Mens & Relatie

mens en relatie
Relatiebemiddeling is het nieuwe internetdaten, maar dan veel effectiever en zonder onnodige, vervelende dates. Het is eigenlijk de ideale manier om de perfecte partner te vinden. Hoe het werkt? Wanneer je een relatiebemiddelingsbureau inschakelt, ga jij samen met een deskundige matchmaker aan de slag om een duidelijk beeld van jezelf te schetsen. Aan de hand van die beschrijving en een duidelijke profielfoto, wordt er gekeken naar wie van de andere leden er goed bij jou zou passen.

De slagingskans is zo vele malen groter dan bij internet dating en dus bespaar je veel tijd en moeite. Bij Mens & Relatie weten ze wel van wanten. We vertellen graag meer over dit relatiebemiddelingsbureau.

Een serieuze doelgroep

Mens & Relatie is het relatiebureau voor vrijgezelle mannen en vrouwen, ongeacht de leeftijd. Het gaat hierbij om mensen die op zoek zijn naar een duurzame relatie en graag de juiste partner willen vinden. Met online daten ontmoet je ontzettend snel en ontzettend veel mensen, maar die ontmoetingen zijn geheel willekeurig. Ze zijn niet gebaseerd op kenmerken, eigenschappen, wensen, behoeften en andere persoonlijke gegevens. Ben je het internet daten zat en wil je graag effectieve hulp in je zoektocht naar de ware? Dan ben je bij Mens & Relatie aan het goede adres.

Wat is de bedoeling?

Bij Toekomst relatiebemiddeling wordt gekeken naar de behoeftes en wensen van vrijgezellen in elke leeftijdscategorie. Ben je tussen de 35 en 50 jaar? Wil je dan graag kinderen of zijn er al kinderen in het spel? Ben je tussen de 50 en 66 jaar dan wordt er gekeken naar je toekomstdromen. Als je tussen de 66 en 80 jaar bent heb je waarschijnlijk al heel wat meegemaakt. Zoek je dan een gezellige vriendschap of wil je graag een nieuwe liefde? Mens & Relatie houdt van een persoonlijke aanpak en waarborgt jouw privacy.

Alle leden kennen zij persoonlijk, waardoor de profielen gebaseerd zijn op de werkelijkheid. De profielen komen niet online te staan. De matchmaker komt bij jou thuis voor een gesprek en alles gebeurt heel professioneel. Heb je vragen of wil je tips, dan kan je altijd naar je persoonlijke matchmaker bellen. Hij of zij staat altijd voor je klaar!

Hoe werkt het?

De missie van Mens & Relatie is het bij elkaar brengen van gelijkgestemden voor een fijne en liefdevolle relatie. Het gaat erom dat er nieuwe kansen gecreëerd worden op liefdesgebied. Daarbij krijg je bezoek aan huis, een goed gesprek en kun je duidelijk maken wat jouw persoonlijke voorkeuren zijn. Daarna wordt er gericht gezocht naar een gelijkwaardige partner en ontvang je handige tips en tricks tijdens de zoektocht. Je hebt regelmatig contact met je persoonlijke matchmaker, om het proces zo voorspoedig, effectief en efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Alles op een rijtje

  • Het eerste contact vindt plaats nadat je contact hebt opgenomen (telefonisch of via het contactformulier op de website). Binnen 24 uur hoor je meer.
  • Er volgt een telefonische kennismaking met je persoonlijke matchmaker.
  • Zie je dit zitten, dan volgt een persoonlijk gesprek (intakegesprek) bij jou thuis of op een neutrale locatie.
  • Er wordt in beeld gebracht wie je bent en wat je wilt.
  • Dan begint de zoektocht naar een geschikte match.
  • Je krijgt te horen welke kandidaat of kandidaten goed bij jou passen en je krijgt advies voor je eerste date.
  • Daten maar!

Blijkt het toch niet de juiste match, geef dan duidelijk aan wat je mist of wat je niet leuk vond. Dan houdt Mens & Relatie hier rekening mee in het vervolg van de zoektocht. De slagingskans ligt altijd rond de 75 procent, dus dat is erg hoog. Bovendien is Mens & Relatie aangesloten bij de Branchevereniging Singles Keurmerk.

bvsk

Over Mens & Relatie

Bij Mens & Relatie is men ervan overtuigd dat een nieuwe relatie een serieuze aanpak verdient. Of je nu op zoek bent naar een maatje of de liefde van je leven; er is altijd een nieuwe start mogelijk. Het is niet makkelijk om iemand te vinden die echt goed bij je past, maar samen kunnen de juiste man en vrouw alles aan. Bij Mens & Relatie vind je geen anonieme en misleidende profielen, maar actuele en nauwkeurige beschrijvingen van leden. 75 procent van alle leden vindt hier binnen een jaar een fijne partner. De service is persoonlijk, offline, discreet, veilig en vooral zeer succesvol.

Over de matchmakers

De matchmakers van Mens & Relatie zijn stuk voor stuk professioneel, betrokken en hebben veel ervaring op het gebied van matchmaking. Sommige matchmakers werken landelijk, anderen regionaal. Er is in elk geval altijd een matchmaker bij jou in de buurt actief die je kunt inschakelen om jou te helpen in je zoektocht naar de perfecte partner.

Op de website vind je onder het kopje ‘Consulenten’ alle matchmakers en zie je in welke gebieden zij actief zijn. De matchmakers leren hun cliënten goed kennen, doordat zij thuis langskomen en uitgebreid de tijd nemen om hun levenswijze, toekomstwensen, karakter en gewoontes te ontdekken. Het is wellicht spannend om de stap naar relatiebemiddeling te zetten, maar je bent echt niet de enige die dit doet.

Veel mensen zijn jou al voorgegaan en zeggen zelfs dat zij hadden gewild dat zij dit eerder hadden gedaan. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om te zien of het iets voor je is.