Nextlove

nextloveNextlove omschrijft zichzelf als het sociale netwerk van Europa voor gescheiden en alleenstaande ouders. Deze datingsite is specifiek ontwikkeld voor alleenstaande ouders die met gelijkgestemden in contact willen komen. De slogan? Echte mensen, geverifieerde profielen. Met deze insteek wil Nextlove zich onderscheiden van de rest en alle alleenstaande ouders weer hoop geven op een gelukkige maar vooral liefdesvolle toekomst.

Bezoek Nextlove

Gratis aanmelden

nextloveWaarschijnlijk had je het al verwacht maar ook bij Nextlove kun je je gratis aanmelden. Dit kan met behulp van je Facebook account maar als je het liever gescheiden wilt houden dan kun je ook gewoon aanmelden met je email adres. Je kiest een gebruikersnaam, vult je relatiestatus in en je geboortedatum waarna je account aangemaakt wordt. Zodra je deze stap achter de rug hebt kun je direct een profielfoto toevoegen. Misschien dat je liever anoniem wilt daten maar het toevoegen van een foto vergroot de kans op een reactie met 15 keer. Vul je profiel in met aanvullende gegevens zoals wie je bent en wat je met je leven doet. Als extra kun je ook nog je voorkeuren invullen aan de hand van een lijst met simpele vragen. Dit geeft andere alleenstaande ouders op Nextlove een beeld van wie en hoe je bent als persoon.

Klaar voor de start?

Nu je je profiel volledig ingevuld hebt ben je klaar voor de start. Je kunt vrij op zoek naar andere alleenstaande ouders met behulp van de zoekfunctie. Je kunt de profielen van andere ouders lezen en zelf bepalen met wie je contact opneemt. Nextlove biedt je daarvoor verschillende opties aan waaronder de knipoog, persoonlijke berichten maar ook virtuele cadeautjes die je naar anderen kunt versturen.

Voor iedereen

Als je je aanmeldt bij Nextlove dan zie je dat deze datingsite voor iedereen beschikbaar is. Zo is het voor gescheiden mannen en vrouwen maar ook voor personen die niet in een relatie zitten of zelfs getrouwd zijn. In het kort komt het erop neer dat iedereen toegelaten wordt tot deze datingsite. Wat de overeenkomst tussen al deze mensen is dat men op zoek is naar een alleenstaande ouder. Ook al ben je zelf geen ouder maar zoek je wel iemand die al kinderen heeft dan kun je dat vinden bij Nextlove. Of je nu op zoek bent naar een volwassen en diepgaand gesprek, een date of relatie; bij Nextlove is het mogelijk.

Bezoek Nextlove

Informatie over Nextlove

De Nextlove datingsite bestaat vanaf 2013 en is dus nog niet zolang online. Dat neemt echter niet weg dat de datingsite een goede start heeft gemaakt. Nadat het in Noorwegen begonnen is heeft het zich al snel verspreid naar andere landen. Zo wil de datingsite in Nederland ook voet aan de grond krijgen. Waarschijnlijk gaat dit ook wel lukken. De eigenaren van Nextlove beschikken over veel expertise en kennis van de datingmarkt; het zijn namelijk dezelfde eigenaren als VictoriaMilan en RichMeetBeautiful. De ervaring die men opgedaan heeft met deze datingsites wordt uiteraard gebruikt om van Nextlove een even groot succes te maken. Of dit ook gaat lukken zal tijd ons leren.