Passie voor Twee

passie voor twee

 • Gratis aanmelden
 • Voor singles én stellen
 • Via website en app bereikbaar

Bezoek Passie voor Twee

Een van de nieuwste datingsites voor singles en stellen is Passie voor Twee: een datingsite voor mannen, vrouwen en stellen die graag willen daten of een spannend avontuur zoeken. Ook voor een spannende affaire ben je hier aan het juiste adres. Je kunt snel en gemakkelijk je profiel aanmaken en beginnen met flirten via de app. Alle profielen worden gecontroleerd, zodat alleen betrouwbare en serieuze leden overblijven. Benieuwd geworden of Passie voor Twee misschien ook iets voor jou is? Lees dan vooral verder.

Voor singles en stellen

Zoals hierboven al staat aangegeven is passie voor twee bedoeld voor zowel single mannen en vrouwen als stellen. Je kunt hier als vrijgezel op zoek naar een spannende date of een opwindend avontuur. Ook kun je hier als stel bijvoorbeeld op zoek gaan naar een ander stel om mee te swingen. Naar wat voor iemand je ook op zoek bent, bij Passie voor Twee vind je een hoop singles die ook op zoek zijn naar een nieuw avontuurtje.

Bezoek Passie voor Twee

Hoe werkt het? De aanmeldprocedure

Je kunt je vrijblijvend aanmelden bij de datingsite. Je zult hiervoor je gebruikersnaam moeten opgeven, en een wachtwoord en emailadres invullen. Daarnaast dien je aan te geven of je een man, vrouw of stel bent en waar je naar op zoek bent. Verder kun je nog invullen in wat voor straal je ideale date zich bevindt.

Je profiel kun je persoonlijker maken door een korte omschrijving van jezelf in te vullen en meer te vertellen over je hobby’s en interesses. Ook kun je in je profiel verder uitleggen naar wat voor type relatie je op zoek bent. Wil je bijvoorbeeld daten zonder verplichtingen, swingen met een ander stel of friends with benefits?

Ook kun je het beste direct je profielfoto uploaden, aangezien de kans dan een stuk groter wordt om een leuke date te vinden. Je foto moet wel eerst worden goedgekeurd door de redactie en daarna zul je een email ontvangen.

Passie voor Twee: een datingsite voor mensen, die zonder taboes willen daten.

De functionaliteiten van de site

Met een gratis lidmaatschap kun je zoeken in de regio waar je woont en heb je al onbeperkt toegang tot alle profielen op de datingsite. Echter is het nog niet mogelijk om berichten te sturen, dus als je echt wilt beginnen met het leggen van contacten, dan zul je een betaald lidmaatschap moeten afsluiten. Bij Passie voor Twee kun je gemakkelijk profielen bekijken en kijken wie er bij jouw wensen aansluit. Daarnaast kun je bijvoorbeeld ook knipogen versturen en chatten met andere leden.

De website van Passie voor Twee

Je kunt je gemakkelijk aanmelden bij Passie voor Twee. Deze inschrijving is volledig gratis en daarna kun je ook direct andere profielen bekijken. Wil je echter foto’s zien of contacten leggen, dan zul je een betaald lidmaatschap moeten afsluiten. De website is aantrekkelijk en overzichtelijk ingericht, waardoor je op een gebruiksvriendelijke manier deze kunt gebruiken. Er is op dit moment echter nog geen mobiele app van Passie voor Twee beschikbaar, dus als je op je mobiele telefoon gebruik wilt maken van de website zul je dit moeten doen in je browser.

passie voor twee features

Een premium lidmaatschap

Nadat je je hebt ingeschreven bij Passie voor Twee start je automatisch met een gratis lidmaatschap. Deze kun je vervolgens omzetten naar een premium account om gebruik te maken van alle functionaliteiten. Met een gratis account kun je namelijk wel profielen bekijken en zoeken in de regio, maar je kunt bijvoorbeeld geen berichten versturen.

Met een premium lidmaatschap kan dit wel. Je kunt dan namelijk chatten, berichten lezen en versturen, 15 foto’s uploaden, 10 knipogen per dag versturen, openbare foto’s bekijken, 15 contactverzoeken per dag maken en nog veel meer. Dit zijn de features van het premium lidmaatschap:

 • Chatten
 • Berichten lezen en verzenden
 • 15 nieuwe contactverzoeken per dag, onbeperkt antwoorden naar bestaande contacten
 • 10 knipogen per dag versturen
 • 15 foto’s uploaden en alleen toegankelijk voor vrienden maken
 • Zoeken naar profielen met foto(‘s) en toevoegen aan jouw favorieten
 • Alle openbare foto’s bekijken
 • Privé fotoalbums bekijken als je uitgenodigd bent
 • Onbeperkt alle profielen bekijken
 • Voorrangsbehandeling bij de helpdesk
 • Verschijn boven in de zoekresultaten

Wil je zo’n premium lidmaatschap, dan zijn er drie mogelijkheden. Zo kun je kiezen voor een premium lidmaatschap van 3, 6 of 12 maanden. Voor 3 maanden zijn de kosten €16,65 per maand, voor 6 maanden €9,99 per maand en voor 12 maanden €5,83 per maand. Je kunt op tal van verschillende manieren betalen zoals met iDEAL een bankoverschrijving of PayPal. Samengevat zijn dit dus de prijzen:

 • 3 maanden voor 49,95 euro (16,65 euro p/m)
 • 6 maanden voor 59,95 euro (9,99 euro p/m)
 • 12 maanden voor 69,95 euro (5,83 euro p/m)

Is het betrouwbaar?

Op de website van Passie voor Twee staat vermeld dat elk profiel individueel wordt beoordeeld en dat alleen serieuze personen zich aan kunnen melden. Op deze manier wordt de kans dus een stuk kleiner dat je neppe profielen tegenkomt. Daarnaast kun je bij Passie voor Twee ook gratis gebruik maken van de helpdesk. Dit kan zowel via een e-mailbericht, maar ook via telefonisch contact. Ook kun je op de website gemakkelijk de algemene voorwaarden vinden en wordt er nergens geheimzinnig over gedaan. Hierdoor heeft de website een professionele en betrouwbare uitstraling waar je privacy en veiligheid van groot belang zijn.

De klantenservice en je account opzeggen

Je kunt gemakkelijk contact opnemen met de helpdesk van Passie voor Twee. Hier kun je terecht als je bijvoorbeeld vragen of opmerkingen hebt. Er wordt gezegd dat je binnen 24 uur reactie kunt verwachten. Ook kun je een kijkje nemen bij de veel gestelde vragen, waar al tal van antwoorden worden gegeven.

Heb je een premium lidmaatschap aangeschaft, maar wil je hier geen gebruik meer van maken, dan kun je je abonnement op ieder moment opzeggen. Bij betaling met Credit Card kan dit tot 48 uur voor de verlengdatum, maar als je hebt betaald met iDeal zul je 5 dagen voor de uiterste datum moeten opzeggen. Je kunt gemakkelijk een formulier versturen, waarna je een bevestiging zult krijgen dat de opzegging is verwerkt.

Bezoek Passie voor Twee

Een nieuwe datingsite

Passie voor Twee is nog een hele nieuwe datingsite. De datingsite is van dezelfde eigenaar als Second Love en Bilove; een hele bekende datingsite in Nederland. Dat Passie voor Twee nog vrij nieuw is, is wel te merken. Zo was er bijvoorbeeld pas geleden nog een actie waarbij er onder de eerste 1000 leden een gratis premium lidmaatschap werd verloot.

Het nadeel van een vrij nieuwe datingsite zijn is dat er nog weinig bekendheid en populariteit is. Hierdoor zullen er ook een stuk minder leden zijn dan bij andere datingsites, waardoor de kans wat kleiner is dat je een geschikte match tegen zult komen. Echter is de populariteit al snel aan het groeien en zullen er steeds meer actieve leden zijn.