SeniorenGeluk

seniorengeluk
Als senior gemakkelijk nieuwe contacten vinden? Ook senioren zouden vaak nog graag in contact komen met gelijkgestemden. En om gedurende de dag zomaar iemand te vinden, die dezelfde interesses heeft, valt niet mee. Online is dit contact echter gemakkelijk gelegd. Dus je hoeft als 50-plusser niet langer de avonden alleen door te brengen. Je kan via de datingsite SeniorenGeluk heel eenvoudig in contact komen met andere ouderen, en dan nog wel degenen die op jouw golflengte zitten. Zeg maar dag tegen de geraniums.

“Velen vinden hier hun geluk in de liefde.” – SeniorenGeluk

SeniorenGeluk is er voor ouderen die op zoek zijn naar een nieuwe liefde, maar ook een vriendschap of zomaar een leuke date is mogelijk. Zomaar vanuit jouw eigen huis kan je iemand vinden waar jij een gezellige tijd mee kan beleven. Online daten wordt ook onder senioren steeds populairder. Heb je ook behoefte aan iemand om een leuk gesprek mee te hebben, samen een film te kijken of wat leuks te doen in het weekend? Op SeniorenGeluk kan je snel een gratis profiel aanmaken en vrijblijvend een kijkje nemen. Het is het proberen meer dan waard.

Bekijk de singles op SeniorenGeluk

De reviewscore van SeniorenGeluk

Pluspunten

 • Alleen voor 50-plussers
 • Handmatige controle profielen
 • Gebruiksvriendelijke website

Minpunten

 • Premiumfuncties zijn niet gratis
 • Wereldwijd matchen niet mogelijk

Wij beoordelen SeniorenGeluk

 • Gebruiksvriendelijkheid
 • Vormgeving
 • Prestaties
 • Aanbod singles
 • Prijzen

Wat is SeniorenGeluk?

SeniorenGeluk is een van de grootste Nederlandse datingwebsites voor singles ouder dan 50 jaar. Wat echt geweldig is aan de datingwebsite, is dat deze juist geschikt is voor mensen die op zoek zijn naar een eerlijk contact, serieuze verbindingen en oprechte connecties. Wil je je soulmate ontmoeten? Een maatje ontmoeten waarmee een latrelatie mogelijk is? Of eerst ontdekken of de klik er is? Het kan allemaal op SeniorenGeluk.

Of je nu single bent, gescheiden of weduwe bent, je zult op SeniorenGeluk zien dat iedereen er z’n plek kan vinden. Omdat de leeftijdsgroep van 50-plussers steeds groter wordt neemt ook het aantal gebruikers van SeniorenGeluk nog steeds toe. En als je bedenkt dat SeniorenGeluk al sinds 2007 bestaat, dan zul je ook begrijpen dat ze veel ervaring hebben in het koppelen van 50-plussers.

Bekijken op SeniorenGeluk

Doelgroep en gebruikers

Als je je aanmeldt bij SeniorenGeluk, zul je merken dat de gebruikersgroep voornamelijk bestaat uit mensen van 50 jaar en ouder. Deze datingapp is speciaal ontwikkeld om senioren de mogelijkheid te bieden om gelijkgestemde mensen te ontmoeten en nieuwe relaties aan te knopen.

De gebruikers van SeniorenGeluk zijn op zoek naar verschillende dingen. Sommigen zijn op zoek naar een serieuze relatie, terwijl anderen liever willen daten op een meer casual niveau. Wat de reden ook is, deze gebruikers zijn vastbesloten om actief te zijn op de app. Ze zijn misschien gescheiden, weduwe/weduwnaar of hebben gewoon langere tijd alleen doorgebracht en willen nu een nieuwe partner vinden. Het doel van deze gebruikers is om iemand te vinden met wie ze hun leven kunnen delen, speciale momenten kunnen creëren en nieuwe avonturen kunnen beleven.

SeniorenGeluk biedt je de kans om je intenties duidelijk te maken en nieuwe connecties te maken met mensen die in dezelfde levensfase zitten. Het is een platform waarop je kunt genieten van chatten, flirten en mogelijk zelfs de liefde van je leven kunt vinden. Dus als je een 50-plusser bent en op zoek bent naar romantiek en gezelschap, is SeniorenGeluk de perfecte plek voor jou.

Aanmelden

Door datingsites zoals SeniorenGeluk mag je eigenlijk niet meer klagen dat je maar alleen zit, want dit is helemaal niet nodig. Het is enige wat je moet doen… is een klein beetje lef hebben. Gewoon met een dikke knipoog een gratis profiel aanmaken en wat rondneuzen tussen andere profielen. Zij zitten vast net zo gespannen te kijken. Of wellicht heb je gelijk beet en kan je gezellig met iemand wat berichten uitwisselen. De datingsite is makkelijk in gebruik zodat ook jij zonder problemen ermee overweg kan. Heb je vragen? Dan staat de klantenservice voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Bekijk hoe de aanmelding verloopt

SeniorenGeluk is een gemakkelijk te gebruiken website. Alles is heel duidelijk geformuleerd. Het aanmelden is binnen enkele minuten gebeurt. Vervolgens vul je je profiel in en voeg je je leukste foto’s toe aan je profiel. Dit is je profiel dat iedereen die lid is op de datingsite kan zien. Zie het als je visitekaartje waarmee anderen contact met je kunnen opnemen. Je kan snel leden leren kennen via de zogenaamde Fotozapper en er is een mogelijkheid om te chatten.

In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, zijn er toch ook jongeren (45+) op deze website aanwezig. Dit komt doordat sommige jongeren op zoek zijn naar iemand met ervaring. Maar goed, door jouw zoekfunctie aan te passen hoef je er geen hinder van te hebben. Als je nog niet helemaal overtuigd bent, dan kan je onderaan de homepage van SeniorenGeluk allerlei wetenswaardigheden en tips vinden.

seniorengeluk koppel

SeniorenGeluk prijzen

Zou het niet mooi zijn als alles in het leven helemaal gratis zou zijn? Wie je het ook vraagt, iedereen zou dat wel willen. Maar jammer genoeg werkt het niet zo in het echte leven. Voor de meeste dingen ontkom je er niet aan om ervoor te betalen. Voor SeniorenGeluk geldt dat ook, want de datingsite is niet helemaal gratis.

In de basis is SeniorenGeluk gratis om te testen. Je kunt een profiel aanmaken, deze invullen, zoeken naar andere 50-plussers en zelfs een knipoog versturen. Maar als je meer wilt, zoals een persoonlijk bericht versturen, dan is VIP-toegang nodig – het betaalde lidmaatschap van SeniorenGeluk. Dit zijn de verschillen tussen het gratis lidmaatschap en VIP-toegang:

Functionaliteiten per toegangsvorm

OmschrijvingStandaardVIP
Gratis profiel aanmaken
FotoZapper matches bekijken
Profielen bekijken
Knipogen sturen
Foto’s plaatsen
Hoofdfoto’s bekijken
Persoonlijke berichten sturen
FotoZapper gebruiken
Verzonden berichten altijd leesbaar
Extra foto’s bekijken
Laatste bezoekers bekijken
Berichten lezen

Bekijken op SeniorenGeluk

SeniorenGeluk abonnement

Hoewel de prijzen van SeniorenGeluk aardig transparant zijn, betekent het wel dat je een abonnement aangaat wanneer je VIP-toegang neemt. Voor een vast bedrag per maand, 2 maanden of 6 maanden krijg je toegang tot alle functies die bij VIP horen. Dit zijn de huidige prijzen van het SeniorenGeluk abonnement:

 • € 29,99 euro per 1 maand
 • € 49,98 euro voor 2 maanden (€ 24,99 p/m)
 • € 79,96 euro voor 6 maanden (€ 19,99 p/m)

SeniorenGeluk app en website

De SeniorenGeluk-website is uiterst gebruiksvriendelijk en simpel om te begrijpen. Aangezien de oudere leeftijdsgroep wat technologie betreft niet zo handig is met de laatste technische snufjes, scheelt het veel dat de webapp gestroomlijnd en gebruiksvriendelijk is, ongeacht je niveau van expertise of comfort. Alles waar je naar moet kijken, is toegankelijk via het dashboard en wijst zich vanzelf als je enige ervaring hebt met datingsites.

SeniorenGeluk is niet beschikbaar als applicatie voor smartphones en tablets. Dat betekent ook dat er geen app te downloaden is in een appstore, zoals vaak wel mogelijk is bij andere datingapps. SeniorenGeluk is echter wel gewoon op een smartphone of tablet te gebruiken via de internetbrowser.

google playapp store

Onderdeel van Safe Dating Networks

Seniorengeluk is geen losse datingsite. Het is onderdeel van een groter netwerk bestaande uit talloze partnersites. Wanneer je lid wordt van Seniorengeluk, neem je eigenlijk deel aan het datingnetwerk waarop verschillende datingsites hun leden actief laten zijn. De instelling ‘zoeken en gevonden worden op partnersites’ staat standaard ingeschakeld in de instellingen van je profiel. Daardoor zie je singles van je leeftijd die misschien niet eens actief zijn bij Seniorengeluk, maar bij een van de andere datingsites van het netwerk. Het is zelfs mogelijk om met deze gebruikers te matchen en chatten. Kortom, bij Seniorengeluk is je profiel ook zichtbaar voor deelnemers op andere sites van Safe Dating Networks.

seniorengeluk man

Onze ervaring met SeniorenGeluk

Wij hebben de afgelopen dagen de datingapp SeniorenGeluk getest en dat was gezellig. Bij het openen van de site werden we hartelijk verwelkomd door een bonte verzameling van enthousiaste senioren. Het voelde direct als een warm bad (en nee, niet alleen omdat onze verwarming op standje tropisch stond).

De eerste indruk van de datingsite was meteen positief. De gebruikersinterface was overzichtelijk en intuïtief, waardoor wij niet als digibeten ronddwaalden in de digitale wereld. De graphics waren helder en de kleuren pasten er goed bij, wat bijdroeg aan een vrolijke en optimistische sfeer.

Wat ons ook opviel waren de symbolen die door de app verspreid waren. Een hartje hier, een duimpje daar, het was net alsof Cupido himself zijn digitale stempel op SeniorenGeluk had gedrukt. Deze symbolen maakten het des te gemakkelijker om een praatje aan te knopen met mijn potentiële levenspartner (of op zijn minst iemand om samen mee te praten).

En dan het uiterlijk van de app. De profielfoto’s van de gebruikers waren als kleine vensters die inzicht gaven in de persoonlijkheden. De rimpels en grijze haren werden met trots gedragen en straalden levenservaring uit, iets dat duidelijk bij de doelgroep past. Het was duidelijk dat deze senioren wisten wat ze wilden en niet bang waren om zichzelf te laten zien. Niet alleen waren deze foto’s duidelijk bij de meeste leden, maar ze gaven ook een eerlijk beeld van de gebruikers.

Al met al was onze ervaring met SeniorenGeluk er één om niet snel te vergeten. De levendige gebruikers, de gebruiksvriendelijke interface, de graphics en de eerlijke profielfoto’s maakten het gebruik ervan heel simpel. Wij kunnen dankzij deze test SeniorenGeluk aanbevelen.

Veiligheid en privacy

Zoals je kunt begrijpen is het belangrijk dat een datingsite veilig is. Dat is het geval bij SeniorenGeluk als we kijken naar de basismaatregelen die een datingsite kan treffen. De datingsite maakt bijvoorbeeld gebruik van het beveiligde SSL-protocol waardoor je gegevens veilig zijn. Dit kun je zien aan het slotje in de adresbalk van je browser.

Om de kwaliteit van de profielen in de gaten te houden, en ervoor te zorgen dat iedereen veilig blijft, worden foto’s en teksten gecontroleerd door de medewerkers. Dit duurt doorgaans maximaal 24 uur, maar voorkomt veel problemen. Pas na goedkeuring worden foto’s en teksten aan andere gebruikers getoond.

SeniorenGeluk heeft een sterk beleid tegen nepprofielen. Ze besteden veel tijd en energie aan het controleren van de profielen om ervoor te zorgen dat ze authentiek en betrouwbaar zijn. Dit betekent dat je minder kans hebt om te worden misleid door valse gebruikers en dat je kunt rekenen op echte gesprekken met andere serieuze gebruikers van de app.

Je hoeft je ook geen zorgen te maken over je anonimiteit. SeniorenGeluk geeft je de controle over je persoonlijke gegevens en je kunt zelf bepalen welke informatie je wilt delen. Of je nu ervoor kiest om alleen je naam en leeftijd te delen of dat je meer informatie wilt toevoegen, dit is volledig aan jou. Je kunt op een veilige manier contact maken met andere gebruikers zonder je privacy op het spel te zetten.

Termen om te weten

 • Match: wanneer twee profielen elkaar leuk vinden
 • Chat: het versturen van berichten naar andere gebruikers
 • Profiel: persoonlijke pagina met informatie en foto’s
 • Interesses: de activiteiten en hobby’s waarin iemand geïnteresseerd is
 • Locatie: de woonplaats of provincie van een gebruiker
 • Online: aangeeft of een gebruiker op dat moment actief is op de app
 • Favorieten: gebruikers die je leuk vindt en kunt bewaren

Wat je moet weten over SeniorenGeluk

We hebben allemaal behoefte aan een beetje geluk in ons leven, vooral als het op liefde aankomt. En dat is waar SeniorenGeluk om de hoek komt kijken. Deze datingapp voor senioren is al jaren een belangrijke speler in de datingwereld voor ouderen. Met een geschiedenis van vele jaren hebben ze bewezen dat ze weten wat ze doen als het gaat om het verbinden van alleenstaande senioren.

Als het gaat om dating voor senioren, zijn er niet veel sites die vergelijkbaar zijn met die van SeniorenGeluk. Hoewel je je geluk kunt testen bij een algemene datingsite die voor alle leeftijden toegankelijk is, is dit een van de weinige datingsites die 100% is toegewijd aan singles van 50 jaar en ouder. Dus als je iemand bent die wil daten met leeftijdsgenoten en die zich in dezelfde levensfase als jij bevinden, dan is SeniorenGeluk een datingsite om te overwegen.

Het grootste voordeel van SeniorenGeluk is dat de datingsite volledig is toegewijd aan 50-plussers. Voor de meeste singles van deze leeftijd is het een veilige en accepterende omgeving. Anderzijds brengt SeniorenGeluk ook een nadeel met zich mee, want als je met jongvolwassenen wilt daten zit je niet goed bij deze datingsite.

SeniorenGeluk is een site van Amazing Bits BV dat het hoofdkantoor in Nijmegen heeft zitten. Dit bedrijf is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 09170750. Met andere woorden: SeniorenGeluk is een écht bedrijf uit Nederland met een klantenservice die klaarstaat om je vragen te beantwoorden.

seniorengeluk