Seksbuddy

Seksbuddy

  • Gratis aanmelden
  • Voor spannende sekscontacten
  • Via laptop of smartphone bereikbaar

Bezoek Seksbuddy

Je belt iemand op, je hebt seks en voor je het weet is de persoon weer vertrokken; zo werkt het met een seksbuddy. Mocht je nog niet weten wat een seksbuddy is, het is iemand waar je seksuele relatie mee hebt maar geen liefdesrelatie. Met andere woorden profiteer je wel van de lusten maar niet van de lasten van een relatie. De naam van deze sekswebsite is hierop gebaseerd. Doordat Seksbuddy echter gebruik maakt van fictieve profielen kun je geen fysieke afspraken maken met alle leden. Als je daar geen problemen mee hebt dan is Seksbuddy de datingsite die je zoekt.

Is het wat voor jou?

De Seksbuddy website is er voor iedereen ouder dan 18 jaar die op zoek is naar een spannend avontuur. Op de website wordt vermeld dat je er leuke personen kunt ontmoeten waarbij het voornamelijk om de sekscontacten gaat bij Seksbuddy. Als je daar naar op zoek bent dan is Seksbuddy zelfs één van de betere websites waar je dit kunt vinden. Het maakt niet uit of je een man of vrouw bent, homo of heteroseksueel; voor ieder is er wat wils. Door fysieke afspraken niet met alle leden mogelijk zijn kun je ervoor kiezen om een andere website te proberen zoals zoals één van de volgende:

Gecontroleerd en bevestigd: geen fictieve profielen bij deze seksdating websites.

Snel en gratis aanmelden

De aanmelding bij Seksbuddy neemt slechts enkele seconden in beslag. Geef aan of je een man of vrouw bent en wat je zoekt, vul je gegevens in en je bent klaar om de website uit te proberen. Om een account voor je aan te kunnen maken heeft Seksbuddy in eerste instantie alleen maar je email adres, gebruikersnaam en geboortedatum nodig. Dat is alles.

Seksbuddy voordelenZodra je je aangemeld hebt, wat trouwens volledig gratis is, kun je je profiel verder invullen en een foto toevoegen als je dat wit. Het is niet verplicht, maar met een foto heb je wel veel meer kans op een date met een potentiële fuckbuddy. Blijf je liever anoniem? Dan is het goed om te weten dat het niet verplicht is om een profielfoto in te stellen. Je hebt nu een gratis account aangemaakt bij Seksbuddy. Dit geeft je mogelijkheid om zonder kosten alle mogelijke seksbuddies te analyseren met behulp van de zoekfunctie. Zoek bij je in de buurt of op een bepaalde eigenschap; de zoekfunctie kun je met filters scherpstellen op de wensen die je hebt.

Bezoek Seksbuddy

Seksbuddy is overal toegankelijk. Niet alleen op de laptop of computer maar ook op de tablet en smartphone. Hoewel er geen app is die je kunt installeren kun je de website zonder problemen gebruiken op je smartphone. Je maakt dan gebruik van de geoptimaliseerde website voor smartphones en tablets.

Volledig gratis?

Zoals je misschien al verwacht is de Seksbuddy niet helemaal gratis. Bij Seksbuddy kun je niet van alle functies gebruik maken als je een gratis lidmaatschap hebt. Daar is Seksbuddy niet uniek in, dit is het geval bij veel websites. Het aanmelden is gratis maar als je van alle functies gebruik wilt maken dan kun je een betaling doen. Met deze betaling ontvang je credits die je kunt gebruiken.

Credits

Hoewel het verleidelijk is om alleen het gratis lidmaatschap te benutten kom je er al snel achter dat het nog beter wordt als je betaalt. Zonder credits kun je maar heel weinig op de website. Zo kun je bijvoorbeeld geen berichten versturen met een gratis lidmaatschap. Daar heb je credits voor nodig die je kunt aanschaffen. Als je een flirt wilt versturen dan kost dit ook één credit. Mocht je van alle functies gebruik willen maken dan ontkom je er niet aan om credits te kopen. Dit doe je in de vorm van CreditPacks: bundels met een aantal credits erin. Hoe groter de bundel met credits, hoe goedkoper de prijs voor een afzonderlijke credit. Dit zijn de creditpacks die je kunt kopen.

  • CreditPack 10 voor € 10,00
  • CreditPack 25 voor € 22,50
  • CreditPack 50 voor € 42,50
  • CreditPack 100 voor € 80,00
  • CreditPack 275 voor € 200,00

Bezoek Seksbuddy

Betalen en veiligheid

Bij Seksbuddy is je profiel niet toegankelijk voor niet-leden. Iemand die geen lid is van de website kan op geen enkele manier je foto’s bekijken of profieltekst lezen. Dat is wel zo fijn als je niet wilt dat je profiel opeens in de zoekresultaten van een zoekmachine terechtkomen. De profiel worden met de hand gecheckt wat altijd een sterke vorm van beveiliging is. Op deze manier voorkomt de website dat je te maken krijgt met de welbekende scammers en oplichters. Zoals je van een website anno 2018 mag verwachten worden alle gegevens die je op de website verstuurt met een versleuteling verzonden. Dit garandeert dat niemand je gegevens kan stelen. Je gegevens worden veilig bewaard en in het geval van een betaling worden je gegevens niet opgeslagen. De eigenaar van de website is Grand Mind Corp. Ltd. Dit bedrijf houdt zich aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens zoals aangegeven wordt op de website.