Lovezone

lovezoneOp zoek naar een leuke partner met wie je kunt praten, lol kunt hebben en waar je helemaal jezelf bij kunt zijn? Daten is soms lastig. Waar loop je nu nog een leuke man of vrouw tegen het lijf? De meeste mensen hebben een druk sociaal leven en het kan behoorlijk eng zijn om in het echt op iemand af te stappen. Bovendien heb je ook nog die kans dat diegene niet geïnteresseerd is in jou. Een blauwtje lopen is natuurlijk nooit leuk.

Gelukkig zijn er inmiddels veel dating apps beschikbaar die jouw zoektocht een stuk gemakkelijker maken. Hier vind je singles die net als jij op zoek zijn naar een oprechte connectie. Lovezone is een van deze dating apps. Het grote nadeel van Lovezone? Dat er geen app beschikbaar is. Als dit je niet bevalt, dan kun je beter een andere dating app installeren. Zoals de onderstaande app, die wel een iOS en Android app heeft.

Bekijk deze dating app

Voor wie is het?

Lovezone is bedoeld voor alle singles. Je kunt hier terecht voor het vinden van een spannende date, een serieuze relatie, maar ook voor een vriendschap. Iedereen is welkom bij Lovezone. Wat je geaardheid, opleidingsniveau, leeftijd of beroep ook is. Hier leer je gemakkelijk en snel veel andere mensen kennen. Sluit nieuwe vriendschappen en date met anderen. Iedere dag zijn er duizenden gebruikers op Love Zone actief.

Hoe werkt Lovezone?

Een account aanmaken bij Love Zone is volledig gratis. Wil je je registreren, dan heeft Love Zone wat persoonlijke informatie van je nodig. Geef je naam, e-mailadres, geboortedatum, woonplaats, gebruikersnaam en een wachtwoord op. Daarnaast kun je ook aangeven waar je naar op zoek bent. De volgende stap is het aanmaken van een persoonlijk profiel.

Foto’s en persoonlijke informatie op je profiel

Vervolgens is het tijd om je dating profiel aan te maken. Op je profiel heb je een aantal velden. Een veld waar je foto’s kunt uploaden, een veld genaamd ‘Over mij’ en een veld ‘Geïnteresseerd in’. Je bent verplicht een profielfoto te uploaden. Daarnaast kun je er ook voor kiezen een aantal extra foto’s te plaatsen. De foto’s ondergaan eerst een keuring door het Lovezone-team. Zo is het niet de bedoeling dat de foto te naakt is, de foto moet duidelijk zijn en het moet duidelijk zijn dat het om jou gaat. De foto’s die je persoonlijk naar anderen stuurt in een chatbericht, mogen wel bloot bevatten.

In de velden genaamd ‘Over mij’ en ‘Geïnteresseerd in’ kun je wat over jezelf vertellen. Geef aan waar jouw interesses liggen, wat je in het dagelijkse leven doet en waar je naar op zoek bent. Ook deze teksten ondergaan een handmatige keuring door het Love Zone team. Zo mogen deze teksten geen privé gegevens bevatten en mogen ze niet aanstootgevend zijn.

“Regionaal chatten en daten” – Lovezone

Start je datingavontuur

Nu je een account en een profiel hebt, is het tijd om aan de slag te gaan. Bekijk profielen van andere Lovezone gebruikers en kijk wie jouw interesse trekt. Voeg profielen aan je favorietenlijst wanneer je ze aantrekkelijk of interessant vindt. Verstuur een chatberichtje en kijk of jullie meer gemeen hebben. Heb je een echte klik, ga dan voor een date in het echt.

Prijzen

Je kunt volledig gratis een account aanmaken bij Lovezone. De datingsite biedt twee lidmaatschappen aan waardoor je gebruik kunt maken van alle functies en features. Hierdoor maak jouw persoonlijke zoektocht naar jouw perfecte match een stuk eenvoudiger. Lovezone biedt het VIP en Diamanten abonnement aan. Hierbij de prijzen en voordelen van beide abonnementen.

VIP abonnement

Met een VIP abonnement krijg je toegang tot een aantal extra functies en features. Dit zijn deze features:

 • Je kunt onbeperkt met Lovezone gebruikers chatten.
 • Je kunt advertenties verwijderen.
 • Je kunt onbeperkt leden toevoegen aan je favorietenlijst waardoor je laat weten dat je ze ziet zitten.
 • Je kunt de ghostmodus gebruiken. Deze modus betekent dat je anoniem en ongezien andere profielen kunt bekijken zonder dat ze hier een melding van krijgen.
 • Je kunt alle afbeeldingen van andere gebruikers bekijken.

Voor het VIP abonnement van Lovezone betaal je een vast bedrag per 1, 3 of 12 maanden. Dit zijn de prijzen van een VIP abonnement bij Lovezone:

 • 1 maand VIP voor € 29,99
 • 3 maanden VIP voor € 59,99
 • 1 jaar VIP voor € 119,99

Diamanten abonnement

Een Diamanten lidmaatschap werkt anders dan een Vip abonnement bij Love Zone. Diamanten zorgen namelijk voor meer aandacht en zorgen dat je in de spotlight staat.. Maak gebruik van diverse diensten en functies die jouw dating avontuur nog gemakkelijk en sneller maken. Hierbij deze exclusieve functies:

 • Je kunt bovenaan de ledenlijst staan voor 24 uur. Je komt aan de top van de zoekresultaten van andere gebruikers te staan. Zo sta je altijd in de spotlight.
 • Je kunt privé-afbeeldingen sturen naar andere leden.
 • Je kunt privé afbeeldingen sturen naar andere gebruikers.
 • Je kunt virtuele bloemetjes sturen naar andere gebruikers. Een unieke speelse manier van flirten die Love Zone aanbiedt.

Bij het Diamanten abonnement betaal je niet maandelijks een bedrag, maar je betaalt voor individuele diamanten die je kunt inzetten voor verschillende upgrades. Deze upgrades gaan jou geheid helpen bij je zoektocht naar je ideale partner. Hierbij de prijzen van diamanten bij Lovezone:

 • 150 diamanten voor € 29,99
 • 500 diamanten voor € 59,99
 • 1.200 diamanten voor € 119,99

laptop smartphone

Alleen bereikbaar via website

Lovezone heeft alleen een website die je kunt gebruiken. De website van Lovezone is zeer gebruiksvriendelijk en zorgt ervoor dat je Lovezone altijd bij de hand hebt. Je kunt de website gewoon gebruiken op je smartphone of tablet, maar het werkt niet zo makkelijk als een app. Zo kun je altijd en overal in contact blijven met mogelijke matches. De desktop versie van Lovezone is zeer overzichtelijk en makkelijk te gebruiken.

Privacy en veiligheid

Lovezone maakt gebruik van een beschermde SSL-verbinding. Hierdoor weet je dat jouw persoonlijke gegevens te allen tijde beschermd zijn. Bij online daten maak je gebruik van veel persoonlijke gegevens. Daarnaast wil je dat privé foto’s in berichten naar andere leden niet bekend worden. Hier hoef je je geen zorgen over te maken bij Love Zone.

Kom je een verdacht profiel tegen of verdenk je een profiel ervan nep te zijn? Geef dit dan aan bij de Love Zone klantenservice. Love Zone doet er alles aan op oplichters en neppe profielen zo snel mogelijk te verwijderen om jouw dating ervaring zo fijn mogelijk te maken.

Voor en nadelen

Lovezone wordt over het algemeen zeer goed beoordeeld door gebruikers. Zo geven veel mensen de dating app vijf sterren en krijgt het een gemiddelde van maar liefst een 9, wat zeer hoog is voor de recensie van een dating app. Een veelgenoemd voordeel van Lovezone zijn de actieve gebruikers en het gemak om andere mensen snel te leren kennen. Daarnaast is het fijn dat iedereen hier welkom is, wie je ook bent en waar je ook naar op zoek bent.

Met vele online gebruikers is het zeer makkelijk om nieuwe connecties te maken. Een nadeel dat enkele keren genoemd wordt, is de aanwezigheid van oplichters of nepprofielen. Dit is iets waar veel datingsites mee te maken hebben. Lovezone zegt zich daarvoor sterk in te zetten.