Joyride

joyride
Dating kan tegenwoordig een hele opgave zijn. Doordat zoveel singles gebruik maken van online dating en verschillende dating apps, zul je je best moeten doen om er een beetje uit te springen. De perfecte foto maken, een stapel matches krijgen die je uiteindelijk nooit spreekt, zinloze matches, voorspelbare gesprekken; online dating is niet altijd even leuk. En daar zocht Joyride een oplossing voor.

De dating app is speciaal ontworpen om de wereld van online dating wat leuker en spannender te maken. Met deze app kun je op een speelse manier nieuwe mensen leren kennen. Of je nu op zoek bent naar een avontuurlijke date, een spannend avontuurtje, een leuke vriendschap of de liefde van je leven; bij Joyride kan het allemaal.

Benieuwd geworden en wil je Joyride wel eens uitproberen? We vertellen je meer over de app, de functionaliteiten en de betrouwbaarheid. De app heeft helaas (nog) niet veel Nederlandse gebruikers. Daarom raden we voor nu een andere dating app aan:

Bekijk deze dating app

Voor een speelse date

Joyride is een app die niet altijd bedoeld is voor liefde of lange-termijn relaties. Ze weten dat het ook leuk kan zijn om single te zijn en dat je tegenwoordig ook veel plezier kunt beleven aan daten. Je kunt via Joyride mensen ontmoeten voor een spannende of avontuurlijke date, een erotisch avontuurtje of om nieuwe vriendschappen op te bouwen. Je kunt er ook mensen ontmoeten voor een serieuze relatie, maar dit is niet echt het doel van de app.

Als je op zoek bent naar liefde, kun je hoogstwaarschijnlijk beter gebruik maken van een andere app die op de markt is. Joyride is een gratis dating app die alleen te gebruiken is voor volwassenen van 18 jaar en ouder. Jongeren kunnen dus geen gebruik maken van de app.

Waarom kiezen voor Joyride?

Waarom is het soms zo moeilijk om een leuke date te vinden op dating apps? Moet het daten niet gewoon leuk zijn in plaats van dat je het gevoel hebt dat het ‘werk’ is om iemand te vinden? Bij Joyride wordt daarom de manier veranderd waarop we daten.

Joyride is een datingspeelplaats waar je op een leuke, opwindende en luchtige manier kunt chatten en daten. Je kunt op een speelse manier singles ontmoeten en de community bestaat dan ook uit mensen die van het moment willen genieten. Althans, dat is wat de makers ons willen laten geloven.

joyride app

Hoe werkt de app?

Je kunt je snel en gemakkelijk aanmelden bij Joyride. Allereerst dien je natuurlijk de app te downloaden en daarna wordt je door het registratieproces begeleid. Je krijgt een aantal standaard vragen zoals je locatie, seksuele oriëntatie, naar wat voor iemand je op zoek bent en een korte beschrijving van jezelf. Verder dien je ook een profielfoto in te stellen, anders kun je je niet aanmelden. Nadat je je hebt ingeschreven, kun je beginnen met daten op een speelse manier.

Via de zoekfunctie kun je mensen bekijken die gebruik maken van Joyride bij jou in de buurt. Je kunt mensen ‘liken’, een berichtje sturen of een opmerking achterlaten. Verder zijn er ook functionaliteiten waarmee Joyride zich onderscheid van andere dating apps. De focus ligt hier op de persoonlijkheid van je matches, die je op een leuke manier kunt ontmoeten. Door middel van een aantal spelletjes kun je het gesprek op gang brengen en elkaar een stuk beter leren kennen.

Wat dacht je bijvoorbeeld van Speed Dating, een Trivia Quiz of 21 vragen? Met deze snelle en leuke spelletjes wordt daten niet alleen een stuk leuker, maar leer je je dates een stuk beter kennen.

Gratis en betaald

Joyride is een leuke app die het daten weer leuk maakt, zonder daar meteen een prijskaartje aan te hangen. Je kunt gratis gebruik maken van de app, maar je kunt er ook voor kiezen om een betaald abonnement af te sluiten. Met dit abonnement krijg je een aantal extra functies. Met het betaalde lidmaatschap kan je profiel bijvoorbeeld een boost krijgen of kun je zien wie jouw profiel heeft bekeken. Verder is de app een leuke, luchtige manier om nieuwe mensen te leren kennen. Dit zijn de prijzen van het VIP-lidmaatschap:

  • €9,99 voor 1 maand
  • €24,99 voor 3 maanden
  • €59,99 voor 12 maanden

Een aantal nadelen van de app zijn dat er nog steeds wel wat nepprofielen aanwezig zijn en dat je dus goed zult moeten opletten bij het gebruik. Verder kunnen de advertenties vervelend zijn in het gebruik. Ook moeten in Nederland nog wat meer mensen zich inschrijven, zodat er meer mogelijkheden zijn om een leuke match te ontmoeten in jouw regio.

De app en website

Joyride is beschikbaar als app voor zowel iOS en Android en is beschikbaar in tientallen talen, waardoor de app wereldwijd populair is. De applicatie voor smartphone en tablet is vrij simpel qua design en gemakkelijk te gebruiken. Eigenlijk is dat ook meteen een van de belangrijkste voorwaarden voor een dating app: eenvoudig, snel en niet te moeilijk. Aangezien Joyride van hetzelfde datingsysteem als Jaumo gebruik maakt, is er daar vrij weinig op aan te merken.

google playapp store

Op dit moment is er geen datingwebsite van Joyride en kun je dus alleen daten via de app zelf. Op de algemene website van Joyride kun je wel meer informatie vinden over de app, de oprichters en de algemene voorwaarden van het gebruik van de dating app. Je leest hier meer over de beweegredenen van de makers, de community van leden en de privacy statements. Ook kun je via de website gemakkelijk contact opnemen als je vragen of opmerkingen hebt over de app.

Betrouwbaarheid en veiligheid

Als je gebruik maakt van een dating app, dan wil je natuurlijk wel weten of deze veilig te gebruiken is. Bij Joyride wordt ervoor gezorgd dat er een veilige community wordt gewaarborgd. Privacy en veiligheid zijn erg belangrijk en daardoor wordt er ook vaak gecheckt of de veiligheid nog up-to-date is. Data zal ook nooit worden doorgespeeld naar andere partijen en je privacy staat hoog in het vaandel bij Joyride.

Verder kun je er zelf voor kiezen wat anderen te zien krijgen. Een foto uploaden is weliswaar vereist, maar daarnaast bepaal je zelf wat anderen kunnen zien. Ook wordt er door Joyride gekeken of er nepprofielen aanwezig zijn en mochten ze deze vinden, dan worden deze direct verwijderd of geblokkeerd.

Over Joyride

Joyride is een app die gecreëerd is door Jaumo, een bedrijf dat meer dating apps op de markt heeft gebracht. Joyride is in 2011 opgericht en de makers hebben sindsdien meerdere dating apps uitgebracht, waaronder Lovely. De app is opgericht door Ben en Jens, twee vrienden die allebei hun partners hebben gevonden via online dating. Sindsdien is het hun missie geworden om dating leuk te maken, om meer plezier te beleven aan het ontmoeten van nieuwe personen en mensen te laten genieten van het maken van nieuwe connecties.