Parship

parship

  • Gratis aanmelden
  • Voor hoogopgeleide singles
  • Via website en app bereikbaar

Bezoek Parship

Parship loopt al een tijdje rond in de online dating wereld en is niet zomaar een datingsite. “De nr. 1 in serieuze relaties” is de slogan van de datingsite. Iedereen die op zoek is naar een relatie maakt kans op een date via Parship. Het is tegenwoordig één van de grootste en meeste bekende datingsites van ons land. Er zijn je al duizenden singles voorgegaan die er een relatie aan hebben overgehouden. Het meeste succes heb je er als je onder de noemer “hoogopgeleid” valt.

Voordelen Parship

Met het grote aanbod van datingsites is het voor iedere datingsite een vereiste om zich te onderscheiden van de rest. Waarom moet je kiezen voor Parship? Parship richt zich op een specifieke groep singles die je minder vaak tegenkomt op de dating apps zoals Tinder en Badoo. Dit zijn hogeropgeleide singles die ouder dan 30 jaar zijn en serieus op zoek zijn naar een relatie. Met een unieke matchingsmethode en persoonlijkheidstest helpt Parship je om sneller een geschikte partner te vinden. Eén op de drie singles vindt een relatie op de datingsite, 38% om precies te zijn. Dit percentage is hoger dan bij veel andere datingsites hoewel veel anderen dit niet bekendmaken. Uit gegevens afkomstig van Parship blijkt dat 76% van de leden ouder dan 30 jaar is. Het grootste deel van de leden heeft een leeftijd tussen de 30 en 55 jaar. Het ledenbestand van Parship is hiernaast goed verdeeld tussen mannen en vrouwen.

Bezoek Parship

Wat kan een gratis lid bij Parship?

Daten bij Parship begint met aanmaken van een profiel. Dit kost niets zodat je gratis Parship kunt beoordelen of het wat voor je is. Met het gratis lidmaatschap kun je rondkijken of het je bevalt. Na aanmelding krijg je een aantal vragen voorgeschoteld om te beantwoorden. Met behulp van deze vragen maakt Parship een profielschets dat gebruikt wordt om je te matchen aan andere singles. Uiteraard kun je ook een aantal foto’s van jezelf toevoegen zodat je jezelf op je best kunt presenteren. Als gratis member bij Parship kun je alle profielen van andere leden bekijken. Zonder een betaling te doen kun je direct berichten ontvangen en beantwoorden. Er zit echter een limiet op als gratis lid. Als je ervoor kiest om een betaald lidmaatschap te nemen dan is dit onbeperkt. Als gratis Parship lid kun je ook ijsbrekers en glimlachen versturen om te laten merken dat je de single leuk vindt. Met een betaald lidmaatschap kun je gebruik maken van alle functionaliteiten waaronder de lokale zoekfunctie gebruiken, is er een contactgarantie en ontvang je een uitgebreid persoonlijkheidsrapport.

Parship video

Veiligheid

Een datingsite dat zich niet richt op veiligheid is snel verleden tijd. De veiligheid staat bij Parship hoog in het vaandel. Alle gegevens die je via de website verstuurd worden verzonden met een beveiligde verbinding. Dit wordt gedaan met het betrouwbare Verisign SSL-certificaat. Hiernaast is Parship één van de oprichters van het Keurmerk Veilig Daten. Dit keurmerk is in het leven geroepen om aan te tonen welke datingsite te vertrouwen is. De aangesloten datingsites moeten voldoen aan een aantal strenge voorwaarden waaronder een felle bedrijfsvoering tegen oplichting. Zo worden de profielen die aangemeld worden op de datingsite handmatig gecontroleerd. De Parship datingsite is voorzien van de Thuiswinkel.org waarborg en heeft hier een certificaat van gekregen om dit aan te tonen.

Bezoek Parship

Over Parship

Parship is geen eendagsvlieg dat kort populair maar vervolgens weer snel naar achtergrond verdwijnt. De datingsite is al in 2003 opgericht en mag zichzelf de oudste Nederlandse datingsite voor hoger opgeleiden noemen. Het bedrijf achter Parship houdt zich niet alleen met Nederland bezig maar is ook in veel andere landen actief. Zo is Parship in 13 landen een gevestigde naam met een wereldwijde bekendheid.

Parship is onderdeel van PE Digital GmbH:
PE Digital GmbH
Speersort 10
20095 Hamburg
Duitsland