijgt meer reacties: hoe meer informatie over jezelf, hoe beter.

Sommige van de persoonlijkheidsvragen zijn leuk om te beantwoorden. Het is als het vraag- en antwoordsegment van een schoonheidswedstrijd. Je kunt zien dat iemand met gevoel voor humor hier grappige antwoorden op geeft. Dat is een manier om de authenticiteit van profielen te controleren. Echte, serieuze profielen doen een poging om deze vragen te beantwoorden. Let er wel op dat je in “begrijpbare” taal spreekt, omdat dit makkelijker te vertalen is naar de Thaise taal. Niet alle leden spreken namelijk goed Engels.

thaicupid

Alle ingevulde profielen op ThaiCupid zijn van goede kwaliteit omdat je de gedetailleerde beschrijvingen en mooie foto’s kunt vinden zodat je kunt beslissen met welke persoon je wilt communiceren. Aan de hand van de filters kun je instellen met wie je in contact wilt komen. Nadat je zoekopdracht is voltooid, krijg je een kwaliteitslijst van potentiële levenspartners. Het kwaliteitszoeksysteem bespaart je een hoop tijd die je zou hebben besteed aan het doorlopen van duizenden profielen die op zoek zijn naar potentiële partners.

Bezoek ThaiCupid

De handige app

De ThaiCupid app heeft de praktische structuur van de website. Het ontwerp is gestript tot op de fundamenten en advertenties zijn aanwezig, maar alle functionaliteit is beschikbaar. Mobiele gebruikers kunnen matches bekijken, zoekopdrachten uitvoeren, berichten versturen en lezen, en meer. Als het beschikbaar is op de desktop site, is het beschikbaar in de mobiele app. Mobiele gebruikers kunnen ook hun profiel bijwerken en hun accountinstellingen wijzigen. De app is beschikbaar via Google Play, helaas niet in de Apple App Store.

Het ontwerp van de app is duidelijk en gemakkelijk te begrijpen voor beginners. De functionaliteiten van de app hebben ook een uitleg zodat je gemakkelijk kunt weten waar ze voor bedoeld zijn. De app zal je ook op de hoogte brengen van nieuwe berichten. Positieve punten voor de app zijn onder andere de schattige pictogrammen, de commentaarvakken en de lay-out van het profiel. De app heeft ook kleine vraagtekens die je kunt aanraken als je niet begrijpt waar een knop voor dient. Over het geheel genomen is de app zeer gemakkelijk te gebruiken.

Veiligheid

Veiligheid en beveiliging zijn topprioriteiten op de website. Persoonlijke informatie wordt zwaar bewaakt en er worden extra voorzorgsmaatregelen genomen om gebruikers te beschermen tegen godslastering en ander ongepast materiaal. Gebruikers worden aangemoedigd om gevallen van onfatsoenlijkheid te melden. Bezwaarlijke inhoud zal binnen 24 uur worden beoordeeld en beantwoord.

Bezoek ThaiCupid