Te veel drama tijdens het daten? 4 Tips om het te verminderen

Te veel drama tijdens het daten? 4 Tips om het te verminderen

  • 14 dec 0

badoobig

Badoo

Badoo is een geliefde datingsite voor velen. Berichten versturen is gratis net als het doorzoeken van profielen van andere singles.
Bekijk Badoo

Als je te veel over je problemen praat tijdens het daten dan kan dit voor problemen zorgen. Een date is niet het moment om te praten over de problemen in je privéleven. De andere persoon wil je leren kennen maar niet alleen de negatieve kanten van je leven. Het is niet leuk om het leed van een ander aan te horen. Het creëert een negatieve stemming waar de ander niet op zit te wachten. Door steeds over je problemen te praten raakt de ander vermoeid van alle aandacht die je vraagt voor je problemen en is de kans op een succesvolle date klein.

De volgende tekenen kunnen aangeven dat je te veel drama naar een date brengt:

  • Je stelt niet veel vragen maar praat alleen over jezelf
  • Je staat graag in de belangstelling
  • Je kunt niet goed beslissingen maken
  • Je vraagt om advies aan de ander
  • Je maakt snel een olifant van een mug
  • De ander moet je geruststellen
  • Je voelt je onzeker en angstig
  • Persoonlijke informatie wordt snel door je gedeeld

De volgende tips kunnen je helpen om voor minder drama te zorgen:

Stop met klagen over je leven

Je dates zitten niet te wachten op je complete levensverhaal tijdens de eerste dates. De problemen die je hebt kun je beter bespreken met vrienden of familie. Daar zijn dates niet geschikt voor. Bespaar je date het beklag over je leven en de problemen die je hebt. Er is anders de kans dat je mensen bij je wegjaagt.

Emoties in de hand houden

Een groot deel van de drama komt voort uit emoties. Probeer je emoties niet te tonen, tenminste niet tijdens een date. Dit voorkomt een groot deel van de drama die zich voordoet. Leg niet alles over je leven en je gevoelens open op tafel. Houdt de emoties onder controle en de drama wordt een stuk minder.

Praat niet veel over jezelf

Breng de aandacht van jezelf naar de ander. Probeer zo weinig mogelijk om jezelf te praten en stel meer vragen aan de andere persoon. Je leert veel meer over de ander als je zelf vragen stelt en minder over jezelf praat. Stel vragen maar luister ook goed naar wat de ander te zeggen heeft. Laat je date zich speciaal voelen en toon interesse in de persoon.

Los je eigen problemen op

Een date is niet de juiste persoon om advies te vragen. De persoon kent je niet en weet nog niet hoe je precies in elkaar zit. Jij bent degene die jou kent. Los de problemen zelf op door in plaats van het te bespreken met dates. Iedereen heeft liever een relatie met een persoon die de eigen probleem kan oplossen.

Gratis daten

Wil je niet betalen voor online daten? Bezoek dan de Badoo website. Berichten versturen en profielen bekijken is gratis bij Badoo. Dit is één van de weinig datingsites waar veel singles ingeschreven zijn en je zonder kosten berichten naar elkaar kunt versturen. Je kunt je gratis inschrijven via de onderstaande link:
Gratis inschrijven