Je match blokkeren op Tinder? Zo kun je een match opheffen

Je match blokkeren op Tinder? Zo kun je een match opheffen

  • 08 jul 1

badoobig

Badoo

Badoo is een geliefde datingsite voor velen. Berichten versturen is gratis net als het doorzoeken van profielen van andere singles.
Bekijk Badoo

tinder blokkeren

Tinder; bijna iedereen die single is lijkt het te gebruiken, zelfs singles die eigenlijk niet single zijn. Hoewel de bedenkers van de dating app het waarschijnlijk goed bedoelden is Tinder op een gegeven moment uitgegroeid tot een quick fix dating app waarbij snelle hook ups hoog in het vaandel staan. Mannen die alleen maar seks willen kom je vaker op Tinder tegen dan op iedere andere dating app. Dit is hoe Tinder werkt en voor sommige vrouwelijke gebruikers een grote afknapper. Lastige personen kun je negeren maar als je dan alsnog berichten ontvangt dan wordt het wat creepy. Gelukkig is het mogelijk om iemand op Tinder te blokkeren.

Hoe het blokkeren werkt

Zoals je waarschijnlijk al doorhebt moet je ten eerste de Tinder app openen en inloggen. Na het inloggen ga je naar het gesprek met de persoon die je wilt blokkeren. Je ziet op dit scherm de berichten die uitgewisseld zijn met de persoon. Open vervolgens het menu dat zich aan de bovenkant begeeft en tik op Match opheffen. De Tinder app vraagt je vervolgens om een bevestiging zodat je niet per ongeluk de match van je dromen blokkeert. Bevestig je keuze en vanaf dit moment kan de ander je geen berichten meer versturen.

tinderLet op, jij kunt ook geen berichten meer versturen naar de persoon. Als je nog iets tegen de persoon wilde zeggen dan is het te laat. Zodra de match opgeheven is verdwijnt de chatgeschiedenis en kun je ook niet meer teruglezen wat er precies gezegd is. Als je het gesprek wilt bewaren dan kun je een screenshot van het gesprek maken, mocht je ooit bewijs nodig hebben om wat voor reden dan ook. De match is voorgoed verdwenen en je komt de persoon ook niet meer tegen tijdens het swipen. Op deze manier is het ook mogelijk om de persoon te rapporteren aan Tinder. Doe dit alleen bij personen die zich verdacht gedragen of veel te ver gaan zoals:

  • Het bedelen om geld
  • Als iemand jonger dan 13 jaar lijkt
  • Grof taalgebruik en/of bedreigingen
  • Versturen van spam of ongewenste reclame
  • Als het een nepprofiel lijkt

Niet tevreden met Tinder?

Tinder is gelukkig niet de enige dating app die in Nederland singles bij elkaar brengt. Er is ook nog altijd Happn; een dating app die wat meer gebaseerd is op locatie. Swipen is er niet mogelijk maar je komt wel in contact met leden bij je in de buurt. Hiernaast is er nog Badoo; het sociale ontdekkingsnetwerk, zoals ze dat zo mooi noemen. Met honderden miljoen leden wereldwijd is Badoo één van de grootste spelers ter wereld als het aankomt op nieuwe mensen ontmoeten.

Je match blokkeren op Tinder? Zo kun je een match opheffen
4.6 (92.5%) 8 stemmen

Gratis daten

Wil je niet betalen voor online daten? Bezoek dan de Badoo website. Berichten versturen en profielen bekijken is gratis bij Badoo. Dit is één van de weinig datingsites waar veel singles ingeschreven zijn en je zonder kosten berichten naar elkaar kunt versturen. Je kunt je gratis inschrijven via de onderstaande link:
Gratis inschrijven

Eén reactie

  1. Racheda 28 juli 2017 at 09:07 - Reply

    Mark Adam 57 is niet echt. Het is in het echt Haruna zulka orlando heb ik gegoogeld nadat hij mij zijn bankgegevens gegeven had hahah. Hij is een echte bedrieger. Ik geloofde zijn liefdesverklaring en toen zei hij dat zijn creditcard gestolen was. Ik heb de echte gegoogeld en dat is Mark Hyman bekende goeroe. Mvg🙂