SF Dating

secretflirt

  • Gratis aanmelden
  • Voor spannende contacten
  • Via laptop of smartphone bereikbaar

Bezoek SF Dating

SF Dating voor een geheime flirt; dat is waar het om draait bij deze datingsite. Of je nu klaar bent met de sleur van het dagelijkse leven of gewoon meer spanning in je leven wilt ervaren door anonieme contacten; het kan allemaal bij deze datingsite. Gestart in 2010 is SF dating één van de toonaangevende datingsites voor spannende contacten.

Waar andere datingsites zich specifiek op een bepaalde doelgroep richten, is dat bij SF dating niet het geval. SF dating verbindt mensen uit verschillende lagen van de bevolking en met diverse leefsituaties met elkaar. Discreet contact zodat niemand erachter komt dat je op een datingsite actief bent, contact leggen voor een friend with benefits of zomaar een nieuwe liefde vinden: het kan bij SF Dating.

Is het wat voor jou?

SF dating is geen nieuwe datingsite, het draait al heel wat jaartjes mee in de onderwereld van de datingscene. Iedereen met een leeftijd vanaf 18 jaar kan zich aanmelden op de datingsite. Als je jonger bent heb je pech, deze datingsite is niet voor jou bedoeld. Door het karakter van de datingsite is het exclusief voor volwassenen die op zoek zijn naar meer; meer spanning, meer avontuur en meer intimiteit. Als je aan deze kernmerken voldoet en ouder dan 18 bent, dan is er niemand die je tegenhoudt om lid te worden van deze datingsite. Secretflirt is één van de weinig datingsites die eerlijk is over de man/vrouw ratio. In de regel zijn het namelijk vooral mannen die zich aanmelden op datingsites voor spannende contacten. Bij SF Dating is de verdeling man/vrouw ongeveer 3.2 op 1.

Bezoek SF Dating

sfdating

Snel en gratis aanmelden

De aanmelding van je profiel is binnen een minuut gebeurt. Je kiest een profielnaam, wachtwoord, vult je gegevens in en waar je naar op zoek bent. Als je dit gedaan hebt hoef je alleen nog maar je e-mail te bevestigen. Je bent dan nog niet meteen klaar. Je profiel is dan nog aardig leeg waardoor het verstandig is om deze eerst wat aan te vullen. Natuurlijk kun je ook direct gaan zoeken maar als anderen dan op je profiel terechtkomen zien ze vrij weinig.

Je kunt met het gratis lidmaatschap uitgebreid en onbeperkt zoeken in het ledenbestand, profielen bekijken, profielen opslaan in je favorietenlijst, foto’s op je profiel toevoegen en overzichten bekijken. Zoals je kunt zien is dit lidmaatschap er voornamelijk voor bedoeld om kennis te maken met de datingsite. Vrouwen hebben een voordeel; deze worden automatisch als TopMember bestempeld met de bijbehorende functies.

Het betaalde lidmaatschap heet bij SF Dating TopMembership. Met dit lidmaatschap heb je extra mogelijkheden waar je gebruik van kunt maken. Zo kun je 1 op 1 chats hebben met andere leden, chatverzoeken versturen, onbeperkt berichten versturen en ontvangen maar ook externe contactgegevens delen met je contacten. Voor vrouwen is dit dus gratis, voor mannen is het een betaald lidmaatschap.

Mobielvriendelijk

SF is ook eenvoudig via je smartphone of tablet te bereiken. Dat is wel zo fijn als je niet steeds je laptop erbij wilt pakken om online te gaan. Je hoeft geen app te downloaden om de datingsite te openen. Dit kan gewoon via de browser van je tablet of smartphone. Zodra je inlogt op de datingsite word je automatisch doorverwezen naar de mobielvriendelijke versie van de datingsite.

Veiligheid

Om te beginnen maakt SF dating gebruik van de welbekende SSL-versleuteling dat te herkennen is aan het slotje in de adresbalk. Dit is het eerste waar je naar moet kijken als je je wilt inschrijven bij een datingsite. Dit groene slotje geeft aan dat alle gegevens die je verstuurd met een encryptie beveiligd worden. Aangezien iedereen het liefst zo discreet en anoniem mogelijk willen daten op SF dating is de toegang beperkt tot enkel de leden. Geen lid, geen toegang.

Je persoonlijke gegevens worden met niemand gedeeld en als je je profiel wilt verwijderen dan kun je dit zelf doen op de website. Samen met de leden zorgt SF dating ervoor dat het ledenbestand niet gevuld wordt met nepprofielen die niets anders dan kwade bedoelingen hebben. Mocht je toch een profiel tegenkomen dan kun je deze rapporteren waarna de redactie meteen in actie komt. Alle nieuwe aanmeldingen op de website worden hiernaast gecontroleerd door de datingsite maar ook wijzigingen die gedaan worden na het aanmelden.

Wie jaren geleden ook al actief was op de datingsite merkt meteen op dat de naam verandert is. Eigenlijk heette de datingsite geen SF dating maar Secretflirt. Doordat de gebruikers de naam SF dating vaker gebruikten is de naam naar deze variant gewijzigd. Het aanbod is echter nog steeds hetzelfde; een plek waar je zonder poespas en onzin op zoek kunt gaan naar gelijkgestemden.