Langswippen

langswippenVoor een snelle seksdate: Langswippen is een datingsite voor online contacten, die vooral op seks zijn gericht. Volgens de makers vindt je er een leuk date naar zin. Of dat nu een snelle wip is, of liefde voor het leven. Maar laat je niet misleiden door de uitnodigende teksten; als je Langswippen wilt gaan gebruiken dan moet je je realiseren dat deze website vooral bedoeld is om volwassen erotisch entertainment te bieden. Echte afspraken met veel profielen zijn niet mogelijk. En daarom raden we deze datingsites aan, die aangeven geen fictieve profielen te gebruiken:

Gecontroleerd en bevestigd: geen fictieve profielen bij deze seksdating websites.

Hoe werkt Langswippen?

Als je bent ingelogd kun je op zoek naar een dame om een date mee af te spreken. Je kunt onder andere zoeken op plaats of regio, zo voorkom je dat je met iemand in contact komt die ver bij je uit de buurt woont. Dat laatste kan lastig zijn als je wilt afspreken. Maar je kunt natuurlijk ook bewust kiezen voor iemand die ver uit de buurt woont, bijvoorbeeld als je niet wilt dat je partner erachter komt dat je online aan het flirten bent. Je kunt nadat je bent aangemeld en ingelogd dagelijks een aantal gratis flirts versturen. Voor het versturen van berichten moet worden betaald.

De kosten

Een account aanmaken op Langswippen is gratis. Maar als je berichten wilt versturen dan moet hiervoor worden betaald. Dat betalen doe je met zogenaamde credits. Die kun je online kopen als je ingelogd bent. Hoe meer credits je tegelijk koopt, hoe lager de prijs per credit en dus per verstuurd bericht.

Bedoeld voor entertainment

Bij een eerste bezoek van de website valt het meteen op: de schaars geklede dames in allerlei erotische posities. Hoewel dit de aandacht trekt van iedere mannelijke bezoekers, is het in de realiteit een waarschuwingsteken. Achter deze profielen gaan namelijk niet de vrouwen schuil die op de foto’s getoond worden. Dat betekent dat er gebruik wordt gemaakt van fictieve profielen. Het maken van een afspraak voor een date is in dat geval natuurlijk niet mogelijk. Deze profielen zijn gemodereerd. Daar is niets mis mee, zolang je maar beseft wat de intentie is van de makers van deze website.

De veiligheid

Je vindt op de startpagina niet veel informatie: je moet eerst een account aanmaken en inloggen om van alle functionaliteiten gebruik te kunnen maken. Ook het bekijken van profielen is alleen mogelijk voor members die zijn ingelogd. Alleen je profielfoto is zichtbaar voor niet-leden. Zo wordt je privacy beschermd en kunnen niet-leden dus niet bij de informatie komen die je op deze website deelt.