Man zoekt man voor seks: waar kun je dit vinden?

Man zoekt man voor seks: waar kun je dit vinden?

  • 22 jan 0

badoobig

Badoo

Badoo is een geliefde datingsite voor velen. Berichten versturen is gratis net als het doorzoeken van profielen van andere singles.
Bekijk Badoo

gay mannen

Mannen ontmoeten voor een seksdate is makkelijker dan ooit. Waar je jaren geleden nog op de raarste plekken fysiek op zoek moest gaan naar andere mannen die ook zin hadden is het nu binnen een virtuele druk op de knop binnen handbereik. Een man die een andere man voor seks zoekt hoeft niet meer lang te zoeken. Apps zoals Grindr en GayRomeo en datingsites zoals Gaybuddy hebben gay mannen de mogelijkheid gegeven om vanaf de smartphone of laptop andere mannen te ontmoeten. Of het nu om een standaard hook up gaat of een Bareback Pnp; er is voor iedereen wat wils. Wil je weten waar je terecht kunt voor een seksdate als gay man? Dit zijn de beste datingsites en apps:

Gaybuddy

Gaybuddy is één van de bekendste gay datingsites voor sekscontacten van Nederland. Het omschrijft zichzelf als dé ontmoetingsplek voor gay mannen en bovendien geeft het een 100% garantie op sekscontact. Dat is fijn om te weten als je op zoek bent naar een snelle hook up. Bij Gaybuddy maak je een profiel aan waar je je foto’s kunt toevoegen en een stukje profieltekst kunt gebruiken om je wensen en grenzen aan te geven. Vervolgens hoef je alleen maar te wachten op een gewillig lid dat net als jij niet kan wachten op af te spreken.

Bezoek Gaybuddy

Grindr

Waar onder hetero’s Tinder alle aandacht opeist als de nummer één dating app is het Grindr dat deze positie invult voor de gays. Het is de allereerste dating app voor gay mannen en vrouwen dat al in 2009 de deuren opende voor het grote publiek. Nog altijd is Grindr een dating app waar je terecht kunt voor een gezonde dosis vermaak en spannende sekscontacten. De app is makkelijk in gebruik en er zijn veel mannen die er gebruik van maken. Voor een snelle seksdate bij je in de buurt is Grindr nog altijd een prima app om dit voor elkaar te krijgen.

google playapp store

GayRomeo

De dating app GayRomeo, nu ook bekend als Planet Romeo, is het grootste sociale netwerk voor gay mannen in Europa. Van oorsprong is het een Duits sociaal netwerk maar tegenwoordig is het in vrijwel elk land te gebruiken. Het hoofdkantoor is nu zelfs in Nederland te vinden. Op GayRomeo kun je een profiel aanmaken, foto’s plaatsen en delen met anderen maar ook seksdates regelen. Hoewel het niet specifiek voor sekscontacten gemaakt is wordt het daar wel veel voor gebruikt.

google playapp store

Dit zijn de drie bekendste dating app en websites voor gay mannen die een seksdate willen. Als je geluk hebt dan kun je dezelfde avond nog de deur uit voor een sexy onderonsje. Of je dit echter al dezelfde avond moet doen is een andere vraag. Let op dat er veel nepprofielen en fakers aanwezig zijn dus zorg ervoor dat je niet te snel van stapel loopt. Om met succes af te spreken voor een gay seksdate is het slim om eerste meerdere keren contact met iemand te hebben voor je daadwerkelijk afspreekt. Bovendien is het natuurlijk belangrijk dat je aan je eigen gezondheid denkt.

Gezond blijven

Wanneer je veel seksdates met mannen hebt dan is het belangrijk dat je gezond blijft. PZC en allerlei andere vormen van seks zonder condoom kunnen je gezondheid in gevaar brengen. Hoe vaker je dit doet, hoe groter de kans op een soa of hiv. Laat je bovendien geregeld testen als je er toch voor kiest om geen condoom te gebruiken. Een condoom gebruiken is misschien niet prettig maar nog altijd de verstandige keuze. Het komt geregeld voor dat iemand onveilige seksdates heeft terwijl hij niet weet dat hij besmet is met hiv. Voorkom dat je het “vergeet” en gebruik altijd een condoom tijdens een seksdate met een andere man.

Gratis daten

Wil je niet betalen voor online daten? Bezoek dan de Badoo website. Berichten versturen en profielen bekijken is gratis bij Badoo. Dit is één van de weinig datingsites waar veel singles ingeschreven zijn en je zonder kosten berichten naar elkaar kunt versturen. Je kunt je gratis inschrijven via de onderstaande link:
Gratis inschrijven

Reageer