Mingle2

mingle2
Daten kan erg frustrerend zijn en online dating al helemaal. Datingsites zitten soms vol nepprofielen of gebruikers die helemaal niet op zoek zijn naar de liefde, maar bijvoorbeeld naar geld en aandacht. Dating apps vragen om grote maandelijkse bedragen om gebruik te maken van alle functies en dat kan vervelend zijn. Gelukkig is daar Mingle2: een gratis dating app.

Mingle2 heeft een missie. Dt is om online daten voor iedereen gratis, makkelijk en leuk te maken. Mingle2 heeft een grote pool van gebruikers en het is daarom nog nooit zo gemakkelijk geweest om een date te vinden. Het is tegenwoordig zeldzaam om een volledig gratis datingsite te vinden, maar bij Mingle2 hoeft je echt helemaal niks te betalen.

De kosteloze datingsite heeft een grote groep actieve leden. Maar omdat het gratis is, heeft wel ook nadeel: de aanwezigheid van nepprofielen, een veelvoorkomend probleem op “gratis” dating apps. Daarom raden wij deze dating app aan, welke bovendien meer Nederlandse leden heeft:

Bekijk deze dating app

Voor iedereen en alle doeleinden

Mingle2 is bedoeld voor alle single mannen of vrouwen. Het maakt verder niet uit wat je seksuele geaardheid is en wat je voorkeuren zijn, iedereen is hier welkom. Voor iedereen die op zoek is naar een spannende date, een korte flirt, een diepere connectie, een vaste relatie of een oprechte vriendschap. De enige eis voor een aanmelding bij Mingle2 is dat je boven 18 jaar moet zijn.

Hoe werkt het?

Het aanmeldingsproces bij Mingle2 is eenvoudig. Registreer je account met je e-mailadres. Vervolgens vraagt Mingle2 wat basisinformatie over jezelf te delen, zoals je leeftijd, locatie, seksuele geaardheid en je voorkeuren. Daarna geef je een gebruikersnaam en een wachtwoord op. Vervolgens geef je aan wat je primaire interesse is om lid te worden. Kies daarbij uit tussen een vriendschap, een date, een relatie of een intieme ontmoeting.

Upload een leuke profielfoto en daarna wordt je doorverwezen naar je eigen homepagina van je profiel. Je kunt zoveel persoonlijke informatie opgeven als je wenst en eventueel een korte tekst over jezelf schrijven. Doe dat ook vooral, omdat het andere leden een beeld geeft over wie je bent, wat je doet en nog belangrijker: wat je zoekt.

mingle2 app

Functies

Mingle2 is over het algemeen een vrij simpele app die eenvoudig is te gebruiken. Er zijn twee manieren om een match te vinden. Dit kan via de functie Mutual Match. Dit lijkt op het populaire swipe systeem van apps zoals Tinder. Profielen komen voorbij en je kunt ‘nee’ of ‘ja’ aanklikken. Wanneer er een wederzijdse match is, krijg je dat beiden te weten en kun je met elkaar gaan chatten.

De tweede manier van daten op Mingle2 is door het bezoeken van profielen. Met bepaalde zoekfilters kun je meer specifiek op zoek gaan naar matches. Je kunt deze filters instellen op dingen als locatie, interesses of leeftijd. Met geavanceerde filters kun je ook op zaken als religie, lichaamstype of etniciteit zoeken. Ga door de zoekresultaten heen en kijk wie jou aanspreekt. Stuur een verzoek om te matchen of je kunt op een speelse manier aandacht tonen door een knipoog of kus emoji te sturen.

De functies die je met een gratis lidmaatschap kunt gebruiken, zijn eigenlijk alles wat je nodig hebt om een leuke match te vinden. Je kunt hiermee eindeloos profielen en foto’s van anderen bekijken, zien wie je profiel heeft bekeken, gebruiken maken van Mutual Match, deelnemen aan forums en Nudges sturen (knipoog en kus emoji’s) en eindeloos veel berichtjes sturen en chatten.

Kies je voor een betaald lidmaatschap, dan krijg je extra functies om te gebruiken. Dat zijn de volgende functies:

  • Onzichtbaar door profielen van andere leden bladeren.
  • Zien of de ander je bericht al heeft gelezen.
  • Zien wie je geliked heeft op Mutual Match.
  • Je profiel hoger in de zoekresultaten van anderen weergeven.
  • Berichten voor altijd opslaan. Normaal gesproken worden berichten na een maand automatisch verwijderd.

Prijzen

Mingle2 is een van de weinige datingsites die volledig gratis is. Maak je gebruik van een gratis lidmaatschap, dan kun je gebruik maken van alle functies waarmee je een leuke date kan vinden. Mocht je toch voor een betaald abonnement kiezen, dan krijg je er een aantal extra functies bij. Het gaat hierbij om enkele functies, dus de kosten zijn daarom ook niet erg hoog in vergelijking met andere datingsites. De kosten voor een betaald lidmaatschap bedragen:

  • € 9,95 per maand voor 3 maanden
  • € 7,95 per maand voor 6 maanden
  • € 5,95 per maand voor 12 maanden

App en website

Mingle2 heeft een app en een website om te gebruiken. Ga naar www.mingle2.nl om gebruik te maken van de desktopversie. Daarnaast kun je ook de app downloaden in de Google Play Store of de Apple Store. Mingle2 is beschikbaar voor Android en iOS.

google playapp store

Voordelen en nadelen

Mingle2 is in tegenstelling tot vele andere datingsites volledig gratis en zal dit ook altijd blijven. Je hebt dus geen betaald lidmaatschap nodig, wat erg handig is. Verder zijn gebruikers erg te spreken over de gemeenschap die Mingle2 bouwt met haar gebruikers. Het gaat niet om oppervlakkig flirten en snelle hook-ups, maar om het bouwen van oprechte diepere connectie met anderen. Het grote nadeel wat door vele leden genoemd wordt, is dat er veel scammers en nepprofielen te vinden zijn die je proberen op te lichten. Daarom raden wij het alternatief aan:

Bekijk deze dating app

Privacy

Mingle2 vindt het erg belangrijk dat haar leden zich veilig voelen. Ervaar je wangedrag van bepaalde gebruikers, dan kun je bij je persoonlijke instellingen bepaalde personen blokkeren. Daarnaast kun je ook instellen wie jou berichten of e-mails kan sturen. Je kunt ook contact opnemen met de helpdesk om bepaalde accounts te laten deactiveren. Mingle2 doet haar best zoveel mogelijk nepprofielen en oplichters te controleren. Je kunt Mingle2 verder toevertrouwen met je persoonlijke gegevens. De site maakt gebruik van een SSL-verbinding, waardoor jouw gegevens volledige veilig zijn.

Mingle2: breng mensen in contact.

Over de dating app zelf

In 2008 werd Mingle2 officieel gelanceerd. Inmiddels is Mingle2 een van de grootste dating apps ter wereld met bijna 36 miljoen leden wereldwijd. Mingle2 onderscheidt zichzelf van andere dating apps door volledig gratis te zijn en dit ook te blijven. Ook met een gratis lidmaatschap kun je alle functies gebruiken om een perfecte match te vinden! Vind hier eenvoudig en snel een leuke date, een vaste relatie of een oprechte vriendschap.