Taimi

taimiAlleen is ook maar alleen. Als je op zoek bent naar een leuke partner om dingen mee te ondernemen of echt de ware liefde te vinden, kun je dat op verschillende manieren aanpakken. Ben je nu een homoseksuele (gay) man die op zoek is naar een leuke match? Dan kun je daarvoor ook op datingapps terecht. Niets mis mee, want er zijn veel mensen die zo anderen ontmoeten en ook de liefde van hun leven vinden.

“The world’s largest LGBTQ+ social and dating app” – Taimi

Wanneer je een leuke partner zoekt en eens online rondkijkt, zul je snel ontdekken dat er veel datingapps bestaan. Het loont altijd de moeite om deze te bekijken zodat je weet voor wie ze bedoeld zijn en waarvoor je er zoal terecht kunt. Een goed voorbeeld van een datingapp is Taimi. We hebben zelf eens de proef op de som genomen en bekeken hoe je via Taimi een interessante man ontmoet.

We gaan je meer vertellen over Taimi, maar voordat we dat doen nog eerst even dit. Wil je liever met Nederlanders in contact komen? En zou je liever vandaag nog contact willen? In plaats van Taimi raden we dan een andere gaydatingsite aan, dat is deze:

Bekijken op Gaybuddy

De reviewscore van Taimi

Pluspunten

 • Miljoenen leden
 • Gericht op openheid
 • Intuïtief platform

Minpunten

 • Premiumfuncties zijn niet gratis
 • Weinig Nederlanders

Wij beoordelen Taimi

 • Gebruiksvriendelijkheid
 • Vormgeving
 • Prestaties
 • Aanbod
 • Prijzen

Wat is Taimi?

Taimi is een gay datingapp die makkelijk in het gebruik is. Het is werkelijk voor iedere gay, trans, bi, interseksuele of queer-persoon geschikt. Er zijn veel gebruikers zodat de kans bijzonder groot is dat ook jij een leuke match vindt in je zoektocht naar gelijkgestemde vrienden of de ware liefde. De site en app zijn betrouwbaar en als je niet direct vast wilt zitten aan een betaald abonnement, ga je gewoon eerst voor de proefversie. Bevalt het niet? Dan kun je deze ook weer op elk moment afzeggen.

Home of Diversity.

Datingapps zijn niet allemaal hetzelfde en niet voor iedereen bedoeld of geschikt. Het is daarom wel belangrijk dat je een site kiest die bij jou past en waarvoor je ook binnen de beoogde doelgroep past. De doelgroep van Taimi is zeer divers. Het is ’s werelds grootste LHBTIQ+ social en datingapp die speciaal ontwikkeld is voor personen die gay, bi, trans, queer of intersekse zijn. Dit betekent dat je er op zoek kunt gaan naar een man of vrouw met dezelfde interesses en geaardheid en er ook personen treft waarvan de sekse wat minder duidelijk afgebakend kan worden. Je dient 17+ te zijn om je in te schrijven bij Taimi en deel te nemen. Welke sekse en voorkeur je hebt, maakt daarbij niet uit.

taimi app

Hoe werkt het?

Als je gebruik wilt maken van de datingsite van Taimi kun je dat zowel via de website zelf als via de app doen. Je meldt je daarvoor aan en als je voor de app kiest, kun je deze bijvoorbeeld op je smartphone of tablet downloaden. De app kun je gratis downloaden in de Appstore of via Google Play. Dit is zo gepiept en daarna kun je meteen goed bekijken wat er allemaal te beleven valt. Je kunt, wanneer je je eenmaal hebt aangemeld bij Taimi, het volgende doen.

Meld je aan voor de datingapp en ga op zoek naar andere mensen waarmee je contact kunt leggen en leuke dingen kunt doen. Schrijf verhalen, maak een profiel en stel dit beschikbaar op Taimi zodat ook andere mensen dit kunnen zien.

Liever wat persoonlijker contact als je eenmaal iemand gevonden hebt die je leuk vindt? Dan is dat mogelijk via video calls. Heb je een profiel gevonden dat je wel aanstaat maar dit nog niet direct geliket door naar de juiste kant te swipen? Geen nood want je kunt op Taimi altijd terugkijken en het profiel alsnog liken.

Taimi is een groot netwerk waaraan veel mensen verbonden zijn en waar je dus contact mee kunt leggen. Zo kun je zelf ook een belangrijke influencer worden op Taimi. Vergeet zeker niet om gebruik te maken van de talloze livestreams die maandelijks beschikbaar komen.

taimi cards

Munten, cadeaus en diamanten

Wat we bijzonder leuk vonden aan de app van Taimi is dat er een dienst wordt aangeboden met muntjes. Deze kun je kopen en gebruiken om cadeautjes naar andere gebruikers te sturen, bijvoorbeeld wanneer je iemand heel leuk vindt. Misschien krijg jij zelf ook wel een keer een cadeautje van iemand die jou helemaal ziet zitten. Zelf kun je ook de nodige waardering krijgen van Taimi. Ben je een gewaardeerd lid en gebruiker die zich netjes gedraagt, volgens de regels van Taimi werkt en respect voor anderen toont? Dan kan Taimi diamantjes uitdelen aan jou.

Taimi maakt ook graag gebruik van influencers dus als jij de site of app veel gebruikt en dat ook nog eens aan anderen laat weten (bijvoorbeeld als je veel volgers hebt op social media), zijn ze daar natuurlijk altijd blij mee. Kortom, op zoek naar liefde op een betrouwbare manier en vind je het soms wat moeilijk om dit zelf te doen of ben je nu eenmaal niet zo’n uitgaanstype? Kijk dan zeker eens op de app van Taimi wat deze voor je kan betekenen.

Als je wat meer gericht bent op snel contact, dan kun je overwegen om een populaire Nederlandse datingsite te proberen, zoals een van deze datingplatforms:

Taimi prijzen

Als je de app van Taimi wilt downloaden, kun je op de site precies zien aan welke systeemeisen je telefoon of tablet moet voldoen. Er staat tevens bij hoe groot de app is zodat je direct weet hoeveel ruimte deze in beslag neemt. Als je ervoor kiest een abonnement af te sluiten, vind je de kosten daarvoor op de site. Je kunt bij Taimi kiezen voor het afsluiten van zowel een gratis proefabonnement als een betaalde versie waarmee je natuurlijk meer mogelijkheden hebt.

Gratis Taimi XL proefabonnement

Wil je de app of datingsite van Taimi nu eerst eens even uitproberen voordat je een betaald abonnement afsluit? Dan kies je in dat geval het beste voor het zogenaamde gratis Taimi XL proefabonnement. Hiermee kun je de premium functies van een betaald abonnement toch gebruiken in de proefperiode en heb je toegang tot vrijwel alle functies die ook bij een betaald abonnement horen. Er zitten wel voorwaarden aan dit proefabonnement verbonden dus dat is iets om rekening mee te houden.

 • Wil je je abonnement niet verlengen met een betaalde versie? Zeg je proefabonnement dan uiterlijk 24 uur voordat dit afloopt op. Doe je dit niet of ben je te laat? Dan ben je verplicht een betaald abonnement te nemen.
 • Zijn er delen die je niet gebruikt hebt bij je proefabonnement? Deze ben je kwijt als je het proefabonnement opzegt en kun je niet meenemen naar het betaalde Premium abonnement.
 • Je kunt slechts eenmaal een proefabonnement op Taimi nemen.

Betaald Taimi Premium abonnement

Bevalt het proefabonnement op Taimi je goed en wil je een betaald abonnement afsluiten? Dan is dat zo gepiept want je hoeft daarvoor het proefabonnement niet op te zeggen of je kunt dit zelf om laten zetten naar een Taimi Premium abonnement. Dit abonnement heeft als voordeel dat je kunt beschikken over alle Premium functies die Taimi te bieden heeft. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Premium filters waarmee je kunt zien wie jouw profiel bekijkt, het krijgen van betere matches en onbeperkt liken van profielen van andere gebruikers. Houd wel even rekening met het volgende als je een betaald Premium abonnement afsluit.

 • De prijzen kunnen veranderen dus het is belangrijk dat je even op de site kijkt als je een abonnement afsluit hoeveel de kosten zijn op dat moment.
 • Je betaalt via iTunes of Google Play-account.
 • Zeg het abonnement altijd minimaal 24 uur voordat het afloopt op als je het niet wilt verlengen. Wanneer je dit niet doet wordt het abonnement automatisch verlengd en is het net zolang geldig als het oorspronkelijke abonnement.

taimi tablet

Taimi app en website

Bij Taimi kun je er niet voor kiezen om de website te gebruiken, waardoor je dus altijd bij de app terechtkomt. Deze werkt makkelijk en snel en kun je na het downloaden meteen gebruiken. Zo hoef je niet lang te wachten om je eigen profiel aan te maken en dat van anderen te liken. In de app vind je alle functies terug en kun je werkelijk waar en wanneer je maar wilt deze gebruiken en op zoek gaan naar een goede match. De verbinding is versleuteld zodat je zeker weet dat je er veilig bent en dat je gegevens niet zomaar in verkeerde handen vallen.

google playapp store

Wat je moet weten over Taimi

Taimi is ontstaan in 2017 toen oprichter Alex Pasykov besloot samen te werken met Jake Vygnan om de betreffende app te maken. Pasykov is bepaald geen onbekende in de wereld van datingsites en apps want hij had daar op dat moment al zeker zo’n tien jaar ervaring mee voordat de Taimi app het levenslicht zag. De app van Taimi begon oorspronkelijk als app voor homoseksuele mannen maar groeide al snel uit tot meer zodat mensen met een verschillende geaardheid er gebruik van kunnen maken. Het belangrijkste doel dat de oprichters voor ogen hadden was om aan de grote vraag naar een veilige en betrouwbare app te voldoen voor mensen in het LHBTIQ circuit.

taimi

Veelgestelde vragen

Voor wie is Taimi geschikt?

Wat is de minimumleeftijd van Taimi?

Beoordeelt Taimi alle aanmeldingen handmatig?

Wanneer is Taimi opgericht?

Heeft Taimi een website?