Lexamore

Lexamore
Lexamore is een variant op de grote datingsite Lexa, gemaakt door dezelfde ontwikkelaar. Lexa richt zich hoofdzakelijk op het vinden van een leuke date en biedt een groot aanbod in de datingmarkt, en Lexamore is toch net iets anders. Lexamore pakt het op een andere manier aan, wil zich richten op de mensen die echt daadwerkelijk op zoek zijn naar een ware liefde, een serieuze relatie. Terwijl je bij Lexa zelf op zoek kunt gaan naar leuke singles gaat het bij Lexamora wat anders. Je wordt namelijk gematcht aan andere leden die ook lid zijn van Lexamore. Dat is waar Lexamora zich onderscheidt van de normale Lexa website.

Matchingssysteem met persoonlijkheidstest

Het is een datingsite die gebruik maakt van een matchingssysteem, waarvoor jij een persoonlijkheidstest gaat invullen. Door het invullen van de vragenlijst wordt er een persoonlijkheidsprofiel gemaakt. Je komt via Lexamore gemakkelijk in contact met andere gebruikers en singles die serieus op zoek zijn. Ook zij vullen deze persoonlijkheidstest in, zo krijg je de matches voorgesteld die écht bij jouw profiel passen. Dit gebeurt aan de hand van een geavanceerd algoritme dat speciaal voor de datingsite ontwikkeld is. Het houdt rekening met veel variabelen en combinaties en is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. De kans op het vinden van een geschikte vaste partner wordt op deze wijze een stuk groter.

Aangezien het vanuit Lexa mogelijk is om over stappen naar Lexamore raden we Lexa aan. Zo kun je beginnen als lid van Lexa om later – mocht je dat willen – over te stappen op Lexamore.

Bezoek Lexa

Gratis inschrijving kost tijd

Doordat je de persoonlijkheidstest moet invullen kost de gratis inschrijving wat meer tijd. In tegenstelling tot bij veel andere datingsites krijg je een lange lijst met vragen die je moet beantwoorden. Het duurt even maar dit is essentieel om je kunnen koppelen aan andere leden. Daarna kan je wel gelijk in contact komen met mensen die bij jou passen en uit jouw regio komen. En het is sowieso leuk om de testuitslagen van je persoonlijkheidsprofiel te ontvangen, dit is geheel gratis. Onderaan de homepage vind je alle informatie over de inschrijving die je in vijf stappen doet.

De website Lexamore

De pagina van deze datingsite is wel enigszins verouderd, zeker als je deze vergelijkt met andere online dating aanbieders. Maar desalniettemin is de mogelijkheid voor de persoonlijkheidstest uniek te noemen, en biedt serieus betere kansen op een match. Transparantie staat voorop, en de prijzen van betaalde abonnementen worden helder gecommuniceerd. Op Lexamore is je foto niet zichtbaar voor andere singles, tenzij je dat zelf wilt. Je kiest zelf aan wie je je foto toont. Als je bijvoorbeeld niet zomaar je foto wilt laten rondslingeren op een datingsite dan is dit niet vereist. Je maakt dan echter wel meer kans op een serieuze match.

Lexamore

Nep-profielen maken geen kans, doordat alle aanmeldingen handmatig worden gecontroleerd. Dit geldt niet alleen voor Lexamore maar ook voor de reguliere Lexa datingsite. Dat is goed om te weten, veilig daten willen we immers allemaal. De handmatige controle is een toevoeging op de automatische controle van gegevens zodat automatisch gecreëerde profielen niet toegelaten worden. De klantenservice is goed bereikbaar voor al jouw vragen, maar tevens voor advies over daten in het algemeen. Doordat deze datingsite valt onder Lexa, maakt het gebruik van dezelfde veilige omstandigheden en keurmerken.