Secretflirt

secretflirtSF Dating voor een geheime flirt; dat is waar het om draait bij deze datingsite, die ook wel gewoon Secretflirt wordt genoemd. Of je nu klaar bent met de sleur van het dagelijkse leven of gewoon meer spanning in je leven wilt ervaren door anonieme contacten; het kan allemaal op dit datingplatform. Gestart in 2010 is SF dating één van de toonaangevende datingsites voor spannende contacten.

Waar andere datingsites zich specifiek op een bepaalde doelgroep richten, is dat bij SF dating niet het geval. SF dating verbindt mensen uit verschillende lagen van de bevolking en met diverse leefsituaties met elkaar. Discreet contact zodat niemand erachter komt dat je op een datingsite actief bent, contact leggen voor een friend with benefits of zomaar een nieuwe liefde vinden: het kan bij SF Dating.

De oer-Hollandse datingsite voor ruimdenkende Nederlanders is al jaren de populairste plek voor vrouwen. Waarom? Omdat vrouwelijke gebruikers van Secretflirt volledig gratis kunnen daten via het platform, terwijl de mannen een kleine vergoeding betalen. Daar staat dan wel weer tegenover dat er meer vrouwen aanwezig zijn dan menig ander (seks)datingplatform.

Bekijk wie aanwezig is op Secretflirt

De reviewscore van Secretflirt

Pluspunten

 • Nadruk op anonimiteit
 • Handmatige controle profielen
 • Voordelige man-vrouw verdeling

Minpunten

 • Niet beschikbaar als app
 • Geen koppelingen met social media
 • Relatief weinig gebruikers

Wij beoordelen Secretflirt

 • Gebruiksvriendelijkheid
 • Vormgeving
 • Prestaties
 • Aanbod singles
 • Prijzen

Wat is Secretflirt?

Welkom bij Secretflirt, de datingapp die je meeneemt op een intrigerend avontuur vol spanning en mysterie. Het is alsof je betoverd bent door een geheime club waar alleen de meest verleidelijke mensen elkaar ontmoeten. Met elk profiel ontdek je een nieuwe dimensie van sensatie en opwinding. Het is een spel van verleiding, waarin je je eigen regels bepaalt en jouw verborgen verlangens vervult. Secretflirt is een spannende datingapp die je helpt om discreet en anoniem nieuwe mensen te ontmoeten.

Secretflirt is allereerst een datingsite voor volwassenen. Het is sinds 2009 een datingsite voor ruimdenkende mensen die op zoek zijn naar een online flirt. In sommige gevallen gaat het om een geheime flirt, wanneer iemand gebonden is, maar dat hoeft niet altijd het geval te zijn. Secretflirt als datingsite plaatsen we in de categorie vreemdgaan, maar het laat zich echter moeilijk in een hokje stoppen.

Secretflirt omschrijft zichzelf als een ‘anoniem en discreet online datingplatform die als doel heeft mensen uit allerlei verschillende leefsituaties met elkaar in verbinding te brengen’. SF, als afkorting voor Secretflirt, is de gelegenheid om (nieuwe) en/of 2e liefde, spanning en passie in je leven te brengen.

Met een groot aantal actieve gebruikers, biedt de site een scala aan mogelijkheden om je perfecte match te vinden. Of je nu op zoek bent naar een relatie, een spannend avontuurtje of gewoon wat flirterige gesprekken, bij Secretflirt zit je goed. De app is gebruiksvriendelijk en biedt verschillende functies, zoals het versturen van flirts, chatten en het delen van foto’s.

Waarom Secretflirt

SF dating is geen nieuwe datingsite, het draait al heel wat jaartjes mee in de onderwereld van de datingscene. Iedereen met een leeftijd vanaf 18 jaar kan zich aanmelden op de datingsite. Als je jonger bent heb je pech; deze datingsite is niet voor jou bedoeld. Door het karakter van de datingsite is het exclusief voor volwassenen die op zoek zijn naar meer; meer spanning, meer avontuur en meer intimiteit. Als je aan deze kernmerken voldoet en ouder dan 18 bent, dan is er niemand die je tegenhoudt om lid te worden van deze datingsite.

Secretflirt is één van de weinige datingsites die volledig open en eerlijk is over de man/vrouw ratio. In de regel zijn het namelijk vooral mannen die zich aanmelden op datingsites voor spannende contacten. Bij SF Dating is de verdeling man/vrouw ongeveer 3.2 op 1. Omdat vrouwen gratis gebruik kunnen maken van het betaalde lidmaatschap zijn er bij Secretflirt bovendien zelfs nog meer vrouwen aanwezig dan bij andere, vergelijkbare datingsites.

Aanmelden

De aanmelding van je profiel is binnen een minuut gebeurt. Je kiest een profielnaam, wachtwoord, vult je gegevens in en waar je naar op zoek bent. Als je dit gedaan hebt hoef je alleen nog maar je e-mail te bevestigen. Je bent dan nog niet meteen klaar. Je profiel is dan nog aardig leeg waardoor het verstandig is om deze eerst wat aan te vullen. Natuurlijk kun je ook direct gaan zoeken maar als anderen dan op je profiel terechtkomen zien ze vrij weinig.

Je kunt met het gratis lidmaatschap uitgebreid en onbeperkt zoeken in het ledenbestand, profielen bekijken, profielen opslaan in je favorietenlijst, foto’s op je profiel toevoegen en overzichten bekijken. Zoals je kunt zien is dit lidmaatschap er voornamelijk voor bedoeld om kennis te maken met de datingsite. Vrouwen hebben een voordeel; deze worden automatisch als TopMember bestempeld met de bijbehorende functies.

Bekijk hoe de aanmelding verloopt

Profielen

Anders dan bij de meeste datingapps is de noodzaak van een profielfoto (of meerdere) wat kleiner bij Secretflirt. Dat wil niet meteen zeggen dat de foto’s onbelangrijk zijn, maar de leden weten van elkaar dat veel gebruikers anoniem willen daten. En als je open en bloot wordt afgebeeld op een datingplatform, dan past dat daar niet bij. De profielen op Secretflirt bestaan vier delen:

 1. Basisgegevens
 2. Looks en Stijl
 3. Karakter en Wensen
 4. Foto’s

Van elk lid kun je snel en eenvoudig zien wie ze zijn en wat ze zoeken. De basisinformatie van deze profielen bestaat uit een gebruikersnaam, status, opleidingsniveau en wensen. Mocht het ingevuld zijn, dan kun je in het profiel ook meer lezen over het uiterlijk van diegene, het karakter en wat ze precies willen bereiken met hun bezoek aan SF.

knuffels secretflirt

Zoeken en gezocht worden

Terwijl de swipe-revolutie in bijna elke populaire app is doorgedrongen, houdt Secretflirt aan een oud en vertrouwd concept. In plaats van vlugge vegen van links naar rechts, blijft Secretflirt trouw aan de methode van zoeken en gezocht worden. Of in andere woorden: jezelf presenteren op een manier zodat anderen contact met je willen opnemen. Je hoeft dus niet als de bliksem een oordeel vellen op basis van een gefilterde profielfoto: je mag alle tijd van de wereld nemen om een profiel in je op te nemen. Slaap er desnoods een nachtje over, want er is niemand die je onder druk zet om een ander te benaderen.

Secretflirt heeft een uitgebreide zoekfunctie om je geheime flirt mee te ontdekken. Zoek je intelligente, blonde academici met een slanke lichaamsbouw? Of alleen flirts uit de provincie Groningen met een lifestyle die aansluit bij die van jou? Met de zoekfunctie kun je de profielen tevoorschijn halen die aan je criteria voldoen. Houd er wel rekening mee dat Secretflirt geen miljoenen leden heeft, dus hoe meer je filtert, hoe minder profielen er getoond worden.

“Zie Secretflirt als een grote loungebar.” – Secretflirt

De makers van Secretflirt maken een interessante vergelijking: “Zie Secretflirt als een grote loungebar.” Ze zeggen dat je succes met het SF-systeem vooral afhankelijk is van ‘wat je wilt, de eisen die je stelt, wat andere members willen en hoe jij communiceert’. Stel dat je de onzeker, niet spraakzaam, lomp en onhandig de loungebar instapt. Hoe denk je dat anderen op je reageren? Waarschijnlijk zul je grote moeite hebben om contact te leggen. Maar arriveer je daarentegen met een actieve, communicatieve houding en ben je daarnaast fysiek en/of mentaal een aantrekkelijke gesprekspartner, dan is contact leggen al een stuk makkelijker.

Bekijken op Secretflirt

De grafische elementen en visuele kwaliteit van Secretflirt zijn in orde. De app maakt gebruik van stijlvolle kleuren die passend bij de sfeer van het platform. Het ontwerp is intuïtief en gebruiksvriendelijk, waardoor je moeiteloos door de app kunt navigeren. Daarnaast zijn er subtiele pictogrammen toegevoegd, die zorgen voor een speelse en interactieve ervaring. Al deze elementen dragen bij aan de algehele sfeer van Secretflirt, die opwindend en uitdagend is. Het visuele aspect van de app, zij het een beetje gedateerd, maakt het nog leuker om te verkennen en nieuwe mensen te ontmoeten.

Termen om te weten

 • Chat: Gebruikers kunnen met elkaar communiceren door middel van de chatfunctie.
 • Profiel: Een persoonlijk profiel waar gebruikers informatie kunnen delen en foto’s kunnen uploaden.
 • Favorieten: Gebruikers kunnen andere profielen toevoegen aan hun favorietenlijst om ze later gemakkelijk terug te vinden.
 • Bericht: Een bericht kan worden verstuurd naar een ander profiel om interesse te tonen of een gesprek te starten.
 • Online status: De online status geeft aan of een gebruiker op dat moment actief is op de datingapp.
 • Blokkeren: Gebruikers kunnen ervoor kiezen om andere profielen te blokkeren en geen contact meer met hen te hebben.
 • Interesses: Gebruikers kunnen hun interesses en voorkeuren delen op hun profiel om andere gebruikers aan te trekken die dezelfde interesses hebben.

Secretflirt prijzen

Secretflirt is zowel gratis te gebruiken als met een betaald abonnement. Zoals bijna altijd het geval is bij datingsites, krijg je met een betaling toegang tot alle functies die het platform te bieden heeft. SF is niet anders. Dit kun je als gratis member van Secretflirt:

 • Uitgebreid (onbeperkt) zoeken in het memberbestand
 • Profielen compleet bekijken
 • Selecties maken van profielen
 • Q-Reply berichten sturen (beperkt tot 1 per member)
 • Controleren of berichten gelezen zijn
 • Foto’s (afgeschermd) plaatsen
 • Overzichten (laatste 100) profielbezoekers

TopMembership

Het volledige lidmaatschap bij SF Dating heet TopMembership. Met dit lidmaatschap heb je extra mogelijkheden waar je gebruik van kunt maken. Zo kun je 1 op 1 chats hebben met andere leden, chatverzoeken versturen, onbeperkt berichten versturen en ontvangen, maar ook externe contactgegevens delen met je contacten. Voor leden die op zoek zijn naar mannen is dit dus gratis, voor leden die op zoek zijn naar een vrouw is het een betaald lidmaatschap. Dit kun je met het TopMember lidmaatschap:

 • Onbeperkt berichten uitwisselen
 • Fotoverzoeken versturen
 • Chatverzoeken versturen
 • Flirts versturen
 • 1:1 chat
 • Contactgegevens delen vanaf 2e bericht

Tarieven

Ben je actief op Secretflirt en op zoek naar een man? Dan is het TopMember lidmaatschap een onbetaald abonnement. Dat is het echter niet als je contact wilt met een vrouw, want dan is het een betaald abonnement. Het TopMember lidmaatschap van Secretflirt is verkrijgbaar met een looptijd van 1, 3, 6 en 12 maanden. Hoe langer de looptijd van het abonnement dat je kiest, hoe minder je per maand betaalt voor het lidmaatschap. Dit zijn de tarieven van het TopMember lidmaatschap:

TopMember
 • 1 maand: € 35,99 p/m
 • 3 maanden: € 69,99 (€ 23,33 p/m)
 • 6 maanden: € 99,- (€ 16,50 p/m)
 • 12 maanden: € 149,- (€ 12,42 p/m)

Secretflirt app en website

Gezien het feit dat iedereen een smartphone bij zich draagt alsof het een verlenging van het lichaam is, zou je denken dat Secretflirt wel een app heeft. Maar niets is minder waar, want in de appstores van Apple en Google is geen Secretflirt-app te vinden. Hoewel de reden waarom er geen app is niet wordt genoemd, ligt het voor de hand dat een app van Secretflirt nauwelijks aan de voorwaarden kan voldoen. Omdat intieme, seksuele gesprekken niet bepaald geliefd zijn door de appstores, hebben seksueel gerichte apps doorgaans vaak problemen met de moderatie van de appstores. Maar wat de reden ook is van de afwezigheid in de appstores, Secretflirt is nog wel te gebruiken op smartphones en tablets – alleen niet in de vorm van een app die je kunt downloaden.

Secretflirt is eenvoudig via de browser van een smartphone of tablet te bereiken. Dat is wel zo fijn als je niet steeds je laptop erbij wilt pakken om online te gaan. Je hoeft geen app te downloaden om de datingsite te openen – dit kan gewoon via de internetbrowser van je tablet of smartphone. Zodra je inlogt op de datingsite word je automatisch doorverwezen naar de mobielvriendelijke webapp van de datingsite.

google playapp store

Onze ervaring met Secretflirt

Eerst en vooral, laten we het hebben over de gebruikers op Secretflirt. Het voelt alsof je een duik neemt in een zee vol mysterie en opwinding. Elke keer als we de app openen, worden we begroet met een eindeloze stroom aan verleidelijke, maar toch wat mysterieuze profielen. Het is als een snoepwinkel vol met verboden lekkernijen. En ja, we hebben ons laten verleiden om een paar hapjes te nemen – al wat het alleen maar om de app goed te kunnen testen.

Maar laten we eens praten over de gebruiksvriendelijkheid van Secretflirt. Het is zo simpel dat het bijna eng is. Het hele concept van de app is gebaseerd op het idee van geheime ontmoetingen en flirten, dus het is logisch dat ze het proces zo soepel mogelijk willen maken. Alles, van het aanmaken van een profiel tot het vinden van potentiële matches, is intuïtief en gemakkelijk te begrijpen. Het is alsof de makers gedachtelezers zijn en precies weten wat we willen en hoe we het willen.

Natuurlijk helpt het ook dat Secretflirt er gewoon simpel uitziet. De graphics zijn strak en wel een beetje verouderd qua stijl, met donkere kleuren die passen bij de insteek van het geheel. Elk symbool en elke knop is ontworpen om direct begrijpbaar te zijn, zodat je nooit verdwaalt in een doolhof van verwarrende opties. Het maakt het gebruik van de app des te aangenamer.

Dus wij (en misschien ook jij) zijn helemaal weg van Secretflirt. De gebruikers zijn spannend en verleidelijk, de app is gebruiksvriendelijk en simpel ontworpen. Het gevoel dat we krijgen bij het openen van de app is als het openen van een cadeautje op kerstochtend. Je weet nooit wat je zult vinden. Secretflirt lijkt de perfecte plek om je geheime verlangens te verkennen en stiekem plezier te hebben.

Veiligheid en privacy

Om te beginnen maakt Secretflirt gebruik van de welbekende SSL-versleuteling dat te herkennen is aan het slotje in de adresbalk. Dit is het eerste waar je naar moet kijken als je je wilt inschrijven op een datingplatform. Het slotje geeft aan dat alle gegevens die je verstuurt met een encryptie beveiligd worden. Verstuur je intieme foto’s naar je contacten? Of deel je pikante berichten? Dankzij de versleuteling kan de data die jij verstuurt met deze foto’s en berichten niet onderschept worden door een derde. De SSL-verbinding is een musthave en gelukkig voorziet Secretflirt ook in deze beveiligde verbinding.

Als we kijken naar de privacy van de gebruikers, dan is Secretflirt een relatief veilige plek om te daten. Aangezien iedereen het liefst zo discreet en anoniem mogelijk actief wil zijn op Secretflirt is de toegang beperkt voor het openbare publiek. Niet-leden kunnen alleen de basisinformatie van de leden zien en niet alle leden die op het platform actief zijn. De volledige inhoud van de profielen is alleen toegankelijk voor leden.

Geen lid, geen volledige toegang.

Je persoonlijke gegevens worden met niemand gedeeld en als je je profiel wilt verwijderen, dan kun je dit zelf doen op de website. Samen met de leden zorgt SF dating ervoor dat het ledenbestand niet gevuld wordt met nepprofielen die niets anders dan kwade bedoelingen hebben. Mocht je toch een profiel tegenkomen, dan kun je deze rapporteren waarna de medewerkers meteen in actie komen. Alle nieuwe aanmeldingen op de website worden hiernaast gecontroleerd door de datingsite, maar ook wijzigingen die gedaan worden aan het profiel.

Wat je moet weten over Secretflirt

Secretflirt is een van de oudere partijen in de niche van vreemdgaan en seksdaten. De eerste versie van de datingsite bestond zelfs al in de tijd van de eerste smartphones. Secretflirt werd in de originele vorm opgericht in 2009, maar inmiddels is het platform verbeterd en heeft het nodige updates gehad om bij de tijd te blijven.

Wie jaren geleden ook al actief was op de Secretflirt merkt meteen op dat de naam verandert is. Eigenlijk heette de datingsite geen SF dating, zoals het zichzelf nu omschrijft, maar Secretflirt. Doordat de gebruikers de naam SF steeds vaker gebruikten is de naam naar deze variant gewijzigd, maar het platform is ook nog steeds actief onder de naam Secretflirt. Het aanbod is echter nog steeds hetzelfde; een plek waar je zonder poespas en onzin op zoek kunt gaan naar gelijkgestemden.

Deze ondeugende app heeft een interessante geschiedenis en is dus al een tijdje in de datingwereld aanwezig. Ze hebben een behoorlijke naam voor zichzelf opgebouwd. Met jarenlange ervaring in het verbinden van mensen die op zoek zijn naar wat spanning en opwinding, kun je erop vertrouwen dat Secretflirt weet wat ze doen.

Wat het aantal gebruikers betreft, Secretflirt heeft zeker geen gebrek aan opties. Met duizenden actieve leden in Nederland, zul je zeker iemand vinden die je hart sneller laat kloppen of je wangen doet blozen. Of je nu op zoek bent naar een gewaagd avontuurtje of gewoon wat flirterige gesprekken wilt hebben, Secretflirt heeft voor elk wat wils. En het beste van alles? Geen van je geheimen zal ooit onthuld worden, want privacy en discretie staan hoog in het vaandel bij Secretflirt.

secretflirt