Match4me

match4me

  • Gratis aanmelden
  • Voor hoogopgeleide singles
  • Via website en app bereikbaar

Bezoek Match4me

Zit je niet te wachten op een heel groot algemeen publiek, zoals bijvoorbeeld meer het geval is bij het bekende Tinder, maar wil je doelgericht en serieuzer op zoek naar een nieuwe relatie? Dan is Match4me de juiste keus als datingsite voor jou. Deze datingsite brengt hoger opgeleiden graag met elkaar in contact, die op hetzelfde niveau zitten. Steeds vaker blijkt dit namelijk een eis te zijn bij het zoeken naar een match. Wie wil er immers niet het liefst een relatie met iemand die ongeveer even slim is als jij?

Een vrijblijvend profiel

Je kan vrijblijvend een profiel aanmaken, en je weet al gelijk dat je één belangrijke overeenkomst hebt met de andere leden. Als je het zat bent om gematcht te worden met laagopgeleide singles dan is Match4Me een verademing. Het inschrijven kost wel wat tijd, doordat je een volledig profiel moet hebben voordat je met zoeken en vinden van je nieuwe liefde kunt beginnen. Wel zijn er meerdere mogelijkheden om contact te leggen en Match4me heeft een datingcoach om je te helpen. De singles zijn behoorlijk actief op de datingsite met 200.390 verstuurde berichten dit jaar. Volgens Match4Me bestaat het ledenbestand voor 47% uit mannen en 53% uit vrouwen.

Bezoek Match4me

De gratis opties

Na de aanmelding zie je op de homepage al een tijdlijn waarop je ziet wie er het laatst online zijn geweest. Ook zie je nieuwe singles en updates van profielen, zoals bijvoorbeeld nieuwe foto’s. Gratis kun je meespelen met een online quiz, blogs lezen van andere leden, gebruik maken van een uitgebreide zoekfunctie. Er is een videowall en je kan berichten lezen op Things2share. Er is een gratis app beschikbaar voor je mobiel of tablet, en op ieder moment kun je jouw profiel aanpassen. Helemaal onderaan de website van Match4me kan je klikken op ‘Onze prijzen’, dan zie je precies het verschil tussen betaald en gratis deelnemen.

De Videowall

match4me appAlle leden kunnen niet alleen foto’s plaatsen, maar ook zijn video’s mogelijk via YouTube. Je kan bijvoorbeeld een lollige video plaatsen, of de clip van jouw favoriete nummer. Zo kan je ook achter interesses van anderen komen en het geeft de mogelijkheid om laagdrempelig iemand ergens op aan te spreken. Mocht je ervaring hebben met camera’s dan zou je op deze manier jezelf kunnen verkopen aan de andere singles op de datingsite. Terwijl iedereen een geschreven profiel heeft ben jij de enige die zichzelf presenteert door middel van een video. Wie weet wat het tot gevolg heeft.

Veiligheid

Als hoogopgeleide single heb je waarschijnlijk een goede baan en uitstekende carrierekansen. Je wil dan niet dat je dating profiel in Google te vinden is als een nieuwe werkgever op je naam zoekt. Het goede nieuws is dat dit nooit zal gebeuren als je lid wordt van Match4me. De datingsite is volledig afgeschermd voor het grote publiek en profielen worden niet door zoekmachines geïndexeerd. Om te voorkomen dat je te maken krijgt met nepprofielen keurt de redactie van de website alle profielen handmatig. Zo weet je zeker dat het ledenbestand van de hoogste kwaliteit is. Als onderdeel van de beveilig maakt Match4Me gebruik van SSL-encryptie om alle gegevens zo veilig mogelijk via het internet te verzenden. Om aan te tonen hoe betrouwbaar Match4Me is heeft de datingsite een certificaat ontvangen van Thuiswinkel.org.

Over Match4me

Door deze datingsite te kiezen spring je in een specifieke doelgroep, namelijk mensen met een HBO of academische achtergrond. De datingsite richt zich specifiek op de single met HBO of WO opleiding. Vervolgens is de zoekfunctie geschikt om aanvullende kenmerken te selecteren. De verdeling tussen ingeschreven mannen en vrouwen is ongeveer gelijk. Veiligheid is van belang voor het team van Match4me, er zullen nooit gegevens naar derden gaan en enkel je e-mailadres is bij Match4me bekend. De datingsite heeft het Keurmerk Veilig Daten en het Thuiswinkel Waarborg. Verder geeft de klantenservice altijd een persoonlijk antwoord op jouw vragen. Match4me is aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP) onder nummer m1367157.