Novamora

novamora

  • Gratis aanmelden
  • Voor spannende sekscontacten
  • Via laptop of smartphone bereikbaar

Bezoek Novamora

Voor iedereen die een bruisend seksleven wil inclusief spannende seksdates is er nu Novamora; de datingsite waar je je seksleven een boost geeft. De datingsite is te horen in radio commercials en te zien in tv-reclames; er wordt hard aan gewerkt om het ledenbestand uit te breiden. Of je nu een buitenechtelijke affaire wilt of als single wat meer spanning in je leven, bij Novamora zit je goed voor enerverende avonturen en erotische contacten.

Is het wat voor jou?

Novamora.nl is een relatief nieuwe datingsite dat zich uitsluitend op volwassenen richt. Als je jonger dan 18 jaar bent dan word je niet toegelaten. Iedereen ouder dan 18 jaar is welkom. Je zit er goed als je een date, relatie of vriendschap wilt maar de meeste leden zitten er uitsluitend voor de sekscontacten. Het maakt niet uit of je single bent, een relatie hebt of als stel op zoek bent naar wat extra plezier door de toevoeging van een derde persoon. Bij Novamora ben je vrij om op zoek te gaan naar de persoon die aan je wensen voldoet.

Bezoek Novamora

Snel en gratis aanmelden

De aanmelding van je profiel is zo gebeurt. Je hoeft maar weinig informatie vrij te geven om een account aan te maken. Dat is wel zo fijn als je in eerste instantie alleen wilt rondkijken. Om een account aan te maken heeft Novamora alleen je profielnaam nodig, je email adres, wie je bent en wat je zoekt. Tot zover is dit alles gratis; je kunt zonder een betaling te doen de datingsite testen om te bekijken of het bevalt. Meteen na de registratie bij je bij Novamora inloggen en van de basisfuncties gebruik maken. Vul je profiel verder in om sneller in contact te komen met andere leden. Zo kun je je interesses invullen, eigenschappen en wat je voorkeuren zijn. Ingevulde profielen krijgen over het algemeen veel meer reacties. Uiteraard geldt dit nog meer voor profielen met een foto.

Volledig gratis?

Jammer genoeg is Novamora niet volledig gratis. Dat is ook niet zo vreemd als je weet dat de datingsite op televisie en radio adverteert. De kosten die hiermee gepaard gaan moeten immers op de één of andere manier terugverdiend worden. Bij Novamora doen ze dat door bepaalde functionaliteiten alleen beschikbaar te stellen voor de betalende leden; de leden met VIP toegang. Als je geen VIP toegang hebt dan kun je de profielen van andere leden bekijken, standaardberichten verzenden en je eigen profiel volledig invullen inclusief foto’s. Verder kun je dan de standaard zoekfunctie gebruiken maar niet de uitgebreide versie. Deze is alleen te gebruiken door de betalende leden. Wat je als lid met VIP toegang ook kunt is chatten, normale berichten verzenden naar de leden die je leuk vindt en je kunt ook alle foto’s van iedereen bekijken. In feite komt het erop neer dat je met een betaald lidmaatschap bij Novamora alle mogelijk functies kunt benutten zodat je optimaal voorbereid bent en de grootste kans op succes hebt. De kosten van VIP toegang bij Novamora zijn 24,99 voor een maand, maar is goedkoper als je direct voor 2 of meer maanden betaalt. Zo kun je het maandelijkse tarief laten dalen tot minder 15 euro per maand als je direct een 4 maanden lidmaatschap neemt.

Onderdeel van SexyDatingNetworks

Bij de Novamora datingsite word je standaard gevonden op de andere datingsites in het netwerk. Deze zogenoemde partner websites hebben eigen leden die allen chatten, berichten versturen en zoeken binnen de leden uit het netwerk. Hierdoor kom je niet alleen leden van Novamora tegen maar bijvoorbeeld ook leden van Ondeugend-daten, ook een datingsite voor spannende sekscontacten. Als je wil kun je deze optie uitschakelen, je bent dan alleen te vinden door leden van Novamora. Let op, je kunt dan niet contact leggen met andere delen van het netwerk en de partnersites.

Als je de opties afweegt dan hangt je keuze voornamelijk af van je doelen. Waar ben je naar op zoek? Is het een serieuze relatie, een date voor de gezelligheid of een eenmalige ontmoeting voor seks? Als dit laatste je wens is dan vind je dit niet snel op de normale datingsites. Waar je dit wel vindt is op een seksdating website zoals Novamora. Op deze datingsite vind je sneller het type contact waar je naar op zoek bent. Novamora is een datingsite exclusief voor mensen die avontuur zoeken in de vorm van seksdates.

Bezoek Novamora

Betalen en veiligheid

Zoals verwacht mag worden van een moderne seksdating website kun je bij Novamora.nl veilig van de website gebruik maken. Dit gebeurt via een beveiligde verbinding die niet onderschept kan worden door derden; het SSL protocol. In de statusbalk van je browser kun je dit zien aan het groene slotje. Mocht je VIP toegang willen dan is het mogelijk om een betaling te doen met iDEAL, overboeking, creditcard of BanContact/MrCash. Als je je plotseling bedenkt dan is het goede nieuws dat de datingsite een bedenktermijn van 14 dagen heeft. Om te voorkomen dat er misbruik gemaakt wordt van de leden controleert Novamora alle profielen die aangemaakt worden door de leden. Als je veilg wilt daten dan is dit een vereist.