Moet je zelf gelukkig zijn om liefde te vinden?

Moet je zelf gelukkig zijn om liefde te vinden?

 • 14 dec 0

badoobig

Badoo

Badoo is een geliefde datingsite voor velen. Berichten versturen is gratis net als het doorzoeken van profielen van andere singles.
Bekijk Badoo

denken

Hoe kan iemand je liefhebben als je jezelf niet liefhebt? Dat is een vraag die door veel mensen wordt gesteld. Is het mogelijk om liefde te vinden als je zelf niet gelukkig bent? Het antwoord is Ja. Iedereen kan liefde vinden, ook al je niet gelukkig bent. Verliefd worden is iets dat je zelf niet onder controle hebt. Zelfs als je ongelukkig bent kun je tot over de oren verliefd worden. Het is alleen moeilijker. Het is moeilijk om iemand te vinden die gelukkig is terwijl je dat zelf niet bent. De persoon kijkt anders naar het leven dan jij doet.

Slechte keuzes

Het gevolg is dat mensen die niet gelukkig zijn vaak minder goede keuzes maken. Iemand die gelukkig is met zichzelf kiest over het algemeen een betere partner. Het is soort zoekt soort. Mensen zoeken een partner van het eigen niveau. Iemand die niet gelukkig is ziet zichzelf op een lager niveau terwijl dat helemaal niet hoeft. Dit heeft invloed op de keuze van een partner. Als je zelf niet gelukkig bent dan is het voor een gelukkig persoon moeilijk om aan je wensen te voldoen of je te behandelen zoals je behandeld wil worden. Dat betekent niet dat je het niet moet proberen.

Is het mogelijk?

Alles is mogelijk. Je hoeft niet gelukkig te zijn om iemand te ontmoeten die dat wel is. Als je niet gelukkig bent vertel het dan niet. Soms hebben mensen het niet eens door dat je niet gelukkig bent met je leven. Een nieuwe relatie kan dit veranderen. Het gevoel van verliefdheid kan je plotseling gelukkig maken terwijl je dacht dat het niet meer mogelijk was om je gelukkig te voelen. Alsof niets in de wereld er nog toe doet. Dat je ongelukkig bent is een moment-opname dat zomaar kan veranderen als je iemand ontmoet die je waardeert, respecteert en steunt in alles wat je doet. De hormonen die vrijkomen door verliefdheid zijn verslavend en kunnen je het “goede” gevoel geven waar je al lang naar op zoek bent.

Een gelukkig leven

Als je een geschiedenis hebt van slechte partners dan is het tijd om naar jezelf te kijken. Hoe denk je over jezelf en over hoe gelukkig je bent. Als je verandert in een gelukkig persoon dan is de kans veel groter dat je de juiste persoon tegenkomt. Dat betekent dat je aanpassingen moet doen in je leven zodat je eindelijk een betere relatie vindt. Als je teveel drinkt, slecht eet, met verkeerde mensen omgaat of slecht slaapt; pas het aan zodat je meer plezier in het leven krijgt en meer kans op de ideale partner. Met de volgende tips kun je je leven en zelfvertrouwen verbeteren en gelukkiger worden:

 • Verminder of vermijd alcohol
 • Stel doelen in je leven
 • Stop met roken
 • Wees dankbaar voor het leven
 • Begin met sporten
 • Ga gezonder eten
 • Zorg voor voldoende nachtrust
 • Breng meer tijd met gelukkige mensen door
 • Besteed tijd aan je hobby’s
 • Breek met mensen die een slechte invloed op je hebben
 • Denk in oplossingen in plaats van problemen

Gratis daten

Wil je niet betalen voor online daten? Bezoek dan de Badoo website. Berichten versturen en profielen bekijken is gratis bij Badoo. Dit is één van de weinig datingsites waar veel singles ingeschreven zijn en je zonder kosten berichten naar elkaar kunt versturen. Je kunt je gratis inschrijven via de onderstaande link:
Gratis inschrijven

Reageer