Moet je een vrouw kussen op een eerste date?

Moet je een vrouw kussen op een eerste date?

  • 14 dec 0

badoobig

Badoo

Badoo is een geliefde datingsite voor velen. Berichten versturen is gratis net als het doorzoeken van profielen van andere singles.
Bekijk Badoo

De eerste date is leuk geweest maar loopt jammer genoeg ten einde. Omdat je haar hebt opgehaald breng je haar ook weer naar huis. Je denkt onderweg alleen maar aan of je haar zal kussen of niet. Je wil haar graag kussen maar wat als zij dat niet wil? Dat is een vraag die pas beantwoord wordt als je het probeert. Wil ze dat ik haar kus? Onderweg naar haar huis komen al deze vragen voorbij. Moet je een vrouw kussen op een eerste date? Dat is de vraag die veel singles stellen. Het grootste gedeelte van de mensen zal zeggen dat het kan. Een vrouw kussen op een eerste date is eerder een regel dan een uitzondering als de date van beide kanten goed bevallen is. De kus kan de relatie tussen twee personen versnellen. Door de kus is er intiem fysiek contact. Als beiden de kus willen dan is er natuurlijk ook niemand die jullie tegenhoudt.

Wel of geen klik?

Als je een klikt voelt dan is het compleet normaal om een eerste kus te initiëren. Of de vrouw het ook wil moet je dan wel goed aanvoelen. Je wil immers niet een kus initiëren terwijl de vrouw er nog niet klaar voor is. Als de vrouw ook wil kussen dan is het een mogelijkheid om de relatie sneller in gang te brengen met een kus. Een kus die een leuke avond of dag bezegeld is een mooie herinnering voor beiden. Je weet dan ook direct of een tweede date erin zit of niet. Als je niets voelt voor de date dan is het niet verstandig om haar te kussen. Laat de kus achterwege en houdt het bij kussen op de wang. Door te kussen zonder gevoelens creëer je verkeerde verwachtingen bij de ander. Het is dan beter om helemaal niet te kussen.

Lichaamstaal

Als je een leuke date hebt gehad dan kun je het meestal wel aanvoelen of er een klik is. De beste manier om erachter te komen hoe iemand over je denkt is door de lichaamstaal te lezen. Vonden jullie het beiden leuk? Was ze geïnteresseerd in je? Keek ze je vaak aan? Zocht ze steeds het oogcontact? Als deze vragen met een Ja worden beantwoord dan is het tijd om te kussen. Je kunt het ook merken aan hoe de vrouw zich gedraagt. Hield ze afstand tussen jou en haar of kwam ze steeds dichter naar je toe? Speelt ze met haar haar als ze met je praat of raakt ze haar gezicht aan? Dit zijn signalen dat ze in je geïnteresseerd is.

Gratis daten

Wil je niet betalen voor online daten? Bezoek dan de Badoo website. Berichten versturen en profielen bekijken is gratis bij Badoo. Dit is één van de weinig datingsites waar veel singles ingeschreven zijn en je zonder kosten berichten naar elkaar kunt versturen. Je kunt je gratis inschrijven via de onderstaande link:
Gratis inschrijven

Reageer