Novamora

novamora
Zit je vast in een dagelijkse sleur van werk, hobby’s en slapen? Ben je single, maar niet (seksueel) actief genoeg? Of zoek je geen liefde, maar een friend with benefits? Dan is Novamora een datingwebsite die je daarmee kan helpen. Het maakt niet uit of je nu iemand zoekt die dichtbij woont of ver van huis, er is een landelijke dekking met singles en niet-singles die op zoek zijn naar intieme contacten.

Met de slogan ‘Dating vol passie’ is Novamora een herkenbare naam voor mensen die iedere dag naar de radio luisteren. En als je hebt opgelet tijdens het rijden, dan heb je wellicht ook wel één van Novamora’s iconische billboards gezien langs de kant van de weg. De oer-Hollandse datingsite heeft zichzelf aardig in de kijker gespeeld en een befaamd imago verworven als dé seksdatingsite van Nederland.

Bekijk de singles op Novamora

De reviewscore van Novamora

Pluspunten

 • Beschikbaar op mobiel
 • Veel open-minded singles
 • Intuïtief en gebruiksvriendelijk ontwerp

Minpunten

 • Premiumfuncties zijn niet gratis
 • Mannen in de meerderheid

Wij beoordelen Novamora

 • Gebruiksvriendelijkheid
 • Vormgeving
 • Prestaties
 • Aanbod singles
 • Prijzen

Wat is Novamora?

Novamora is een Nederlandse datingsite en onderdeel van een datingnetwerk met de naam SexyDatingNetworks. Terwijl de meeste bekende datingsites al vele jaren bestaan, is Novamora een vrij nieuw datingplatform. Omdat er een sterke vraag bleek te zijn naar seksdating, besloten de makers van het platform Novamora in te zetten om het gat in de datingmarkt te vullen. Het bleek een succes, want binnen enkele jaren groeide Novamora uit tot een toonaangevende datingsite in de categorie casual dating. Het is een populaire keuze geworden voor mensen die op zoek zijn naar spannende avontuurtjes, of gewoon nieuwe mensen willen ontmoeten.

Alleen voor volwassenen

Een kort bezoekje aan het datingplatform van Novamora maakt duidelijk waar het voor bedoeld is. Dankzij het seksuele karakter en de expliciete beelden die er gedeeld kunnen worden, is Novamora alleen toegankelijk voor volwassenen. Als je jonger bent dan 18 jaar, word je niet toegelaten. Maar als je ouder bent dan 18 jaar wel.

Wat je precies kunt vinden op Novamora? Je zit er goed als je een date, relatie of vriendschap zoekt, maar de meeste gebruikers zitten er uitsluitend voor de sekscontacten. Het maakt niet uit of je single bent, een relatie hebt of als stel op zoek bent naar wat extra plezier door de toevoeging van een derde persoon. Bij Novamora ben je vrij om op zoek te gaan naar de persoon die aan je wensen voldoet.

Met Novamora aan je zijde, ben jij de ontdekkingsreiziger van je eigen sensuele reis, klaar om de grenzen van je verlangens te verkennen. Bereid je voor op een interessante ervaring. Welkom bij Novamora, je ticket naar een wereld vol passie en ondeugendheid.

Aanmelden

Het aanmeldingsproces van Novamora is eenvoudig – het vereist niet veel informatie en is zo gebeurt. Het enige dat je nodig hebt, is je e-mail en enkele minuten van je tijd. Dat is wel zo fijn als je in eerste instantie alleen wilt rondkijken. Om een account aan te maken heeft Novamora alleen je profielnaam nodig, e-mailadres, voorkeuren, kenmerken en een foto. Er is ook een verificatiemail zodra je de benodigde informatie met succes hebt ingevuld. Bevestig je e-mailadres om je aanmelding te voltooien.

Meteen na de registratie kun je bij Novamora inloggen en van de basisfuncties gebruik maken. Bladeren door profielen, zoeken, de FotoZapper testen: het kan allemaal, en ook nog eens zonder kosten te maken. Maar voordat je aan de slag gaat om je flirtkunsten te tonen, is het handig dat je je profiel onder de loep neemt en perfectioneert.

Bekijk hoe de aanmelding verloopt

Profielen

Heb je al enige ervaring met een datingsite? Dan zal de werkwijze van Novamora niet moeilijk te begrijpen zijn. Het is een traditionele datingsite met de profielen aan de basis van alles wat er gebeurt op het platform. In tegenstelling tot de populaire apps is swipen niet mogelijk, in ruil daarvoor krijg je zelf de volledige controle over wie je benadert. Aan de hand van de profielen krijg je een beeld van hoe de ander is, waar diegene naar op zoek is en of het aansluit bij wat jij zoekt.

Andersom is het profiel van jezelf ook de plek waarop jij jezelf presenteert. Dat betekent dus ook: hoe mooier je het maakt, hoe aantrekkelijker je bent voor de bezoekers van je profiel. Elk datingprofiel op Novamora bestaat uit verschillende onderdelen:

Basisgegevens en persoonlijke kenmerken

Omdat je bij de aanmelding al het nodige over jezelf hebt ingevuld, wordt een deel van je profiel automatisch ingevuld. Je leeftijd, geslacht en voorkeuren worden bijvoorbeeld al getoond in je profiel, maar daarnaast kun je nog veel meer over jezelf delen. Doe dat ook vooral, want het zorgt ervoor dat je makkelijker gevonden wordt. Van wie je zoekt tot het gewenste contact en je burgerlijke staat tot je postuur: je kunt het allemaal delen in je profiel.

Ben je een volslanke alleenstaande met een hoog opleidingsniveau, West-Europese afkomst, bruin haar en tussen de 1.75m en 1.80m lang? Je kunt het zo specifiek maken als je zelf wilt. Vooral als je anonieme profielfoto gebruikt om niet door iemand herkend te worden, helpt het als je deze informatie deelt met de bezoekers van je profiel.

Profielfoto’s

Als we zoeken op een datingsite of app, dan gaat de aandacht ten eerste uit naar de foto’s. Het visuele deel van een profiel is leidend – het bepaalt of je doorgaat met zoeken of je interesse laat blijken. Dat de hoofdfoto belangrijk is, weet iedereen. Het is het eerste wat anderen zien, de eerste indruk die je maakt op andere Novamora-gebruikers. Wat denk je dat er gebeurt als je geen foto plaatst? Precies, dan laat je geen goede indruk achter. Omdat iedereen een smartphone met camera heeft is er eigenlijk geen excuus om een foto te plaatsen.

“Foto’s en teksten worden normaal gesproken binnen 24 uur gekeurd.” – Novamora

Nu dat gezegd is, bij Novamora gaat het wel iets anders bij andere datingsites. Het seksuele imago van de datingsite heeft ervoor gezorgd dat sommige gebruikers liever anoniem willen blijven. En dat is begrijpelijk, met name als je een publieke functie hebt of familie die het niet zal begrijpen of waarderen. Novamora snapt dat, en daarom is het niet verplicht om een foto te plaatsen. Maar als je succes wilt hebben op de datingsite, dan kun je beter een foto nemen waarop je onherkenbaar bent dan helemaal geen foto.

Als je een foto uploadt naar Novamora, zal het gekeurd worden door de medewerkers. Ze controleren alle foto’s voordat ze gepubliceerd worden, waarbij ze controleren of de foto aan de voorwaarden voldoet. Want er zijn wel een aantal regels voor de hoofdfoto:

 • Een foto waarop jij (zelf) zichtbaar bent.
 • Je gezicht hoeft niet herkenbaar in beeld.
 • Anderen mogen niet herkenbaar in beeld.
 • De hoofdfoto mag niet seksueel expliciet zijn.
 • Er mogen geen duidelijke seksuele handelingen of genitaliën zichtbaar zijn.

De hoofdfoto die je plaatst kan door alle gebruikers van de datingsite bekeken worden. De overige foto’s zijn alleen te bekijken door de gebruikers met VIP-toegang, waarover we later meer vertellen. De regels voor de overige foto’s zijn soepeler: foto’s met seksuele inhoud zijn toegestaan mits jij zelf ook op de foto staat.

Wil je sommige foto’s wel uploaden, maar niet aan iedereen tonen? Novamora maakt het mogelijk om foto’s voor alle deelnemers te verbergen. Je kunt in het Fotoalbum op de foto te tikken om deze onzichtbaar of zichtbaar te maken. Mocht je het dan willen, dan kun je een verborgen foto meesturen in een privébericht.

Bekijken op Novamora

Termen om te weten

 • Pass: profiel afwijzen.
 • Like: profiel leuk vinden.
 • Match: wanneer twee profielen elkaar leuk vinden.
 • Chat: met elkaar communiceren via de app.
 • Profielfoto: foto van de gebruiker als representatie.
 • Profieltekst: persoonlijke tekst om jezelf te beschrijven.
 • Bio: korte biografie van de gebruiker.
 • Online status: aangeeft of de gebruiker online is.
 • VIP-lidmaatschap: betaald abonnement voor extra functies.

Omschrijving

Wie ben jij en wat zoek jij? Novamora vraagt je in de omschrijving om iets over jezelf te vertellen. Moeilijk? Zeker, dat vindt iedereen. Het is voor sommigen zelfs een onmogelijke taak, wat ervoor zorgt dat ze helemaal niets invullen. Ben je een flamboyante man met een losbandig seksleven die meer van zichzelf wilt ontdekken of een vrouw die de kat uit de boom kijkt? Wil je de Kama Sutra uitspelen met je match of je vaardigheden in het geven van erotische massages opkrikken? In de omschrijving mag je dit tegen de bezoekers van je profiel vertellen.

Wanneer je de omschrijving invult, kun je die anderen ook lezen. Het is dus een mes dat aan twee kanten snijdt: enerzijds krijgen je bezoekers een beeld van wie je bent en anderzijds krijg jij dat ook door de omschrijvingen van anderen.

zoeken

Zoek en chat

We weten allemaal hoe populair swipen is. Maar ook weten we allemaal dat het niet altijd makkelijk is om af te spreken met de singles op de swipe-apps. Sommigen zitten er alleen maar op om meer volgers te krijgen op hun Instagram- en TikTok-profielen, anderen willen alleen een boost geven aan hun ego. Combineer dit met de noodzaak om eerst te matchen voordat je berichten kunt uitwisselen en het lijkt wel een onmogelijke opgave om af te spreken.

De methode van Novamora is anders – het neemt een meer traditionele route om singles en niet-singles aan elkaar te koppelen. Bij Novamora zijn snelle fotobeoordelingen mogelijk, maar gewoon zoeken en direct berichten versturen ook. Daten bij Novamora kan via:

Zoeken

De basis van Novamora bestaat uit zoeken en gezocht worden. Met ‘Snel zoeken’ kun je eenvoudig filteren op de kenmerken die voor jou belangrijk zijn. Je kunt zoeken op geslacht (of stel), gewenst contact, geaardheid en meer. Het is zelfs mogelijk om te zoeken op Profielnaam als je de naam weet van degene die je wilt vinden. Aan de hand van het zoekfilter kun je een lijst met profielen laten tonen die voldoen aan je criteria.

Heb je VIP-toegang? Dan krijg je de beschikking over uitgebreide filters en kun je ook zoeken op trefwoord. Met uitgebreid zoeken kun je op specifieke eigenschappen zoeken die niet beschikbaar zijn onder ‘Snel zoeken’. Bovendien kun je naast de normale zoekfilters ook sorteren op ‘Dichtbij’, ‘Nieuw’ en ‘Online’. Met de Dichtbij-sortering kun je ook nog eens op een vaste locatie zoeken zoals een woonplaats.

Vanuit de lijst met profielen kun je de foto’s van andere gebruikers zien, hun omschrijving – als je dit zelf ook hebt ingevuld – en enkele basisgegevens. Tik op een profiel om meer over de persoon te lezen en foto’s te bekijken. Stuur een chatverzoek als je contact wil of een knipoog om op een indirecte manier je interesse te tonen.

Locatie-instellingen

Ben je op zoek naar iemand in jouw buurt? Novamora heeft handige locatie-instellingen waarmee je kunt aangeven naar welke matches je op zoek bent op basis van regio. Of je nu iemand wilt vinden die vlakbij woont of juist bereid bent om wat verder te reizen, de locatie-instellingen van Novamora stellen je in staat om je zoekcriteria aan te passen en de perfecte match dicht bij huis te vinden.

Fotozapper

Heb je maar heel even de tijd en wil je gewoon even wat gebruikers keuren? Niet op basis van hun persoonlijkheid, maar wel op het uiterlijk? Dat kan ook, en daar hoef je niet eens voor te swipen. Bij Novamora gebruik je de FotoZapper – een feature om op basis van foto’s aan te geven of je iemand leuk vindt.

Vind je degene die tevoorschijn komt in de FotoZapper leuk? Zeg ‘ja’ en diegene krijgt een melding dat iemand hen leuk vond in het spel. Als ze vervolgens ook ‘ja’ zeggen in het spel op een foto van jou, dan krijgen jullie daar beiden bericht van. Het is een match: de chat kan starten. Als je echter op ‘nee’ tikt, krijgt de ander daar geen melding van.

Chatten

Heb je een potentiële fwb gevonden? Iemand met dezelfde kinks als jij? En zou je niets liever willen om wat intieme details te bespreken? Door een chatverzoek te versturen geef je aan dat je openstaat voor een persoonlijk gesprek. Als de ander je verzoek accepteert door je bericht te beantwoorden, kun je met elkaar chatten.

De chatfunctie van Novamora is zoals je mag verwachten. Het is gebruiksvriendelijk en up-to-date met de laatste technieken. Mocht je je gesprekspartner willen teasen, dan zou je zelfs foto’s kunnen delen in de chat – die bovendien seksueel van aard mogen zijn.

overzicht novamora

Grafische elementen

Novamora heeft een strak en modern ontwerp, met rustige kleuren die zorgen voor een ontspannen sfeer. De app is intuïtief en gebruiksvriendelijk, waardoor je gemakkelijk door alle functies kunt navigeren. De animaties in de app zorgen voor een vloeiende en dynamische ervaring, waardoor het gebruik van Novamora nog leuker wordt. Daarnaast is de visuele kwaliteit van de app hoog, met duidelijke profielfoto’s en overzichtelijke profielpagina’s. De gebruiksvriendelijkheid van Novamora zorgt ervoor dat je snel en efficiënt kunt zoeken, matchen en chatten.

Novamora prijzen

Jammer genoeg is Novamora niet volledig gratis. Dat is ook niet zo vreemd als je weet dat de datingsite op televisie en radio adverteert. De kosten die hiermee gepaard gaan moeten immers op de één of andere manier terugverdiend worden. Bij Novamora doen ze dat door bepaalde functionaliteiten alleen beschikbaar te stellen voor de betalende leden; de leden met VIP-toegang.

Als je geen VIP-toegang hebt, dan kun je de profielen van andere leden bekijken, standaardberichten verzenden en je eigen profiel volledig invullen (inclusief foto’s). Verder kun je dan ook de standaard zoekfunctie gebruiken, maar niet de uitgebreide versie. Deze is alleen te gebruiken door de betalende leden. Wat je als lid met VIP-toegang ook kunt is chatten, normale berichten verzenden naar de leden die je leuk vindt en je kunt ook alle foto’s van iedereen bekijken.

Functionaliteiten per toegangsvorm

OmschrijvingStandaardVIP
Gratis profiel aanmaken
FotoZapper matches bekijken
Profielen bekijken
Knipogen sturen
Foto’s plaatsen
Hoofdfoto’s bekijken
Persoonlijke berichten sturen
FotoZapper gebruiken
Verzonden berichten altijd leesbaar
Extra foto’s bekijken
Laatste bezoekers bekijken
Berichten lezen

Novamora abonnement

In feite komt het erop neer dat je met een betaald abonnement bij Novamora alle mogelijke functies kunt benutten zodat je optimaal voorbereid bent en de grootste kans op succes hebt. De kosten van VIP toegang bij Novamora zijn € 29,99 voor een maand, maar het is goedkoper als je direct voor 2 of meer maanden betaalt. Zo kun je het maandelijkse tarief laten dalen tot minder € 19,99 per maand als je direct een 4 maanden lidmaatschap neemt.

 • € 29,99 euro per 1 maand
 • € 49,98 euro voor 2 maanden (€ 24,99 p/m)
 • € 79,96 euro voor 4 maanden (€ 19,99 p/m)

Bekijken op Novamora

Novamora app en website

De website van Novamora is niets op aan te merken. Het oogt rustig, modern en eigenlijk wijst alles zich vanzelf. Doordat het niet moeilijk is om alles te vinden, is Novamora een enorm gebruiksvriendelijke datingsite. Het dashboard is overzichtelijk en door middel van de uitgebreide zoekfuncties kun je inzoomen op een zo goed mogelijke match die volledig aan je criteria voldoet. Je kunt zelfs zoeken op nieuw, dichtbij en online, waardoor je – zelfs als gratis lid – vanuit verschillende aspecten kunt zoeken naar andere gebruikers.

Alle acties en handelingen op de datingsite worden ondersteund door een stabiel e-mailsysteem. Zodra je een bericht ontvangt, een bezoekers die interesse toont of een knipoog krijgt, dan wordt dit aan je kenbaar gemaakt via e-mail. Natuurlijk kun je dit volledig zelf instellen, zodat je niet overladen wordt met e-mails – in het geval dat je populair bent op Novamora. De website heeft daarnaast nog meer features die daten nog leuker maken. Al met al maakt Novamora het je zo makkelijk mogelijk.

google playapp store

Op smartphone, tablet en pc

Wat niet in het voordeel van Novamora spreekt is dat het geen Android- en iOS-app heeft. Hoewel Novamora daar zelf geen reden voor geeft, ligt het voor de hand dat het niet mogelijk is. De richtlijnen voor seksuele inhoud van de appstores kunnen Novamora erin beperken om hun datingsite naar een appstore te brengen. Want als seksuele content niet wordt toegelaten in de Novamora-app, wat blijft er dan nog over van platform? Terwijl Novamora het dus zelf niet zegt, denken wij dat dit de reden is waarom het platform niet beschikbaar is als een smartphone en tabletapplicatie.

Nu dat gezegd is, Novamora is wel beschikbaar op smartphones en tablets. Alleen niet via een app. In plaats daarvan is Novamora op alle apparaten te gebruiken via de internetbrowser. Ook via de browser op een smartphone en tablet. Ondanks het feit dat er geen app is, kan iedereen Novamora wel gebruiken op het apparaat dat ze gebruiken.

Onze ervaring met Novamora

Novamora, oh Novamora, wat een avontuur hebben wij beleefd op deze datingapp. Vanaf het moment dat wij ons aanmeldden, werden wij overspoeld met een overvloed aan interessante gebruikers. Eerlijk is eerlijk, de diversiteit was top. Van stoere avonturiers tot eigenzinnige types, het voelde alsof we ons in een kleurrijk datingparadijs begaven.

Wat ons meteen opviel, was de gebruiksvriendelijkheid van de website. Alles was zo simpel en intuïtief dat zelfs onze oma het zou kunnen bedienen. Met een paar simpele tikken waren wij snel op weg naar spannende gesprekken en flirterige ontmoetingen. De graphics waren strak en stijlvol, waardoor de app er niet alleen goed uitzag, maar ook vlot werkte. En dan het uiterlijk van de app. Het design was stijlvol en verfijnd, waardoor we ons meteen op ons gemak voelden bij het verkennen van de vele profielen en foto’s van andere gebruikers.

Kortom, Novamora heeft ons hart gestolen met zijn brede scala aan interessante gebruikers, gebruiksvriendelijke interface, betekenisvolle symbolen en verleidelijke insteek. Het was een avontuur dat we niet snel zullen vergeten. Dus als je op zoek bent naar een datingapp die je meeneemt op een enerverende reis vol opwinding en verrassingen, dan kunnen wij Novamora van harte aanbevelen.

sexy dating networks

Onderdeel van SexyDatingNetworks

Bij de Novamora datingsite word je standaard gevonden op de andere datingsites in het netwerk. Deze zogenoemde partnerwebsites hebben hun eigen leden die allen chatten, berichten versturen en zoeken binnen het netwerk. Door deze opzet kom je niet alleen gebruikers van Novamora tegen, maar bijvoorbeeld ook leden van Ondeugend-daten, ook een datingsite voor sekscontacten. Als je wilt kun je deze optie uitschakelen – je bent dan alleen te vinden door de gebruikers van Novamora. Maar let op: je kunt dan niet contact leggen met de andere delen van het netwerk en de partnersites.

Als je de opties afweegt, dan hangt je keuze voornamelijk af van je doelen. Waar ben je naar op zoek? Is het een serieuze relatie, een date voor de gezelligheid of een eenmalige ontmoeting voor seks? Als dit laatste je wens is, dan vind je dit niet snel op de normale datingsites. Waar je dit wel vindt? Op een seksdating website zoals Novamora. Op deze datingsite vind je sneller het type contact waar je naar op zoek bent. Novamora is een datingsite exclusief voor mensen die avontuur zoeken in de vorm van seksdates.

Veiligheid en privacy

Zoals verwacht mag worden van een moderne seksdating website, kun je bij Novamora veilig van de website gebruik maken. Dit gebeurt via een beveiligde verbinding die niet onderschept kan worden door derden: het SSL-protocol. In de statusbalk van je browser kun je dit zien aan het groene slotje. Het is de eerste beveiligingsmaatregel om te voorkomen dat criminelen gegevens kunnen stelen.

Mocht je VIP-toegang willen, dan is het mogelijk om een betaling te doen met iDEAL, overboeking, creditcard of BanContact/MrCash. Als je je plotseling bedenkt, dan is het goede nieuws dat de datingsite een bedenktermijn van 14 dagen heeft. Dit is de officiële termijn die geldt waaraan Novamora zich dus houdt.

Novamora doet er alles aan om nepprofielen buiten de deur te houden. Ze hebben een streng verificatieproces, zodat je zeker weet dat je alleen echte mensen tegenkomt. Sayonara, catfishers. En als je je zorgen maakt over je anonimiteit, maak je geen zorgen. Je kunt zelf bepalen welke informatie je deelt en met wie. Jij hebt de controle. Om te voorkomen dat er misbruik gemaakt wordt van de leden, controleert Novamora alle profielen die aangemaakt worden. Dat gebeurt al bij de eerste foto die je uploadt naar het platform. Als je veilig wilt daten, dan is dit een vereiste.

Als het gaat om de privacy van gebruikers, stelt Novamora nooit teleur. Ze nemen de veiligheid van hun platform serieus en hebben strikte maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat jouw gegevens goed beschermd zijn. Van end-to-end encryptie tot het inzetten van geavanceerde beveiligingsmaatregelen, ze hebben alles onder controle.

Wat je moet weten over Novamora

Novamora, een naam die klinkt als een exotische danspartner op een zwoele zomeravond. Maar deze datingapp heeft meer te bieden dan alleen een sensuele, pittige naam. Sinds zijn geboorte in 2017 heeft Novamora gestaag zijn stempel gedrukt op de datingwereld. En laten we eerlijk zijn, als je al vele jaren bestaat in dit razendsnelle digitale tijdperk, doe je iets goed.

Met duizenden actieve gebruikers in Nederland heeft Novamora bewezen dat daten en avontuur hand in hand kunnen gaan. Of je nu op zoek bent naar een ondeugende flirt, een spannend avontuur of een FWB, Novamora heeft voor elk wat wils. Met een breed scala aan gebruikers, van alle leeftijden en achtergronden, heeft deze datingapp de perfecte match voor jou in petto.

“Op zoek naar een spannende date? Via NovaMora vind je singles en koppels die hetzelfde willen als jij”

Weleens een pikant spotje op de radio gehoord? Het is aannemelijk dat het een reclamespotje van Novamora was. Met een uitdagende tekst verwijst Novamora geïnteresseerden door naar het datingplatform. De erotisch getinte posters die in het straatbeeld verschenen hielpen bovendien een handje mee, omdat de beelden op de posters vrij suggestief waren. Twee zoenende vrouwen, een schaars geklede vrouw met smartphone in de hand: het is voor Novamora de perfecte strategie geweest om naam te maken in Nederland en België.

Datingsite Novamora kwam zelfs herhaaldelijk in het nieuws dankzij de posters met sensuele en volgens sommigen onkuise beelden. Dat de politieke partij SGP de nodige kritiek uitte op de “aanstootgevende” relame-uitingen maakte de toestroom naar Novamora nog groter. Want in medialand geldt: any publicity is good publicity – het maakt niet uit wat ze over je vertellen, als ze maar over je praten. En dat heeft ervoor gezorgd dat Novamora inmiddels een bekende naam is geworden in de Nederlandse (seks)datingscene.

Volgens de eigenaren van Novamora heeft de media-aandacht juist geholpen. “Juist in sommige regio’s waar de gemeente een poster laat weghalen, hebben wij veel profielen”, zei Gordon Keulers, de CEO van Novamora, eerder tegen de Gelderlander. Keulers heeft samen met zijn collega’s een Nederlands datingimperium opgebouwd waar Novamora deel van uitmaakt. Inmiddels is het een van de grootste datingbedrijven van Nederland, vooral dankzij de datingsite die een beetje pittig is.

novamora