Second Love

second love

  • Gratis aanmelden
  • Voor spannende contacten
  • Via website en app bereikbaar

Bezoek Second Love

‘Flirten is niet alleen voor singles.’ De slogan van Second Love. Soms ben je gelukkig in een relatie en heb je toch last van een dagelijkse sleur. En die dagelijks sleur overkomt ons allemaal. Je bent niet de enige. En hoe mooi is dan de ‘wetenschap’ dat flirten niet alleen voor singles is? Veel mensen, net als jij en ik, zijn opnieuw op zoek naar spanning of avontuur binnen een relatie.

Veilig op avontuur

Second Love is een datingsite voor deze mensen, mannen en vrouwen, die graag weer eens flirten en/of iets gewaagd willen doen. Via deze pagina kan je online flirten, een romantisch daten of iemand vinden voor jouw erotische fantasie. Het is een veilige en discrete manier om een avontuur aan te gaan. Een pluspunt is wel het feit dat foto’s verborgen kunnen blijven, en je kan eenvoudig aangeven in wie je interesse hebt. De chatfunctie op mobiele apparatuur wordt wel eens als nadeel genoemd.

Bezoek Second Love

De gratis inschrijving

Aanmelden is, net als bij de meeste datingsites, gratis. Second Love is heel overzichtelijk door de grote knoppen en strakke uitstraling. En met een gratis account kan je zien wie er recent online was, een zoekfilter gebruiken en zien wie jouw profiel bekeken heeft. Je kan zelf beperkt profielen van andere leden bekijken. Wel kan je berichten en winks ontvangen, maar niet zelf sturen. Op elk moment is het mogelijk jouw profiel en instellingen aan te passen. De inschrijving zelf gaat razend snel, je hoeft geen ellenlange vragen en velden in te vullen. Je vindt alle informatie over de lidmaatschappen onderaan de homepage, door te klikken op ‘Informatie Lidmaatschappen’.

Voorkeuren invullen

Het is mogelijk om op jouw profiel voorkeuren in te vullen, op diverse vlakken, zo ook op het erotisch vlak. We raden het aan om dit zo volledig mogelijk in te vullen, dan weten anderen gelijk op welke golflengte je zit en wat de reden is dat je op Second Love aangemeld bent. Deze datingsite geeft als advies om geen foto’s te gebruiken die je ook op social media hebt staan, en tevens geen foto’s waarop anderen te zien zijn. Je kan per foto kiezen of je deze openbaar wil zetten of enkel te zien is voor je vrienden.

Second Love als datingsite

Deze datingsite richt zich heel specifiek op een bepaalde doelgroep. Onder deze groep bevinden zich hoofdzakelijk vreemdgangers, maar ook singles en swingers die spanning zoeken. De doelen van de gebruikers kunnen nog al uiteen liggen, en daarom is het verstandig zo snel mogelijk duidelijk en helder aan te geven wat jouw reden is om aangemeld te zijn. Discretie, anonimiteit en veiligheid zijn het allerbelangrijkst voor deze pagina. Second Love heeft een klantenservice, maar helaas geen keurmerken.