Ondeugend daten

ondeugend

  • Gratis aanmelden
  • Voor spannende sekscontacten
  • Via laptop of smartphone bereikbaar

Bezoek Ondeugend daten

Ondeugend daten met andere 18-plussers; dat is wat je kunt doen bij datingsite Ondeugend-daten. Je hoeft niet brutaal te zijn om sekscontacten te leggen met andere singles (of stellen) maar wat stoute gedachtes zouden niet verkeerd zijn. Mocht je op zoek zijn naar een seksbuddy, friend with benefits of gewoon een ouderwetse one-night stand, bij Ondeugend-daten zit je goed.

Is het wat voor jou?

De Ondeugend daten datingsite is er voor iedereen met een leeftijd vanaf 18 jaar. Of je nu een man, vrouw of stel bent; iedereen kan zich aanmelden. Wat je er kunt doen ligt volledig aan jezelf. De één gebruikt de datingsite om te fantaseren over “hoe het zou zijn”, de ander voegt de daad bij het woord en spreekt daadwerkelijk af. Jij hebt behoeften, een ander heeft behoeften. Deze datingsite brengt jullie bij elkaar om in deze behoeften te voorzien. Dit hoeft nog niet te bekenen dat je meteen moet afspreken voor een seksdate. Alleen een seksueel getint gesprek is voor veel leden als meer dan gewenst.

Bezoek Ondeugend daten

Snel en gratis aanmelden

Om een profiel bij de datingsite aan te maken hoe je in eerste instantie maar weinig in te vullen. Je kiest je profielnaam (niet je echte naam), geeft aan welke geslacht je hebt, wat zoekt en verder heeft men alleen je email adres nodig. Je krijgt vervolgens een bevestigingsmail waarmee je je dating profiel kunt activeren. Zo simpel is het en bovendien is dit volledig gratis. Je hebt nu een gratis lidmaatschap waarmee je de datingsite uit kunt proberen. Zo kun je de profielen van anderen bekijken, foto’s plaatsen, foto’s van andere inzien, standaardberichten versturen en de standaard zoekfunctie gebruiken. Een foto plaatsen op Ondeugend daten is niet verplicht, maar als je meer reacties wilt dan is dit wel verstandig. Het laat zien dat je niets te verbergen hebt en anderen weten met wie ze te maken hebben. Laten we eerlijk zijn, reageer je zelf wel op profielen zonder foto?

Volledig gratis?

Met het gratis lidmaatschap kun je niet van alle functies gebruik maken. Mocht je dit wel willen dan is er VIP-toegang voor degenen die er wat voor over hebben om een seksdate te regelen of pikante gesprekken te voeren. Wederom is dit niet verplicht maar  het geeft je wel veel meer mogelijkheden om te vinden wat je zoekt. Met VIP-toegang kun je de FotoZapper benutten en zo meer matches tegen het lijf lopen op de datingsite. Je kunt ook persoonlijke berichten versturen, extra foto’s bekijken en uitgebreid zoeken met behulp van diverse filters. Zo kun je sneller iemand vinden die aan je eisen voldoet. Met VIP-toegang bij Ondeugend daten ben je ook in staat om de laatste bezoekers van je profiel in te zien en kun je je ontvangen berichten lezen, iets wat je niet kunt met een gratis lidmaatschap. VIP-toegang is al verkrijgbaar voor 14,99 euro per maand bij een 4 maanden lidmaatschap. Dit zijn de actuele kosten voor VIP-toegang:

  • 1 maand VIP voor € 24,99 /mnd
  • 2 maanden VIP voor  € 19,99 /mnd
  • 4 maanden VIP voor  € 14,99 /mnd

De betaling kun je vertrouwd via je eigen bank laten verlopen. Je doet dit via een beveiligde omgeving zodat niemand anders inzicht krijgt in je gegevens. Betalen is mogelijk met Creditcard (Visa of MasterCard), iDEAL (NL), BanContact/MrCash (BE), Domiciliëring (BE) en Overboeking (NL/BE). Mocht je toch achteraf afzien van het lidmaatschap dan is het fijn om te weten dat er een bedenktermijn is van 14 dagen.

Onderdeel van SexyDatingNetworks

Sexy Dating NetworksDe website is onderdeel van een zogenoemd dating netwerk dat de naam Sexy Dating Networks draagt. Dit betekent dat je profiel niet alleen door de leden van Ondeugend daten te benaderen is maar ook door leden van andere datingsites binnen het netwerk. Het voordeel is dat je op deze manier met veel meer leden in contact kunt komen. Als je niet wil dat je profiel op andere datingsites zichtbaar is dan kun je deze instelling uitschakelen.

Bezoek Ondeugend daten

Betalen en veiligheid

Ondeugend-daten.nl is gevestigd in Nijmegen en onderdeel van Orbinair B.V. De datingsite heeft het KVK-nummer 09206903 en is beveiligd met behulp van een SSL-encryptie. Dit is een veilig protocol waardoor het voor anderen niet mogelijk is om je gegevens te onderscheppen. Om aan je privacywensen te voldoen kan niemand anders dan de leden van de datingsite je profiel bekijken. Voor niet-leden is dit niet mogelijk.