Muslima

muslima

  • Gratis aanmelden
  • Voor moslims
  • Via smartphone-app bereikbaar

Bezoek Muslima

Op zoek naar een ideale partner? De datingwereld kan best lastig en frustrerend zijn. Het vinden van een soulmate lijkt soms eindeloos te duren. Zeker als je sterke waarden hebt en je een partner zoekt die dezelfde overtuiging of religie naleeft. Veel moslims zijn dan ook op zoek naar een islamitische partner; een man of vrouw die dezelfde waarden als jij deelt.

Je bent op zoek naar een partner voor het leven. Iemand die niet alleen een aantrekkelijk uiterlijk heeft, maar ook een mooi innerlijk. Een persoon bij wie je helemaal jezelf kunt zijn, met wie je dezelfde interesses deelt en met wie je samen je religie kunt uitoefenen. Maar als je diegene wilt vinden, blijkt het opeens enorm lastig te zijn om je ideale match in het echt te ontmoeten.

Gelukkig zijn er tegenwoordig meer dan genoeg dating apps waar je online naar liefde kunt zoeken. Daaronder bestaan ook dating apps die zich specifiek richten op moslims, waaronder de handige app Muslima. Geïnteresseerd geraakt? Lees dan snel verder om alles te weten te komen over deze app.

Bekijken op Muslima

Snel aanmelden

De aanmelding bij Muslima is erg eenvoudig. Installeer eerst de Moslima-app en je kunt vervolgens een eigen Muslima-account aan te maken. Je kunt je aanmelden op twee verschillende manieren. Je kunt ervoor kiezen om in te loggen met je Facebookaccount. Log je in met je Facebookaccount, dan ben je sneller klaar met inschrijven, omdat Muslima direct je gegevens van Facebook kan halen. Dit betekent uiteraard niet dat Muslima iets op jouw Facebook-pagina kan plaatsen.

Je kunt er ook voor kiezen om je op de standaard manier aan te melden. Hierbij moet je een aantal persoonlijke gegevens opgeven. Vervolgens ontvang je een bevestigingsmail van Muslima waarbij je op een link moet klikken om je account te activeren.

Maak een profiel aan waar je informatie en interesses over jezelf kunt delen. Upload een aantal foto’s en je datingavontuur kan gaan beginnen. Alle profielen worden eerst door het Muslima-team gecontroleerd en goedgekeurd, om zo zoveel mogelijk nepprofielen te weren. Het kan dus even duren voordat je profiel goedgekeurd is.

De database van Muslima is erg groot. Je zult daarom ook geen moeite hebben met het vinden van matches. Trekt iemand je aandacht of interesse? Stuur dan een berichtje van het geavanceerd berichtensysteem.

muslima app

De doelgroep

Muslima richt zich op Islamitische singles, of je nu een vrouw of een man bent. De app richt zich uitsluitend op vrijgezellen die op zoek zijn naar een huwelijk. Muslima is een Moslim huwelijk bemiddeling app. De dating app brengt Islamitische vrouwen en mannen over de hele wereld in contact met elkaar. Ben je op zoek naar een levenspartner, dan bij je bij Muslima aan het juiste adres.

Prijzen van Muslima

Het downloaden van de app en een account en profiel aanmaken bij Muslima is volledig gratis. Wil je gebruik maken van alle functies en features die de app te bieden heeft, dan is het verstandig om een abonnement te nemen. Je kunt kiezen tussen een Gold en een Platinum Membership. Wanneer je je abonnement voor een langere tijd afsluit, betaal je minder.

Met een Gold Membership kun je alle leden contacteren, berichtjes sturen, uitgebreid profielen zoeken met behulp van zoekopdrachten en je profiel zal hoger worden weergegeven in de zoekresultaten van andere leden. De kosten voor een Gold Membership bedragen:

  • €34,99 voor een maand
  • €23,33 per maand voor 3 maanden
  • €11,67 per maand voor 12 maanden

Met een Platinum Membership heb je alle voordelen van het Gold Membership. Daarnaast kun je video of audio berichten sturen naar anderen, je berichten van eventuele buitenlandse gebruikers zullen direct vertaald worden en je profiel zal hoger worden weergegeven dan alle andere gebruikers. De kosten voor een Platinum Membership bedragen:

  • €39,99 voor een maand
  • €26,66 per maand voor 3 maanden
  • €13,33 per maand voor 12 maanden

Muslima app

Muslima heeft zowel een website als een app die je kunt gebruiken. Zowel als iOS en Android gebruiker, kun je de app downloaden. Ga naar de Apple of Google Play Store en installeer de app om je dating avontuur te beginnen. Het downloaden van Muslima is volledig gratis. Het handige van de app is dat je constant toegang hebt tot Muslima. Zo kun je overal en altijd je profiel bewerken, profielen bekijken en berichtjes beantwoorden. Bovendien kun je direct notificaties ontvangen van de dating app, zodat je altijd up-to-date bent.

google playapp store

Voor- en nadelen

Muslima krijgt over het algemeen vrij goede recensies. Gebruikers vertellen dat het platform een veilige en comfortabele omgeving biedt voor het vinden van een partner. Daarnaast stellen gebruikers het ook op prijs dat je op Muslima eenvoudig enkel gelijkgestemden kunt vinden. Met een grote database en veel succesverhalen is de kans om een partner te vinden erg hoog bij Muslima. Een nadeel dat veel genoemd wordt, is dat leden de abonnementskosten vrij hoog vinden.

Veiligheid en privacy

Muslima maakt gebruik van een beschermde SSL-verbinding, waardoor je zeker kunt zijn dat je persoonlijke gegevens veilig zijn. Om lid te worden van de app moet je natuurlijk enkele persoonlijke gegevens achterlaten op de website. Deze gegevens moeten niet op straat komen te liggen, vandaar dat Muslima een streng beleid hanteert als het gaat om het veilig opslaan van gegevens van gebruikers. Zo kun je met een gerust hart gebruik maken van de dating app.

Niet-leden kunnen geen accounts inzien en zo blijft je privacy gewaarborgd. Muslima werkt er hard aan om nepprofielen en oplichters van de app te weren. Vandaar dat alle profielen die worden toegevoegd aan de site eerst gecontroleerd en goedgekeurd worden. Kom je een verdacht profiel tegen, dan kun je dit direct bij het Muslima klantenserviceteam melden.

muslima

Wat je moet weten over Muslima

Muslima is een van de belangrijkste huwelijksbemiddeling websites in Nederland. Muslima is onderdeel van het Cupid Media Netwerk. Dit netwerk heeft meer dan 30 verschillende datingsites en heeft dan ook veel ervaring in het koppelen van singles. Muslima heeft wereldwijd een ledenbestand van 7,5 miljoen leden. Hierdoor is het niet moeilijk om andere Islamitische singles te ontmoeten. De app heeft door de jaren heen al vele succesverhalen uitgebracht. Kan je niet wachten om je eigen succesverhaal te schrijven? Wacht dan niet langer en download vandaag nog de Muslima app en vind je perfecte match voor het leven.