Ondeugend daten

ondeugend
Ondeugend daten met andere 18-plussers; dat is wat je kunt doen bij datingsite Ondeugend-daten. Je hoeft niet brutaal te zijn om sekscontacten te leggen met andere singles (of stellen), maar wat stoute gedachtes zouden niet verkeerd zijn. Mocht je op zoek zijn naar een seksbuddy, friend with benefits of gewoon een ouderwetse one-night stand, bij Ondeugend-daten zit je goed.

Of je nu een man, vrouw of stel bent; iedereen kan zich aanmelden. Wat je er kunt doen ligt volledig aan jezelf. De één gebruikt de datingsite om te fantaseren over ‘hoe het zou zijn’, de ander voegt de daad bij het woord en spreekt daadwerkelijk af. Jij hebt behoeften, een ander heeft behoeften. Deze datingsite brengt jullie bij elkaar om in deze behoeften te voorzien. Dit hoeft nog niet te bekenen dat je meteen moet afspreken voor een seksdate. Alleen een seksueel getint gesprek is voor veel leden al meer dan gewenst.

Bekijk wie actief is op Ondeugend daten

De reviewscore van Ondeugend daten

Pluspunten

 • Beschikbaar op mobiel
 • Veel ruimdenkende singles
 • Intuïtief en gebruiksvriendelijk ontwerp

Minpunten

 • Premiumfuncties zijn niet gratis
 • Meer mannen dan vrouwen

Wij beoordelen Ondeugend daten

 • Gebruiksvriendelijkheid
 • Vormgeving
 • Prestaties
 • Aanbod singles
 • Prijzen

Wat is Ondeugend daten?

Ondeugend daten is een Nederlandse datingsite en onderdeel van een datingnetwerk genaamd SexyDatingNetworks. Ondanks het feit dat Ondeugend daten nog niet zolang bestaat, heeft het datingplatform al een bekende naam verworven. Dankzij de radiospotjes en televisiereclames komt de Ondeugend daten-naam iedereen wel bekend voor. Het is niet verrassend een datingsite voor casual contacten en seksafspraken tussen gebruikers onderling. Daarmee valt Ondeugend daten in de categorie seksdating.

“Dé ondeugende datingsite.” – Ondeugend daten

Alleen voor 18-plussers

Ondeugend daten is enkel bedoeld voor volwassenen. Het liefst wordt het ook alleen bezocht door volwassenen die weten waar ze aan beginnen, want vanwege de seksuele aard van het platform is het niet voor iedereen geschikt. Het vraagt om een ruimdenkende geest en misschien zelfs ook een stukje zelfverzekerheid. Dat je actief bent op Ondeugend daten betekent echter niet meteen dat er van je verwacht wordt dat je wilt afspreken voor seks. Ondeugend daten is meer dan dat, dus ook ben je er welkom als je je eigen seksualiteit wilt ontdekken of nieuwe ervaringen wilt opdoen.

Aanmelden

Om een profiel bij de datingsite aan te maken hoef je in eerste instantie maar weinig in te vullen. Je kiest je profielnaam (niet je echte naam), geeft aan welke geslacht je hebt, wat zoekt en verder heeft men alleen je e-mailadres nodig. Je krijgt vervolgens een bevestigingsmail waarmee je je datingprofiel kunt activeren.

In de vervolgstappen word je gevraagd om je profiel in te vullen, wat daarmee eigenlijk ook onderdeel van de aanmelding is. Zo simpel is het en bovendien is dit volledig gratis. Je hebt nu een gratis lidmaatschap waarmee je de datingsite uit kunt proberen. Zo kun je de profielen van anderen bekijken, foto’s plaatsen, foto’s van andere inzien, standaardberichten versturen en de standaard zoekfunctie gebruiken.

Een foto plaatsen op Ondeugend daten is niet verplicht, maar als je meer reacties wilt dan is dit wel verstandig. Het laat zien dat je niets te verbergen hebt en anderen weten met wie ze te maken hebben. Laten we eerlijk zijn, reageer je zelf wel op profielen zonder foto?

Bekijk hoe de aanmelding verloopt

Zoek en chat

Ondeugend daten is een datingsite van de oude stempel. Als je met andere gebruikers in contact wilt komen doe je dat via hun profiel. Om het profiel te kunnen bekijken kun je de ander opzoeken met de zoekfunctie. Aan de hand van verschillende filters kun je filteren
op de kenmerken die voor jou belangrijk zijn. Zo is het mogelijk om te zoeken op geslacht (of stel), gewenst contact, geaardheid en meer.

Als het resultaat van een zoekopdracht wordt een lijst met profielen getoond die je kunt benaderen. Scrol door de profielen, tik erop om ze te bekijken en voor je het weet kom je iemand tegen die je interesse wekt – het is zo simpel.

Fotozapper

Soms hebben we geen zin om te zoeken, maar willen we gewoon snel anderen beoordelen op hun foto’s. Bij Ondeugend daten kan dat ook met de FotoZapper – een soort van hot-or-not-functie waarmee je kunt aangeven of je iemand leuk vindt of niet. In de FotoZapper worden leden met een foto die aan je criteria voldoen aan je voorgesteld. Vind je de getoonde persoon leuk? Of niet? Het is aan jou. Als de ander jou ook leuk vindt is er een match.

Chatten

Alle zoektochten op een datingplatform hebben het doel om elkaar aan te spreken. Soms gebeurt dat pas na een wederzijdse like, soms kun je direct een bericht versturen. Bij Ondeugend daten is het laatste van toepassing. Heb je iemand gevonden die je graag zou willen uitnodigen voor een spannende date? Is het ONS-materiaal? Of denk je dat deze persoon een kunstenaar is in sexting? Verstuur een chatverzoek en als de ander dat beantwoordt, kun je berichten met elkaar uitwisselen.

ondeugend bed

Ondeugend daten prijzen

Met het gratis lidmaatschap van Ondeugend daten kun je niet van alle functies gebruik maken. Mocht je dit wel willen, dan is er VIP-toegang voor degenen die er wat voor over hebben om een seksdate te regelen of pikante gesprekken te voeren. Wederom is dit niet verplicht, maar het geeft je wel veel meer mogelijkheden om te vinden wat je zoekt.

Met VIP-toegang kun je de FotoZapper benutten en zo meer matches tegen het lijf lopen op de datingsite. Je kunt ook persoonlijke berichten versturen, extra foto’s bekijken en uitgebreid zoeken met behulp van diverse filters. Zo kun je sneller iemand vinden die aan je eisen voldoet. Met VIP-toegang bij Ondeugend daten ben je ook in staat om de laatste bezoekers van je profiel in te zien en kun je je ontvangen berichten lezen, iets wat je niet kunt met een gratis lidmaatschap. Dit zijn de verschillen tussen Standaard en VIP-toegang:

Functionaliteiten per toegangsvorm

OmschrijvingStandaardVIP
Gratis profiel aanmaken
FotoZapper matches bekijken
Profielen bekijken
Knipogen sturen
Foto’s plaatsen
Hoofdfoto’s bekijken
Persoonlijke berichten sturen
FotoZapper gebruiken
Verzonden berichten altijd leesbaar
Extra foto’s bekijken
Laatste bezoekers bekijken
Berichten lezen

Ondeugend daten abonnement

Wil je berichten kunnen lezen? Onbeperkt chatten met je FotoZapper matches? Door het VIP-abonnement kun je van alle functies gebruik maken. VIP-toegang is al verkrijgbaar voor 14,99 euro per maand bij een 4 maanden lidmaatschap. Dit zijn de actuele kosten voor VIP-toegang:

 • 1 maand VIP voor € 24,99 /mnd
 • 2 maanden VIP voor € 19,99 /mnd
 • 4 maanden VIP voor € 14,99 /mnd

De betaling kun je vertrouwd via je eigen bank laten verlopen. Je doet dit via een beveiligde omgeving zodat niemand anders inzicht krijgt in je gegevens. Betalen is mogelijk met Creditcard (Visa of MasterCard), iDEAL (NL), BanContact/MrCash (BE), Domiciliëring (BE) en Overboeking (NL/BE). Mocht je toch achteraf afzien van het lidmaatschap dan is het fijn om te weten dat er een bedenktermijn is van 14 dagen.

Bekijken op Ondeugend daten

Ondeugend daten app en website

Voor een relatief nieuwe datingsite van enkele jaren oud is het verrassend dat Ondeugend daten (nog) geen app heeft. Dat heeft waarschijnlijk te maken met het feit dat seksuele content niet welkom is in de appstores. En dat is nu precies waar Ondeugend daten zich mee typeert. Dankzij de seksuele sfeer op het platform is het wellicht niet toegestaan om een app te hebben in de appstores van Apple en Google. Als alternatief is Ondeugend daten echter wel op alle mobiele apparaten te gebruiken – niet als app, maar via de internetbrowser.

De website van Ondeugend daten past zich aan het scherm aan. Met een lay-out die van vorm wijzigt als het scherm kleiner wordt, zoals het geval is bij een smartphone, kan de datingsite op elk apparaat gebruikt worden. Over het algemeen is Ondeugend daten een gebruiksvriendelijke datingsite met een herkenbare werkwijze van profielen en een zoekfunctie om elkaar te vinden.
google playapp store

Onderdeel van SexyDatingNetworks

De website is onderdeel van een zogenoemd datingnetwerk dat de naam Sexy Dating Networks draagt. Dit betekent dat je profiel niet alleen door de leden van Ondeugend daten te benaderen is, maar ook door leden van andere datingsites binnen het netwerk. Het voordeel is dat je op deze manier met veel meer leden in contact kunt komen. Als je niet wilt dat je profiel op andere datingsites zichtbaar is, kun je deze instelling uitschakelen.

De instelling ‘zoeken en gevonden worden op partnersites’ is voor iedereen die zich inschrijft standaard ingeschakeld. Met deze instelling kun je matchen en chatten met singles die op andere datingsites in het netwerk – zoals Novamora – actief zijn en aan je zoekcriteria voldoen. Dit is een wederkerige instelling: zoals jij anderen ziet van andere datingsites, zien die anderen jou ook. Je profiel is dus zichtbaar voor alle deelnemers op andere sites van Sexy Dating Networks die de instelling hebben ingeschakeld.

Veiligheid en privacy

Ondeugend daten is een van de meest populaire en productieve datingsites voor seksdating via het internet geworden. Als het om dit soort daten gaat is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je een site of app gebruikt die gericht is op de veiligheid van de gebruikers. Ondeugend daten is een van de beste seksdatingsites die we ooit hebben gezien. Waarom? Omdat het aangeeft fel tegen nepprofielen te zijn, terwijl andere seksdatingsites veelvuldig gebruik maken van zogenoemde chatmedewerkers. Dankzij deze felle strijd tegen nepprofielen heeft Ondeugend daten een goede naam gekregen als een betrouwbaar en relatief veilig platform voor sekscontacten.

Wat een belangrijke maatregel is in het voorkomen van ongewenste activiteiten op de datingsite is de handmatige check van alle aanmeldingen. Elke inschrijving en elke foto-upload wordt gecontroleerd – of het aan de voorwaarden voldoet en of het niet om een vorm van oplichting gaat. Terwijl sommige datingapps een vrij onpersoonlijke manier van verificatie hebben en geen mogelijkheid om contact te hebben met de medewerkers, staat het team van Ondeugend daten je graag te woord als je iemand verdenkt van ongepast gebruik van de datingsite.

ondeugend vrouw

Om aan je privacywensen te voldoen kan niemand anders dan de leden van de datingsite je profiel bekijken. Voor niet-leden is dit niet mogelijk. Alleen degenen die zelf een profiel hebben op de datingsite kunnen je profiel bekijken. Met andere woorden: geen pottenkijkers.

Tot slot maakt Ondeugend daten gebruik van een broodnodige encryptie door middel van een SSL-verbinding. Daarmee worden de gegevens die je verstuurt op de datingsite versleuteld. Tegenwoordig is dit weliswaar een vereiste, maar nog steeds zien we dat veel datingsites niet aan deze eenvoudige maatregel voldoen. Maar Ondeugend daten dus wel.

“Ondeugend-Daten.nl maakt het een stuk eenvoudiger om casual contacten te leggen met andere gelijkgestemden.” – Ondeugend-daten.nl

Wat je moet weten over Ondeugend daten

Ondeugend daten is gevestigd in Nijmegen en is onderdeel van Orbinair BV, een Nederlands bedrijf dat bij de KVK is aangemeld onder nummer 09206903. In tegenstelling tot andere datingsites die zich richten op sekscontacten heeft Ondeugend Daten dus geen discutabele bedrijfsstructuur opgetogen met een wirwar aan buitenlandse vennootschappen. Als er iets is, dan weet je dat Ondeugend daten een Nederlands bedrijf is die aan de Nederlandse dient te voldoen. Voor de betrouwbaarheid van een datingplatform is dit een belangrijk gegeven.

ondeugend

Veelgestelde vragen

Voor wie is Ondeugend daten geschikt?

Wat is de minimumleeftijd op Ondeugend daten?

Controleert Ondeugend daten alle aanmeldingen handmatig?

Wanneer is Ondeugend daten opgericht?

Heeft Ondeugend daten een app?