Skout

Skout

Als je een dating app zoekt waar je snel in contact kunt komen met andere singles dan is Skout de perfecte plek. In Nederland heeft de dating app jammer genoeg niet veel leden. In vergelijking met een dating app zoals Badoo is het er maar rustig zonder veel interactie. Dat is jammer aangezien Skout iets te bieden heeft voor iedereen.

Hoewel het aantal Nederlandse gebruikers misschien een beetje tegenvalt zijn er wereldwijd vele miljoenen gebruikers. Als je een dating app zoekt met veel Nederlandse leden, dan is dit een betere optie:

Bekijk deze dating app

Aanmelden en beginnen

Het aanmelden bij de dating app is binnen een minuut achter de rug. Als je snel wilt daten dan is het goede nieuws dat het aanmelden maar weinig tijd kost. Inloggen kan met je Facebook account, Google+ account maar ook gewoon met je email adres is mogelijk. Het is eenvoudig om te beginnen met daten op de Skout app. Je vult je profiel in, voegt een aantal foto’s toe en je bent ready to go.

Hoe werkt het?

skout appDe standaard werkwijze van de Skout dating app is vergelijkbaar met dat van Tinder. Je kunt de profielen vegen zoals je dat op veel dating apps tegenkomt. Je hebt echter wat meer mogelijkheden waardoor Skout misschien zelfs wat meer op een sociaal netwerk lijkt. Skout biedt je een makkelijke manier om contact te leggen met andere singles. Het navigeren tussen de verschillende profielen gaat geruisloos door de intuïtieve dating app die zelfs door de grootste leken zonder problemen gehanteerd kan worden. Het zoeken binnen de app doe je met behulp van geavanceerde filters zodat je precies degene vindt die aan je wensen voldoet.

Als er genoeg leden te vinden zijn dan is Skout een relaxte plek waar je snel met andere leden in contact bent om een gesprek te beginnen. Dat het niet zo druk is kan een voordeel voor je zijn omdat je dan sneller in contact komt met leden die normaal gesproken “boven” je niveau zijn. Door de chatfunctie kun je binnen enkele seconden met de man of vrouw van je dromen virtueel aan het praten zijn.

Dating app

De laatste versie van de Skout dating app heeft verschillende nieuwe features met zich meegebracht die je ervaring nog beter maken. Als app is het verkrijgbaar in de Apple App Store voor als je een iPhone hebt maar het is uiteraard ook beschikbaar in de Google Play Store voor alle Android apparaten.

Voor iedereen ouder dan 17 jaar

Bij Skout zit je goed als je nieuwe mensen wilt ontmoeten; of dat nu voor een leuk gesprek is, een seksdate of een relatie. Je bent welkom om lid te worden van Skout als je ouder dan 17 jaar bent. Waar je bij veel andere datingsites niet toegelaten wordt als je jonger dan 18 bent is dit geen probleem bij Skout. Dat is goed om te weten als je door je leeftijd net buiten de boot valt bij de andere datingsites.

Betaald lidmaatschap

Als je een betaald lidmaatschap bij Skout neemt dan kun je de app zonder reclame gebruiken en krijg je de beschikking over uiteenlopende features die niet beschikbaar zijn voor de gratis leden. Deze extra functies kunnen je helpen om populairder te worden op de dating app maar ook om je sneller aan een date te helpen.

Skout is geen nieuweling in de datingscene. De datingsite is al in 2007 opgericht, een tijd waarin de eerste smartphones nog maar net de markt betraden. In meer dan tien jaar tijd heeft Skout een trouw ledenbestand opgebouwd met als gevolg dat er nu dagelijks honderden duizenden leden inloggen op de dating app. Skout is verkrijgbaar in een groot aantal talen waardoor het voor internationale gebruikers in ieder land te gebruiken is. Zo wordt de app nu al in 180 landen gebruikt in 14 verschillende talen.