SDC Swingers Date Club

sdc

 • Gratis aanmelden
 • Voor ruimdenkende mensen
 • Via website en app bereikbaar

Bezoek Swingers Date Club

Er bestaat voor elke doelgroep inmiddels wel een dating app, maar we waren er nog niet heel veel tegengekomen die het zo groots aanpakken als SDC, ook wel bekend als Swingers Date Club. Niet alleen is dit platform bedoeld voor swingers, de app heeft ook een internationaal tintje. En dat maakt het tegelijkertijd toch wel heerlijk ongedwongen en anoniem. Want overal in Europa komen swingers dankzij SDC samen om er een gezellig feestje van te maken. 

Een erotisch feestje welteverstaan. Overigens is de app niet alleen bedoeld voor swingers, maar kan iedereen die een avontuurlijke spirit heeft terecht op SDC Swingers Lifestyle Dating. Je moet er alleen wel wat kinky en open minded voor zijn. Hoe deze app zichzelf op de markt zet? Als een platform voor Swingers, Hookups & Threesomes. We gaan je meer over deze populaire datingapp vertellen. Ben je er klaar voor?

Voor wie SDC geschikt is?

Laten we zeggen dat SDC voor ruimdenkende mannen, vrouwen en stellen is. Was de website oorspronkelijk vooral bedoeld als datingsite voor swingers, tegenwoordig kun je er ook voor allerlei andere kinky avonturen terecht. Toch profileert het zichzelf nog steeds als een community voor swingers die ook internationaal gericht is en waar singles welkom zijn. Zo is er een kalender waar evenementen op staan en is SDC in het buitenland enorm groot.

Ben je toevallig een keer op vakantie in Zuid-Europa? Dan zijn er genoeg evenementen waar je als swingerstel aan kunt deelnemen. En ook al ben je niet toevallig in de buurt: de afstanden in Europa zijn gelukkig klein. Daar profiteren ze bij SwingersDateClub van door allerlei reizen te organiseren met leuke thema avonden, pool party’s en andere erotische entertainment. Opvallend is dat er veel vrouwelijke leden actief zijn op deze website.

Bezoek SDC

Hoe werkt het?

Je gaat aan de slag met Sdc door de mobiele app op je telefoon te installeren en uiteraard een account aan te maken. Dat verloopt anders dan bij andere datingapps waar je normaal een koppeling moet maken met je Facebook-account. In dit geval kun je je gewoon los aanmelden van een social media-account waarna je allerlei filters kunt instellen om te zoeken naar de doelgroep die bij jouw behoeften past.

Eerst moet je daarvoor wel een aantal vragen beantwoorden. Deze antwoorden bepalen jouw voorkeuren en behoeften – het systeem analyseert ze vervolgens en bekijkt welke profielen het meest geschikt voor jou zijn. Er is bijvoorbeeld een gedeelte met fetisjen: geef maar aan wat je opwindt. Contact verloopt via de chat die alleen bij een betaald abonnement volledig functioneel is.

Ook kun je reizen boeken naar sexy swinger bestemmingen als Ibiza, Kreta, Rome, Cancun, en Cap d’Agde bijvoorbeeld. Hier heb je toegang tot exclusieve feesten, maar is er ook genoeg tijd om te relaxen. SDC kun je daarom het beste beschouwen als een app en community ineen.

sdc app

Prijzen

Bij aanmelding heb je eerst 5 dagen toegang tot de volledige functies van de app waarna je wordt teruggeschakeld naar de basisversie waar je een stuk minder speelruimte hebt. Kies je ervoor om een betaald abonnement te nemen? Dan gelden de volgende prijzen:

 • SDC Membership Stel/Vrouw 1 maand: €25.99
 • SDC Membership Man 1 maand: €31.99
 • SDC Membership Stel/Vrouw 3 maanden: €52.99
 • SDC Membership Man 3 maanden: €63.99
 • SDC Membership Stel/Vrouw 1 jaar: €129.99
 • SDC Membership Stel/Vrouw 6 maanden: €86.99
 • SDC Membership Man 6 maanden: €107.99
 • SDC Membership Man 1 jaar: € 159.99

Met een betaald abonnement kun je gebruik maken van de volgende functies:

 • Berichten lezen.
 • Berichten sturen naar andere gebruikers.
 • Live chatten.
 • Live videochatten.
 • Deelnemen aan groepen.
 • Zien wie jouw profiel heeft bezocht.
 • Gebruik maken van een uitgebreide zoekmachine.

Meer informatie

Is het betrouwbaar?

Er wordt veel aandacht besteed aan zowel de veiligheid als de privacy van de leden op SDC. Dat blijkt al meteen tijdens je aanmelding, want je krijgt duidelijk te zien wat er met je gegevens gebeurt. Je moet als gebruiker bovendien akkoord gaan met dat privacybeleid. Dat is allemaal niet zo heel bijzonder, maar SDC staat ook gewoon bekend als een betrouwbaar datingplatform dat al jarenlang actief is. Ook zijn er niet tot nauwelijks negatieve verhalen over SDC.

Je mag er dan ook wel vanuit gaan dat je gebruik maakt van een veilig platform. Wel jammer vinden we dat er geen koppeling is met een social media-profiel en dat er dus willekeurig een profiel kan worden aangemaakt. Hierdoor ontstaat ook meer ruimte voor fake-profielen. Voordat je besluit om volledige reizen te boeken raden we je wel aan om eerst goed wegwijs te worden met de app en meer te weten te komen over de community.

App/website

SDC is een complete dienst die bestaat uit zowel een website als een mobiele app. In het laatste geval betekent dat wel dat je de app op je telefoon of tablet moet installeren, een handeling die op zich niet afwijkt van andere datingapps. Het installeren van SDC verloopt dan ook op dezelfde manier als je andere apps downloadt. SDC is beschikbaar voor zowel Android,- als iOS-gebruikers en biedt je eerst de mogelijkheid om de dienst 5 dagen gratis te gebruiken. Daarna kun je er voor kiezen om een betaald abonnement af te sluiten.

google playapp store

Over SDC

SDC begon in 1999 alweer als een datingsite voor swingers (Swingers Date Club) en is sindsdien uitgegroeid tot een wereldwijde community van miljoenen singles en stellen die op zoek zijn naar een verzetje en daarbij vooral ook grenzeloos denken. Gebruikers op Sdc zijn letterlijk op zoek naar nieuwe avonturen. SDC heeft daarmee een wat exclusief karakter waarbij mensen uit heel de wereld samenkomen. Dit gebeurt met name in tropische badplaatsen in Europa.

Ook kun je ervoor kiezen om in je eigen omgeving op zoek te gaan naar gelijkgestemden door gebruik te maken van de app voor zowel Apple als Google Play. SDC organiseert swinger events naar de meest sexy steden op aarde, zoals Ibiza, Kreta, Cancun, Cap d’Agde Village Naturiste. We moeten zeggen: dat zijn inderdaad sexy bestemmingen.

Al met al is SDC een app die het compleet anders aanpakt dan andere dating apps die we tot nu toe voorbij hebben zien komen. En dat heeft best een aantrekkingskracht.