RegioSexContact

regiosexcontact
Op een avond zit je op de bank een film te kijken. Het is vrijdag, maar je agenda is leeg en de kans is klein dat je nog spontane plannen krijgt met je vrienden. Zulke rustige avonden zijn eens in de zoveel tijd wel fijn, maar het moet niet te vaak gebeuren.

In de film is de seksuele spanning tussen de personages om te snijden. Bij jou thuis niet. Wanneer was het voor jou de laatste keer dat je zulke spanning voelde met iemand? Langzaam dwalen je gedachten af van de film en probeer je die laatste keer te herinneren. De spanning, de passie. Je hoeft elkaar daarvoor niet eens goed te kennen. Op verschillende datingapps ben je actief, maar met weinig mensen heb je het gevoel dat jullie op één lijn zitten. De meeste zijn toch op zoek naar iets serieus. Jij niet.

Heb je ooit gehoord van een datingsite waar mensen casual daten als doel hebben in plaats van serieuze relaties en hun seksfantasieën realiteit maken? Hier hoef je niet alleen een film te kijken op een vrijdag, maar kijk je het samen waarna je de nacht van je leven gaat beleven. Welkom bij RegioSexContact.

Bekijk de singles op RegioSexContact

De reviewscore van RegioSexContact

Pluspunten

 • Beschikbaar op mobiel
 • Veel open-minded singles
 • Gebruiksvriendelijk ontwerp

Minpunten

 • VIP-functies zijn niet gratis
 • Meer mannen dan vrouwen

Wij beoordelen RegioSexContact

 • Gebruiksvriendelijkheid
 • Vormgeving
 • Prestaties
 • Aanbod singles
 • Prijzen

Wat is RegioSexContact?

RegioSexContact is een Nederlandse datingsite en onderdeel van een datingnetwerk met de naam SexyDatingNetworks. De makers van de datingsite zagen in 2009 dat er een ongekend grote vraag was naar seksdating, waarna zij besloten om een datingsite te maken om daarop in te spelen. Die datingsite kreeg de naam RegioSexContact – een plek waar je gelijkgestemden kan vinden die niet alleen hetzelfde zoeken, maar ook nog eens in je eigen regio wonen.

Alleen voor volwassenen

Wanneer je achttien jaar of ouder bent, kun je een profiel aanmaken Bij RegioSexContact. Zowel mannen als vrouwen die geïnteresseerd zijn in spannende dates zijn op deze site bij het juiste adres. Ook casual dates zijn hier te vinden, maar over het algemeen zijn er meer mensen op zoek naar iets eenmaligs. Zorg dat je zonder vooroordelen en met een open mind het avontuur aangaat, want deze datingsite neemt disrespectvolle opmerkingen niet lichtjes.

Hoe het werkt

Nadat je een profiel hebt aangemaakt (hoe dat precies werkt, wordt later besproken), kan het zoeken naar een hete date beginnen. Op deze site is het niet nodig om te swipen en eerst te matchen voordat je een bericht kan sturen. Gebruik verschillende filters om profielen te zien die bij jouw voorkeuren passen. Ook kun je de profielen laten sortering op bijvoorbeeld locatie en hoe lang geleden het was dat het profiel is aangemaakt.

Als je bijvoorbeeld eerst de nieuwste profielen wil zien, kun je sorteren op ‘nieuw’. Wil je zien wie er allemaal tegelijk met jou online zijn, dan sorteer je op ‘online’. Je hebt een interessant persoon gevonden, de volgende stap is natuurlijk een gesprek beginnen. Met een VIP-account kun je dit onbeperkt doen, met een gratis account kun je alleen ‘knipogen’ sturen. Hiermee laat je weten dat je interesse hebt in een gesprek. Als de ander een VIP-account heeft, kan diegene een bericht terugsturen en wellicht volgt er over een paar dagen jouw eerste date.

Bekijk hoe de aanmelding verloopt

Profielen

Zodat iedereen zich comfortabel kan voelen en niemand zich zorgen hoeft te maken als diegene liever niet herkend wil worden, geeft RegioSexContact de mogelijkheid om anoniem en discreet te daten. Je kan een zelfgekozen naam op je profiel laten zien, dit hoeft dus niet jouw echte naam te zijn, en het e-mailadres is nooit zichtbaar voor andere gebruikers.

Als je liever niet je gezicht laat zien, mag je ook foto’s uploaden waar jouw gezicht niet duidelijk of helemaal niet te zien is. Naast minimaal één foto en een naam zijn ook je interesses, voorkeuren en een optionele beschrijving van jezelf op je profiel te zien. Hier gaan anderen jou uiteindelijk op vinden, dus wees hier eerlijk en duidelijk over.

regioswingers koppel

Om te zorgen dat het een veilige omgeving blijft om elkaar te leren kennen, worden foto’s en teksten gecheckt. Profielen die overkomen als nep of catfish worden gewaarschuwd en uiteindelijk van de website verwijderd. Dit is niet het enige wat RegioSexContact doet om de veiligheid van gebruikers te kunnen garanderen. Op de website geven ze vijf datingtips. Deze tips gaan niet over de beste outfits of leuke gespreksonderwerpen, maar waar je aan moet denken om te zorgen dat het daten veilig gebeurt.

“Wij adviseren ook om geen foto’s te plaatsen waarop andere personen dan uzelf herkenbaar in beeld zijn.” – RegioSexContact

Extra’s

Als jij onbeperkt privéberichten wil sturen, de berichten die anderen naar jou hebben gestuurd wil kunnen lezen en zou jij graag niet alleen de profielfoto’s kunnen zien, maar ook extra foto’s van andere gebruikers? Dan is een VIP-account wat jij nodig hebt, want dit zijn allemaal extra functies die beschikbaar zijn met een VIP-account. Naast al deze extra’s, kun je daarmee ook zien wie er op jouw profiel heeft rondgekeken en van wie je misschien dus snel een berichtje kan verwachten.

zoeken

RegioSexContact prijzen

Aanmelden voor deze datingsite is gratis, maar er is een abonnement nodig als je gebruik wil kunnen maken van bovenstaande extra functies. Je kan kiezen tussen VIP-toegang van één maand, twee maanden of vier maanden. Hoe langer, hoe goedkoper het abonnement is. Voor VIP-toegang van bijvoorbeeld één maand betaal je 29,99 euro per maand en voor vier maanden betaal je al tien euro minder, namelijk 19,99 euro per maand. Het kan gebeuren dat je spijt krijgt van je keuze en het abonnement wil annuleren. Als je dat binnen twee weken doet, kun je nog een deel van het geld terugkrijgen.

Functionaliteiten per toegangsvorm

OmschrijvingStandaardVIP
Gratis profiel aanmaken
FotoZapper matches bekijken
Profielen bekijken
Knipogen sturen
Foto’s plaatsen
Hoofdfoto’s bekijken
Persoonlijke berichten sturen
FotoZapper gebruiken
Verzonden berichten altijd leesbaar
Extra foto’s bekijken
Laatste bezoekers bekijken
Berichten lezen

RegioSexContact abonnement

In het algemeen kunnen we stellen dat een betaald abonnement bij RegioSexContact nodig is om daadwerkelijk te kunnen daten. Met VIP-toegang krijg je toegang tot de functies die daarvoor nodig zijn. De kosten van VIP-toegang bij RegioSexContact zijn € 29,99 voor een maand, maar het is goedkoper als je meteen voor meerdere maanden tegelijk betaalt. Dit zijn de huidige prijzen van VIP-toegang op de RegioSexContact-website:

 • € 29,99 euro per 1 maand
 • € 49,98 euro voor 2 maanden (€ 24,99 p/m)
 • € 79,96 euro voor 4 maanden (€ 19,99 p/m)

Bekijken op RegioSexContact

RegioSexContact app en website

De website van RegioSexContact is gebruiksvriendelijk en simpel. Iedereen snapt binnen enkele minuten hoe het werkt, omdat het niet anders is dan de bekende datingsites die al vele jaren bestaan. Met een stijlvol en minimalistisch ontwerp oogt het als een datingsite zonder poespas. Met een overzichtelijk dashboard zijn er maar weinig mensen die het niet snappen.

Als datingsite is RegioSexContact niet beschikbaar als app. Mocht je gaan zoeken in een appstore, dan kom je RegioSexContact niet tegen. Waarom? Dat heeft te maken met het feit dat de datingsite op seks gericht is, en dat gaat tegen de voorwaarden van de appstores is. Daarentegen is RegioSexContact wel goed te gebruiken op smartphones en tablets – alleen dan niet als app, maar via de browser.

google playapp store

Veiligheid en privacy

RegioSexContact staat bekend als één van de veiligste en meest betrouwbare sekscontact websites van Nederland. In tegenstelling tot veel vergelijkbare datingsites, zijn er weinig neppe accounts te vinden, dus wanneer je leuk contact hebt met iemand, is de kans groot dat er ook iets meer uit voortkomt dan alleen chatten. Die kans wordt nog groter, omdat er meer dan genoeg mensen actief zijn op de site. Naast dat het één van de veiligste websites van zijn soort is, is het ook één van de grootste.

Nog een ander fijn aspect van RegioSexContact is de openheid die ze bieden over het bedrijf. Want betwijfel je de betrouwbaarheid nog steeds? Onderaan de website is een kopje ‘bedrijfsgegevens’ te vinden. Hier kun je nog meer informatie over het bedrijf en deze datingsite zien. Van waar het bedrijf gevestigd is tot het KvK-nummer.

sexy dating networks

Wat je moet weten over RegioSexContact

Datingsite RegioSexContact is onderdeel van een netwerk van verschillende Nederlandse en Belgische dating-websites. Dit netwerk heet Sexy Dating Networks, ook wel bekend als Orbinair BV, en hier vallen nog ongeveer zestien andere vergelijkbare websites onder, zoals ook Novamora en Ondeugend Daten. Al deze datingsites delen de gebruikers zodat zij meer aanbod te zien krijgen van singles (en niet-singles) die afkomstig zijn van verschillende datingsites.

Veelgestelde vragen

Voor wie is RegioSexContact geschikt?

Wat is de minimumleeftijd van RegioSexContact?

Controleert RegioSexContact alle aanmeldingen handmatig?

Wanneer is RegioSexContact opgericht?

Heeft RegioSexContact een app?