Jaumo

jaumo
Jaumo is een populaire dating app met wereldwijd meer dan 40 miljoen leden. Steeds meer singles uit Nederland en de rest van Europa beginnen gebruik te maken van deze app. De app is bedoeld voor mensen die nieuwe mensen willen ontmoeten om mee te chatten of te flirten. De Jaumo app maakt het gemakkelijk om nieuwe contacten te leggen, een leuke date aan de haak te slaan of onschuldig te flirten met andere leden. Jaumo is niet alleen voor singles, maar ook voor mensen die gewoon nieuwe contacten willen leggen.

Volgens Jaumo moet daten leuk en gemakkelijk zijn. De app is daarom ook zo ontworpen om op een simpele manier nieuwe vrienden of dates te ontmoeten, zonder al te veel poespas. Hieronder vertellen we je meer over de app, hoe deze werkt en of deze betrouwbaar is om te gebruiken. Ben je op zoek naar een betrouwbare dating app met meer Nederlandse leden? Dan raden we deze dating app aan:

Bekijk deze dating app

Voor wie is Jaumo bedoeld?

Jaumo is een gratis dating app waarmee je eenvoudig in contact kunt komen met andere mensen bij jou in de buurt. Het is een snelgroeiende app met meer dan 100.000 nieuwe leden per dag. De doelgroep van Jaumo is dan ook heel breed; de app is voor iedereen die graag in contact wil komen met anderen. Aan de ene kant is dit heel fijn, aangezien er genoeg keus is en de kans op een match groter is. Toch heeft dit ook een nadeel, aangezien je soms door de bomen het bos niet meer zit. Je moet behoorlijk veel profielen bekijken om een leuke match tegen te komen.

De app staat open voor zowel heteroseksuele, homoseksuele, biseksuele en lesbische relaties. Wat voor iemand je ook bent en naar wie je ook op zoek bent; je kunt bij Jaumo terecht. De app heeft een grote hoeveelheid internationale leden. In Nederland wordt de app steeds populairder, maar zeker in het buiteland is de app al een tijdje heel bekend.

De aanmeldprocedure van Jaumo

Net zoals bij alle andere dating apps zul je allereerst de app moeten instaleren. Daarna kun je je snel en gemakkelijk aanmelden door een aantal stappen te doorlopen. Je hoeft alleen maar je geslacht, locatie en leeftijd in te vullen om gebruik te kunnen maken van de app. Je hoeft ook geen e-mailadres te verifiëren. Aan de ene kant is dit heel handig, maar ook vergroot dit de kans op nepprofielen aangezien het heel gemakkelijk is om zo’n nepprofiel aan te maken nu.

Je kunt je ook gemakkelijk aanmelden met een bestaand Google account of je Facebook account. Al met al is de aanmeldprocedure heel simpel en kun je direct aan de slag met flirten en daten in de Jaumo app.

app jaumo

Hoe werkt Jaumo?

Jaumo werkt heel simpel en heeft veelal dezelfde functionaliteiten die je ook bij andere dating apps terug ziet. Er is bijvoorbeeld een ‘in de buurt’ optie, waarmee je altijd een actueel overzicht hebt van singles in jouw omgeving. Profielen die op dit moment ook actief zijn hebben een groene stip, waardoor je weet dat je waarschijnlijk vrij snel kunt gaan chatten. Daarnaast kun je ook direct zien wat de afstand tussen jou en die persoon is.

Daarnaast is er ook een ‘zappen’ functie; een soort match spel. Hiermee kun je profielen liken en bij een match gelijk met elkaar chatten. Deze manier van profielen beoordelen is vergelijkbaar met een dating app zoals Tinder en Badoo. Berichtjes versturen naar andere leden kan bij Jaumo volledig gratis.

De functionaliteiten van Jaumo

Veel van de functionaliteiten zoals het matchsysteem komen overeen met apps zoals Tinder. Het verschil ligt vooral bij de profielgegevens. Je kunt namelijk invullen naar wat voor iemand je op zoek bent, wat je met de app wilt bereiken, hoe lang je bent, wat je religie is en wat je werk of studie is. Op deze manier kun je snel en gemakkelijk wat meer persoonlijke informatie van jezelf delen op je profiel.

In de app kun je verder ook je potentiële matches zien. Waar je bij Tinder bijvoorbeeld al een match moet hebben voordat je kunt zien wie jou leuk vindt, kun je dit bij Jaumo direct zien. Binnen een paar uur kun je vaak al tientallen mogelijke matches zien van personen die jou leuk vinden. Verder kun je ook je bezoekers zijn; leden die je profiel hebben bekeken. Wel is het zo dat je als gratis lid heel beperkt deze profielen kunt bekijken. Om dit helemaal te kunnen zien dien je een betaald abonnement af te sluiten.

Een andere unieke optie van Jaumo is dat je iedereen een chatverzoek kan sturen. Je kunt deze berichten zien en dan naar links vegen als je het gesprek af wilt slaan of naar rechts als je verder wilt praten met deze persoon.

Veiligheid en betrouwbaarheid van de app

Bij Jaumo wordt er expliciet om toestemming gevraagd om gepersonaliseerde advertenties te tonen. Je bepaalt verder helemaal zelf welke gegevens je wel en niet wilt invullen op je profiel. Ook zit er in de app een optie om contact op te nemen met de klantenservice en kun je een profiel melden als je vermoedt dat het bijvoorbeeld om een nepprofiel gaat. Net als bij alle andere dating apps weet je namelijk nooit zeker of je wel met een eerlijk persoon te maken hebt; dus pas hier mee op.

google playapp store

Een gratis of betaald lidmaatschap

Bij Jaumo kun je gratis lid worden en gebruik maken van een groot aantal functionaliteiten. Je kunt je profiel aanmaken, andere profielen bekijken en liken, matches krijgen en berichten sturen. Je kunt dus al vrij veel, maar met een VIP abonnement krijg je nog meer mogelijkheden tot je beschikking. Zo kun je bijvoorbeeld onbeperkt profielen liken, zien wie je profiel heeft bezocht en geliked en kun je aanvullende filter invullen om de perfecte singles te vinden.

Voor één maand zijn de kosten €9,99, voor 3 maanden €19,98 en voor een jaar ben je €60,00 kwijt. Ook kun je ervoor kiezen om je profiel te boosten, zodat het voor een half uur bovenaan bij andere singles komt te staan. Je kunt deze per keer betalen en voor één boost ben je €2,99 kwijt.