Lovely

lovelyLovely is één van de vele dating apps onder beheer van Jaumo. Wat dat betreft heeft Lovely weinig nieuws te bieden. Waarin deze dating app wel verschilt van de andere apps is dat het zich op de vrouwelijke gebruikers richt. Lovely is een “klassieke” dating app waarbij je kunt swipen om liefde of een date te vinden.

De recensies van de gebruikers zijn niet bepaald lovend over deze app. Daarom is het waarschijnlijk beter om een andere dating app te proberen zoals deze:

Bekijk deze dating app

Gratis lid worden

lovely appVoor singles anno 2018 die weten hoe Tinder werkt weten ook meteen hoe vele andere dating apps werken. Hetzelfde geldt voor Lovely. Het begint met het aanmelden, wat overigens snel voor elkaar is door de snelle inlogprocedure. Als je dit achter de rug hebt kun je je profiel aanvullen met je foto’s waarna je vrijwel direct op zoek kunt gaan naar leuke leden. Of je nu een man zoekt of een vrouw; in de instellingen van de app kun je precies aangeven wie je zoekt. Zodra je je voorkeuren aangegeven hebt kun je beginnen. De basis van de app draait om het “keuren” van de andere gebruikers, zoals dat ook bij Tinder kan. Je kunt dit ook vanuit een grid met leden doen.

Voor vrouwen

Dit is een app waar vrouwen van houden aangezien je zelf bepaalt welke mannen contact met je mogen opnemen. Wie kieskeurig is zal de werkwijze van Lovely fijn vinden. Doordat niet alle mannen je zomaar een bericht kunnen versturen heb je zelf de touwtjes in handen. Geen lastige mannen die je ongevraagd berichten versturen; jij bepaalt met wie je contact wil.

Gratis app

Om een app succesvol te laten worden ontkomt men er niet aan om gratis diensten aan te bieden. Dit geldt ook voor Lovely welke dus gratis te downloaden is in de App Store van Apple en Google Play Store. Om sommige items te gebruiken is een in-app aankoop vereist en ook is het mogelijk om een VIP lidmaatschap te nemen. Mocht je dit willen proberen, neem dan eerst het proeflidmaatschap dat je voor zeven dagen gratis kunt gebruiken.

google playapp store

Badoo

Lovely is één van de datingsites die door het Duitse Jaumo ontwikkeld is. Onder de naam Jaumo heeft het bedrijf al wat naamsbekendheid opgebouwd maar ondertussen heeft het bedrijf meerdere apps in de app stores gelanceerd, allen gebruikmakend van dezelfde database met leden. In totaal heeft het netwerk van Jaumo al meer dan 25 miljoen registraties geteld waardoor het geen klein datingnetwerk meer is maar een partij om rekening mee te houden.