RichMeetBeautiful

richmeetbeautiful

  • Gratis aanmelden
  • Voor sugar daddy en babies
  • Via website en app bereikbaar

Bezoek RichMeetBeautiful

RichMeetBeautiful is een nieuwe datingsite dat zich specifiek richt op het samenbrengen van sugar baby’s en daddy’s. Mocht je niet weten wat een sugar daddy is: het is een oudere en rijke man die zich graag laat vergezellen door een jongere vrouw. De sugar baby is de jonge vrouw die er goed uitziet en zich graag laat verwennen door de man. Exotische reizen, dure etentjes en ontelbare cadeaus; het is nu binnen handbereik door deze nieuwe datingsite. RichMeetBeautiful is de datingsite die deze twee groepen bij elkaar brengt. Al vele duizenden studentes hebben zich op de datingsite aangemeld.

Sugar daddy en baby

Als sugar baby zie je er goed uit en zo wil je ook behandeld worden. In plaats van een jongen die het financieel nog niet helemaal op een rijtje heeft zoek je een oudere man met levenservaring die zich geen zorgen over geld hoeft te maken. De sugar daddy heeft op deze datingsite keuze genoeg; voor iedere sugar daddy staan er vier sugarbaby’s klaar. Voel je jonger door te daten met een veel jongere vrouw en blaas je leven nieuwe energie in.

Bezoek RichMeetBeautiful

Snel en gratis aanmelden

Je kunt je gratis aanmelden voor een account bij RichMeetBeautiful. Dit kan met de snelle Facebook inlog maar ook op de reguliere wijze met je email adres. Na het aanmelden krijg je de de mogelijkheid om je profiel in te richten waaronder het toevoegen van je foto’s. Je profiel begint met een aantal basisgegevens zoals je gebruikersnaam en je leeftijd. Als vrouw zijnde word je gevraagd naar je maandelijks onkosten. Op deze manier kan de datingsite je koppelen aan de suikeroom die dit budget heeft.

Het toevoegen van een foto is niet verplicht maar vergroot wel de kans op een contact met een sugar daddy of babe. Als extra optie is er nog de mogelijkheid om je foto te blurren, voor als je niet herkenbaar op de datingsite getoond wilt worden. In je profiel kun je aangeven waar je naar op zoek bent. Ben je de oudere man die graag een jongere vrouw kennis laat maken met een luxueuze levensstijl of de studente die een ervaren mentor zoekt?

rich meet beautiful

Zoekfunctie is uitgebreid

Om een sugar date te regelen kun je op zoek naar andere leden met behulp van de geavanceerde zoekfunctie. Je kunt snel zoeken maar ook op eigenschappen filteren. Zo kun je bijvoorbeeld zoeken in een bepaalde leeftijdscategorie, land, stad en zelfs op het lichaamstype en de persoonlijkheid. Als je zoekt dan krijg je een lijst met personen te zien die aan de eisen en wensen voldoen. Druk op een foto om meer informatie in te zien. Je kunt bijvoorbeeld zien of iemand getrouwd is, wat het vermogen van de persoon is, hoeveel men te besteden heeft en waar de persoon naar op zoek is.

De virtuele knipoog

De Rich Meet Beautiful datingsite biedt je verschillende mogelijkheden om interesse te tonen in één van de leden. Zo is er de virtuele knipoog waarmee je iemand kunt laten merken dat je geïnteresseerd bent. Op datingsites is de knipoog vaak een manier om te flirten. Mocht de ander een knipoog terug versturen dan weet je dat je een stap verder kunt gaan door een persoonlijk bericht te versturen. De datingsite heeft een eigen privéberichten systeem die je daarvoor kunt gebruiken. Met de RMB Messenger kun je live chatten met andere leden.

Over de website zelf

RichMeetBeautiful is een concept van Digisec Media Limited, een bedrijf met Noorse roots dat gevestigd is in Malta. Het bedrijf is vooral bekend van het eerste en meest succesvolle concept Victoria Milan. Dit is de datingsite voor getrouwde en gebonden personen die op zoek zijn naar een anonieme manier om contacten te leggen. Naast RichMeetBeautiful en Victoria Milan beheert het mediabedrijf meerdere datingsites zoals NextLove en FindMySex.

Bezoek RichMeetBeautiful

Controverse

Al snel na de lancering heeft de datingsite landelijk nieuws gehaald in België en Nederland. In een aantal grote steden is RichMeetBeautiful een campagne gestart om sugar baby’s over te halen lid te worden van de datingsite. In verschillende Belgische steden zoals Brussel en Leuven mag er inmiddels geen promotie meer gemaakt worden door datingsite1. De sugardatingcampagne is daarna stilgezet door de datingsite om verdere escalatie te voorkomen. Of de promotie ook in Nederland aan banden wordt gelegd is op dit moment nog niet duidelijk.