Meetic

meetic

  • Gratis aanmelden
  • Voor serieuze singles
  • Via website en app bereikbaar

Bezoek Meetic

Meetic is in Nederland misschien niet zo bekend maar in België wel. Het is de Belgische tegenhanger van het in Nederland bekende Lexa. De datingsite wil je graag helpen om liefde te vinden en biedt je alle functionaliteiten om dit voor elkaar te krijgen. Op de datingsite zijn elke dag duizenden singles op zoek naar iemand om het leven mee te delen. De één is op zoek naar een vaste relatie, de ander wil een date en ziet wel hoe het verder loopt en een heel klein deel is er voor de casual hook-up. Al met al kom je vrijwel alleen maar singles tegen die serieus op zoek zijn naar een partner.

Inschrijven is gratis en vrijblijvend

Inschrijven op de Meetic datingsite is zo gebeurt. Je geeft aan of je een man of vrouw bent, wat je precies zoekt en je geboortedatum. Dat is het enige wat Meetic in eerste instantie nodig heeft om je toe te laten tot de datingsite. Als je je aangemeld hebt kun je je profiel invullen en foto’s toevoegen zodat andere leden weten met wie ze te maken hebben.

Bezoek Meetic

Alle benodigde functionaliteiten

dating appDoordat Meetic al zo lang bestaat weet het inmiddels als geen ander wat de online single wil. Het resultaat is een uitgebreide website en app met allerlei handige maar ook essentiële functionaliteiten die je kunt gebruiken om in contact te komen met andere leden. Zo is het mogelijk om geruisloos door de profielen te sluipen op zoek naar je favoriete single en als je beet hebt kun je hem of haar een bericht versturen. In een tijd waarin appen een dagelijkse bezigheid is kun je bij Meetic de Messenger gebruiken om te chatten met andere singles.

Natuurlijk zijn dit niet de enige functies die je kunt gebruiken. Je kunt bijvoorbeeld ook een ander lid een flirt sturen met behulp van de knipogende smiley of uitnodigen om een Quiz in te vullen. Het is zelfs mogelijk om incognito alle profielen te bekijken zodat niemand doorheeft dat je gekeken hebt. Als vrouw is dit een handige optie om niet alle mannen te laten weten dat je hun profiel bezocht hebt. Met deze onzichtbare modus kun je nog altijd een ander lid een emailbericht versturen, aan je favorieten toevoegen of een flirt sturen.

Dating app

Er wordt hard gewerkt om de laatste technieken te introduceren zodat je het nog makkelijker gemaakt wordt. Zo heeft Meetic een handige dating app waarmee je op ieder moment van de dag precies weet of je nog berichten hebt gehad van andere leden. De app van Meetic is beschikbaar voor iOS Apple telefoons maar ook voor alle Android smartphones.

Memberships

Bij Meetic heb je de keuze uit 3 memberships: 1 maand, 3 maanden of 6 maanden. Eerlijk gezegd is één van deze memberships nodig om écht gebruik te kunnen maken van de datingsite. Je wilt immers in staat zijn om contact op te nemen met een ander lid, met een gratis lidmaatschap kan dit niet. Met het membership kun je bijvoorbeeld contact opnemen met wie je maar wil en de Meetic Messenger gebruiken.

Premium Meetic

De optie Premium is beschikbaar als aanvulling op het normale lidmaatschap op de datingsite. Met deze optie krijg je de beschikking tot veel meer functies die de normale betaalde leden niet kunnen gebruiken. Met deze Premium optie kunnen leden die nog geen betaald lid zijn contact met je opnemen. Zo heb je meer kans om een bericht terug te krijgen, ook van leden die nog geen betaald lid zijn. Hiernaast word je met voorrang getoond aan de nieuwste singles van de datingsite.

Bezoek Meetic

Veiligheid

Van een datingsite met deze leeftijd en naam mag je verwachten dat er alles aan gedaan wordt om je veiligheid te waarborgen. Met verhalen van Nigeriaanse mannen die vrouwen proberen te verleiden om geld over te maken is dit ook wel nodig. De systemen van Meetic houden ieder moment van de dag de profielen in de gaten en nemen maatregelen als er iets niet klopt. Zo geeft Meetic zelf aan dat de helft van de medewerkers non-stop bezig is met het controleren van de profielen. Dat hoor je niet snel gezegd worden door een andere datingsite.

Over Meetic

Meetic is één van de oudste datingsites van het Europese continent. De datingsite bestaat namelijk al vanaf 2002 en in al die jaren heeft het continu gewerkt aan een betere dienstverlening. Nu, ruim 15 jaar later, is Meetic Europees marktleider in de online dating wereld. Als single die op zoek is naar iemand om het leven mee te delen is Meetic een handige schakel om dit voor elkaar te krijgen.