Regioswingers

regioswingers
Er zijn van die datingsites waarvan de naam eigenlijk al genoeg zegt. Regioswingers is er één van. Want als er datingsites zijn voor hoger opgeleiden, voor vreemdgangers en voor 50-plussers, waarom dan niet voor swingers? Precies daarom bestaat RegioSwingers, een plek waar je mensen vindt die dé lifestyle leven.

Het kan soms lastig te zijn om nieuwe contacten te leggen als koppel. Zeker wanneer je geen fan bent dan de mainstream datingsites en op zoek bent naar iets anders dan een standaard man-vrouw contact. Je kunt je bij RegioSwingers als koppel inschrijven, maar ook als vrijgezel om in contact te komen met een koppel. Het fijne aan deze website is dat het mogelijk is om in je eigen regio te zoeken, zodat je niet heel ver hoeft te reizen om af te spreken.

“Geven, ontvangen, delen.”

Via RegioSwingers kun je dus lokaal en gericht op zoek gaan naar mensen die hetzelfde willen als jij (of jullie). Zo kun je dus ook echt een band opbouwen met een persoon of een stel dat ook wil swingen en hier vaker mee afspreken. Het is een veilige, discrete website en nog belangrijker: het is volledig anoniem.

Bekijk wie actief is op RegioSwingers

De reviewscore van RegioSwingers

Pluspunten

 • Alleen voor swingers
 • Handmatige controle profielen
 • Anoniem en discreet

Minpunten

 • Premiumfuncties zijn niet gratis
 • Wereldwijd matchen niet mogelijk

Wij beoordelen RegioSwingers

 • Gebruiksvriendelijkheid
 • Vormgeving
 • Prestaties
 • Aanbod singles
 • Prijzen

Wat is RegioSwingers?

RegioSwingers is een datingplatform om het eerste contact te leggen met andere swingers. Bij RegioSwingers vind je echter niet alleen koppels, maar ook singles die zich willen overgeven aan een koppel. Daarmee is de datingsite een van de grootste lifestyle-communities om dates, trio’s en meer te vinden met gelijkgestemde swingers en kinksters. Zoals de naam van de datingsite al doet vermoeden, is het mogelijk om op regio te zoeken wat de zoektocht makkelijker maakt.

Swingen wordt over het algemeen gezien als een seksuele relatie of contact met andere mensen en tegelijkertijd ook met je vaste partner. Dit gebeurt altijd met volledige toestemming en medeweten van een partner.

Bekijken op RegioSwingers

RegioSwingers is ten eerste bedoeld voor iedereen die achttien jaar of ouder is. Dat is de enige harde voorwaarde om lid te kunnen worden op de datingsite. Daarnaast moet je natuurlijk op zoek zijn naar een swingerservaring; zowel voor vriendschappelijke contacten, avontuurlijke dates of om af te spreken met meerdere swingers tegelijk.

Het maakt dus niet uit of je een relatie hebt of vrijgezel bent, of je 60 jaar bent of 25 jaar bent, en of je nou een verpleger bent of een politicus. Het draait er vooral om de wens en interesse in swingen, in welke vorm dan ook. Ook voor redelijk introverte en verlegen personen is deze website dus geschikt.

Aanmelden

Inschrijven op de website en een account aanmaken is een kwestie van enkele minuten, zo niet minder. Het enige wat je hoeft te doen is je e-mailadres en wat gegevens invullen en vervolgens je account bevestigen. Je kunt dan je profiel gaan invullen met de gegevens die jij zelf met anderen wilt delen. Uiteraard is het ook mogelijk om een profielfoto toe te voegen. Let er wel op dat er een aantal regels gelden voor deze profielfoto: geen expliciete beelden als hoofdfoto en het liefst een recente foto waar je zelf op te zien bent.

regioswingers koppel

RegioSwingers prijzen

In principe is de website gratis, maar daarmee ben je wel beperkt in het gebruik. Met Standaard toegang kun je bijvoorbeeld de profielen doorzoeken, FotoZapper matches bekijken, knipogen versturen en de profielen van anderen bekijken, inclusief de hoofdfoto’s. Maar als je daadwerkelijk in actie wilt komen, dan is VIP-toegang nodig: het betaalde abonnement dat gekoppeld is aan de uitgebreide mogelijkheden die de website biedt. Dit zijn de verschillen tussen het gratis en VIP lidmaatschap:

Functionaliteiten per toegangsvorm

OmschrijvingStandaardVIP
Gratis profiel aanmaken
FotoZapper matches bekijken
Profielen bekijken
Knipogen sturen
Foto’s plaatsen
Hoofdfoto’s bekijken
Persoonlijke berichten sturen
FotoZapper gebruiken
Verzonden berichten altijd leesbaar
Extra foto’s bekijken
Laatste bezoekers bekijken
Berichten lezen

Bekijken op RegioSwingers

RegioSwingers abonnement

In principe is de website gratis, maar daarmee ben je wel beperkt in het gebruik. Met Standaard toegang kun je bijvoorbeeld de profielen doorzoeken, FotoZapper matches bekijken, knipogen versturen en de profielen van anderen bekijken, inclusief de hoofdfoto’s. Maar als je daadwerkelijk in actie wilt komen, dan is VIP-toegang nodig: het betaalde abonnement dat gekoppeld is aan de uitgebreide mogelijkheden die de website biedt.

Met VIP-toegang kun je niet alleen de FotoZapper matches bekijken, ook kun je zelf de FotoZapper gebruiken. Je kunt niet alleen knipogen versturen, maar ook persoonlijke berichten. Daarnaast kun je ontvangen berichten lezen, uitgebreid zoeken, extra foto’s bekijken en nog veel meer. Dit zijn de huidige prijzen voor VIP-toegang:

 • 1 maand VIP: € 24,99 p/m
 • 2 maanden VIP: € 19,99 p/m
 • 4 maanden VIP: € 14,99 p/m

RegioSwingers app en website

De website is voor iedereen toegankelijk, je hoeft er dus niet een speciaal programma voor te downloaden. Je kunt gewoon, wanneer je de laptop of computer aanzet het internet opstarten en verder gaan waar je de vorige keer was gebleven.Heb je hier niet genoeg aan? Of doe je het liever op je smartphone? Dan kun je de website ook gewoon op je telefoon openen; niet via een app, maar via de browser. Regioswingers is namelijk mobielvriendelijk. Zo kun je overal, waar je maar bent, gebruik maken van deze datingsite.

RegioSwingers is dus alleen beschikbaar via de website, niet als een individuele app die beschikbaar is in een appstore. Er is geen Android- of iOS-app van RegioSwingers.

google playapp store

Veiligheid en privacy

RegioSwingers is niet alleen een datingsite van Nederlandse bodem, ook is het een betrouwbare website. In tegenstelling tot veel andere erotische datingsites is het bedrijf achter RegioSwingers fel tegen nepprofielen. Er zijn dan ook geen chatoperaters die je aanspreken, gesprekken met je voeren en jou aan het lijntje houden om zoveel mogelijk aan je te verdienen.

“Géén fictieve profielen.” – RegioSwingers

Wat de medewerkers van deze website wel doen, is dat ze er alles aan doen om leden met slechte bedoelingen buiten de deur te houden. Het bewijs daarvan is terug te vinden in een rechtszaak die het bedrijf heeft aangespannen tegen een partij die nepprofielen plaatste.

Het feit dat ze actief nepprofielen opsporen en degenen erachter zelfs voor de rechter brengen, zegt genoeg over de inspanningen op dit gebied. Het motto van RegioSwingers is niet voor niets ‘Fair Play’. Mocht je toch nog een vraag hebben, dan kun je altijd contact opnemen met de klantenservice. Wat we kunnen concluderen is dat het een veilige, discrete en anonieme website is. Dit zegt RegioSwingers zelf over nepprofielen:

“In tegenstelling tot veel andere erotische datingwebsites, is RegioSwingers.nl fel tegen nepprofielen. Bij ons vind je geen chatoperators die je aan het lijntje houden. Ook stellen onze medewerkers alles in het werk om kwaadwillende leden te weren. Fair play, dat is ons motto.”

Veilige betalingen

Een ander belangrijk punt waarop de veiligheid van een datingsite wordt beoordeeld is de bescherming van gegevens. Wanneer je kiest voor een VIP profiel en dus geld betaalt aan de website, gaat dit ook op een veilige, versleutelde manier. Je kunt betalen met een creditcard, iDeal, BanContact en een simpele overboeking.

De betalingen die je uitvoert op de datingsite vinden altijd plaats via het SSL-protocol zodat je zeker weet dat het veilig is. Dit is namelijk de meest toegepaste beveiligingsmethode waardoor jouw betaling (en gegevens) niet onderschept kan worden door derden. Je kunt dan ook aan het slotje in je internetbrowser zien dat er een veilige verbinding is.

regioswingers dame

Sexy Dating Networks

Iedere datingsite heeft natuurlijk iets speciaal wat het uniek maakt, en dat is met RegioSwingers ook het geval. In Nederland is het een van de weinige websites waar swingers elkaar kunnen ontmoeten. En als je wilt, dan kun je ook met niet-swingers in contact komen, omdat de website onderdeel is van Sexy Dating Networks.

Sexy Dating Networks is een netwerk van datingsites die samen een ledendatabase delen. Stuk voor stuk hebben deze datingsites eigen leden die met de leden van andere, vergelijkbare datingsites worden gekoppeld. Jouw profiel is daardoor ook meteen zichtbaar op deze andere datingsites. Via de instelling ‘zoeken en gevonden worden op partnersites’ kun je aangeven of dit wel of niet wilt.

Wil je dit liever niet? Dan kun je deze instelling met een tik op de knop uitschakelen in de instellingen. Houd er wel rekening mee dat je dan minder mensen kunt aanspreken op de website.

Wat je moet weten over RegioSwingers

RegioSwingers is een website van Orbinair BV en wordt mede mogelijk gemaakt door Sexy Dating Networks. Als onderdeel van dit netwerk, waar ook Ondeugend Daten deel van uitmaakt, is het bijna een garantie dat je met iemand in contact komt, hoewel garanties uiteraard nooit gegeven kunnen worden. Het lidmaatschap is helemaal gratis, maar je kunt ook kiezen voor een VIP account. Hoeveel dit per maand kost, hangt af van de duur van je abonnement.

Met een abonnement kun je net iets meer doen op de datingsite, waardoor het ook weer iets leuker wordt om op zoek te gaan en te ontdekken of swingen wat voor je is. Je komt namelijk veel gemakkelijk in contact met andere leden. Als je na een tijdje geen zin meer hebt, of je wil gewoon eventjes een pauze, dan kun je heel gemakkelijk je account weer verwijderen. En mocht je er gewoon even tussenuit willen, dan kun je ook tijdelijk je account verbergen.

regioswingers

Veelgestelde vragen

Voor wie is RegioSwingers geschikt?

Wat is de minimumleeftijd van RegioSwingers?

Beoordeelt RegioSwingers alle aanmeldingen handmatig?

Wanneer is RegioSwingers opgericht?

Heeft RegioSwingers een app?