NieuweRelatie

NieuweRelatie datingsite

  • Gratis aanmelden
  • Voor een serieuze relatie
  • Via website en app bereikbaar

Bezoek NieuweRelatie

Soms zit je in een fase dat je echt toe bent aan een nieuwe relatie. Maar als 40-plusser is het niet altijd even gemakkelijk om met nieuwe singles in contact te komen. Dit geldt natuurlijk voor alle leeftijden, en voor iedereen die single is. De datingsite NieuweRelatie is er voor iedereen, toch zijn er met name 40-plussers actief op deze pagina. Na jouw (gratis) aanmelding kan snel anderen ontmoeten in het chatcafé, en is het mogelijk om duizenden andere leden te bekijken. NieuweRelatie is een kleinschalige datingsite zonder al te veel poespas.

Een gratis account

Ook deze datingsite kan je gratis uitproberen door jezelf aan te melden. Met de aanmelding ontvang je tevens een e-mail om gratis tijdelijk gebruik te maken van een betaalde full-membership. Dit is geheel vrijblijvend, zo kan je de betaalde versie wel ervaren. Sowieso kan je na jouw inschrijving gelijk chatten met andere leden. Deze site stelt zelf geen matches aan je voor, het is aan jou om profielen door te nemen om te zoeken naar een interessant persoon. Hiervoor bestaan op NieuweRelatie diverse mogelijkheden, zoals een fotomuur bekijken, een zoekfilter gebruiken of profielen lezen.

Bezoek NieuweRelatie

Het Chatcafé

Op NieuweRelatie is een soort community app actief. Je kan niet gelijk met iemand praten, je zal eerst een chatverzoek moeten versturen. Dit kan je doen door op diens profiel op de knop Chatverzoek te klikken. Een leuke bijkomstigheid is dat je groepen kunt maken. Helaas is deze optie enkel mogelijk met een betaald account, maar zoals gezegd het is mogelijk om dit vrijblijvend uit te proberen. Dit is een verschil met andere datingsites.

Inschrijven bij NieuweRelatie

In slechts drie korte stappen heb jij jouw account gemaakt. Je begint altijd met een profielnaam en wachtwoord. Daarna beantwoord je wat standaard vragen, zoals je leeftijd en woonplaats, en vul je wat persoonlijke tekst in. Bij de volgende stap krijg je wat meerkeuzevragen over je uiterlijk, bezigheden en interesses. En bij de derde stap is alle mogelijk om meer over jezelf te vertellen en over wat je in iemand zoekt. Hoe uitgebreider dit is, hoe beter je profiel bekeken zal worden. Dit geldt ook voor de kwaliteit van je profielfoto, daarmee maak jij je account compleet.

Waarom voor NieuweRelatie kiezen?

Vanaf 18 jaar is het mogelijk om jezelf in te schrijven, toch richt de datingsite NieuweRelatie zich met name op de leeftijdscategorie 40-plus. Vaak heeft deze groep al eens of meerdere keren een relatie achter de rug en heeft daarom behoefte aan gelijkgestemden. Doordat er zo toch een specifieke doelgroep te vinden is, kan het aantrekkelijk zijn om voor deze kleinere datingsite te kiezen. Het is een eenvoudige site, die juist kleinschalig wil blijven om de drempel voor iedereen laag, simpel en betaalbaar te houden. Ze hebben geen keurmerk, maar doen wel alles aan veiligheid. Zo worden profielen bijvoorbeeld handmatig gecontroleerd.