Lexa Gay

lexa

  • Gratis aanmelden
  • Voor een serieuze relatie
  • Via website en app bereikbaar

Bezoek Lexa Gay

Iedereen kent Lexa. Al langer dan 10 jaar behoort Lexa tot één van de bekendste en ook grootste datingsites van Nederland. LexaGay is een Lexa datingsite, alleen dan speciaal voor homo’s. Met meer dan 5000 actieve homo’s en lesbiennes per dag, is LexaGay zeker weten het bezoeken waard. Als je tenminste op zoek bent naar iemand van hetzelfde geslacht, die wel eens jouw perfecte match zou kunnen zijn. De website kent dagelijks vele gelijkgestemde bezoekers, je hebt dus altijd iemand om mee in contact te komen. Daar waar het soms voor homo’s moeilijk is, is het op LexaGay heel eenvoudig.

Bezoek Lexa Gay

Gratis uitproberen

Deze specifieke datingsite, voor mannen die mannen zoeken en vrouwen die vrouwen zoeken, is gratis uit te proberen. Op de homepage kun je nog niet veel informatie vinden, maar een aanmelding is vrijblijvend en zonder kosten. Je kan na je inschrijving alle profielen bekijken van de mannen en vrouwen die op zoek zijn naar iemand van hetzelfde geslacht. Zit er iemand tussen die je bevalt? Met een flirtbericht laat je snel en eenvoudig weten dat je iemand leuk vindt. Je hebt uiteraard ook je eigen profiel, welke je zeer uitgebreid kan invullen. Via een vragenlijst tijdens je aanmelding, zullen er al matches aan je worden voorgesteld. Maar het is ook mogelijk om zelf eenvoudig nieuwe matches te vinden.

GayJe kan voor elke volwassen leeftijdscategorie terecht op LexaGay, door het grote aantal leden is er altijd wel iemand met wie je contact kunt maken. Voor de betaalde opties hebben ze tevens diverse mogelijkheden, het is maar net wat bij je past. Als betalend lid is er ook nog de Lexa Messenger. Dit is een chatsysteem binnen de website die je kunt benutten om te chatten met je matches. Het is een datingsite waarop meerdere manieren worden aangeboden om in contact te komen met anderen die op zoek zijn naar een nieuw gay liefde. Uiteraard kom je er ook GB’s tegen maar ook jongere mannen en vrouwen; eigenlijk kun je er voor alle type mensen terecht. Wat je ook zoekt als gay, je kunt het bij Lexa Gay vinden.

Informatie over LexaGay

Deze datingsite heeft al vele awards gewonnen, en sinds 2002 actief. Men heeft onder andere het Veilig Daten Keurmerk en het Thuiswinkel waarborg. Dus je weet dat je gegevens veilig zijn. Het waarborg van de Thuiswinkel organisatie krijg je niet zomaar, daarvoor moet je aan veel strenge eisen voldoen. Dit geldt ook voor het Keurmerk Veilig Daten. Dit keurmerk wordt op dit moment slechts door acht datingsites gedragen.

Privacy

Als het op privacy aankomt dan willen we dat het zo goed mogelijk geregeld is. Op Lexa kun je relatief anoniem daten. Dat wil zeggen dat je profiel niet in Google te vinden is. Voor de personen die bijvoorbeeld een goede baan hebben is dit essentieel. Je wil immers niet dat iemand op je naam zoekt en je profiel op een datingsite tegenkomt. Dit soort problemen kom je niet tegen bij Lexa. Het is goed geregeld in deze grote website.