Inner Circle

inner circle
Zoals je van ons gewend bent, duiken we voortdurend de dating-apps in om te kijken of daar nog wat vernieuwends tussen zit. Dat kunnen we over de app van Inner Circle wel zeggen, want dit is een app met een wel heel erg exclusieve doelgroep. Het aanmeldproces is dan ook wat ongebruikelijk: je koppelt het aan je Facebook profiel, je geeft aan wat je beroep is en eigenlijk was dat het dan wel. Je kunt beginnen met daten.

Althans, als je wordt toegelaten tot deze wel heel erg exclusieve community van succesvolle en knappe mensen. En daarom riep het datingplatform van Inner Circle toch wel een hoop nieuwsgierigheid bij ons op, want een aanpak als deze kom je niet heel veel tegen. Reden om het eens uit te testen en onze bevindingen met je door te nemen. Zou jij het in je hebben om te worden toegelaten tot de Inner Circle?

Kom je er niet in? Of wil je direct beginnen met daten? Omdat het aanmeldproces aardig lang kan duren, en omdat velen niet eens worden toegelaten, raden we deze dating app aan:

Bekijk deze dating app

Hoe Inner Circle werkt

Jezelf aanmelden op deze website verloopt net even wat anders dan op andere datingsites. Zo kun je op uitnodiging worden toegelaten tot de community, maar kun je jezelf ook aanmelden met je Facebook-profiel. Acceptatie is echter niet gegarandeerd, want je profiel wordt eerst handmatig gekeurd door de beheerders van Inner Circle.

Waarom je deze dienst zou moeten proberen? Omdat het echt anders werkt dan alle andere relatieplatformen die je kent. En wie weet voel je je wel aangetrokken tot het selecte gezelschap van succesvolle mensen. Het draait bij Inner Circle dan ook om de ontmoetingen: elkaar leren kennen, netwerken, en met een beetje geluk vloeit er iets moois uit voort.

Het is dan ook minder vies en vunzig dan op andere websites of apps waardoor er ook wat meer inhoud te vinden is op deze app. Zo heeft Inner Circle alleen al de openingszin (of woord): “Hey” geblokt. Moraal van het verhaal: zorg dat je wat te melden hebt als je je aanmeldt bij Inner Circle.

inner circle app

Betrouwbaar

Elk profiel wordt handmatig gecontroleerd. Er wordt daarbij goed gekeken of de door jou ingevulde gegevens op je profiel ook echt kloppen met wat je aangeeft op Inner Circle. Op deze manier wordt ook bekeken of je interessant genoeg bent om te worden toegelaten en het voordeel daarvan is dat er in ieder geval heel streng wordt gekeken naar wie wordt toegelaten. We kunnen er dus wel gerust op zijn dat er niet zoveel nepprofielen tussen zitten op deze website.

Verder zul je geen profielen zien voordat je bent goedgekeurd en wordt geen enkele info meegenomen door zoekmachines als Google. Alle informatie op dit platform wordt op een veilige manier opgeslagen. Wat ons betreft lijkt de betrouwbaarheid dan ook dik in orde op dit platform. We zagen het niet heel vaak beter geregeld dan hier.

Gelijkgestemden, echte connecties

Inner Circle is een Nederlandse dating app die bedoeld is om echte connecties te maken. De app verschilt van andere diensten, omdat het alleen aantrekkelijke en succesvolle leden toelaat tot de dating community. Ook richt deze datingsite zich uitsluitend op hetero leden. In eerste instantie kon je alleen op uitnodiging lid worden waardoor de service beschikbaar was voor een selecte groep mensen. Inmiddels kun je je ook registreren op de website, maar daarbij is nog niet gegarandeerd dat je ook wordt toegelaten tot de Inner Circle.

Bij deze dienst geven ze aan zich vooral op jonge mensen te richten tussen de 25 en 40 jaar en is ook de carrière van de leden belangrijk: werk en opleiding bijvoorbeeld. We zouden daarom kunnen stellen dat er een hoop hoogopgeleiden te vinden zijn. Naast online daten worden er ook evenementen voor singles georganiseerd waarbij er echt een community wordt gebouwd. Inner Circle is beschikbaar in het Nederlands, Engels, Spaans, en Portugees.

Via app en website

Inner Circle is ook op een computer te gebruiken via de browser, maar toch zullen de meeste mensen de voorkeur geven aan de mobiele app. Deze app is beschikbaar voor platformen als iOS, Android, Windows en zelfs de Apple watch, mocht je die in je bezit hebben. De app is gratis om te downloaden en het gratis account biedt een aantal functionaliteiten, zoals het zoeken op profielen op basis van criteria zoals leeftijd en uiterlijke kenmerken.

Met een betaald profiel kun je echter onbeperkt gebruik maken van Inner Circle, wat zich met name uit in onbeperkte likes, berichten sturen, en matches. Ook kun je je zoekcriteria iets specifieker maken en de ‘Invincible Mode’ gebruiken, waarmee andere mensen jouw profiel niet kunnen zien, maar jij wel die van andere gebruikers kunt zien.

google playapp store

Over Inner Circle

Inner Circle is een dating app uit Nederland die inmiddels al een wereldwijd bereik heeft. Met Inner Circle hebben we het over een app die zich ook op een hele specifieke niche richt en dat zijn in dit geval succesvolle hetero’s van tussen de 25 en 40 jaar. Daarmee heeft het een wat exclusief karakter en komt het in eerste instantie misschien wat snobistisch over op veel gebruikers die op zoek zijn naar een nieuwe dating app.

Gelukkig wordt er niet alleen maar gebrald op deze app en zitten er ook mensen tussen die ‘down to earth’ zijn. Bij Inner Circle gaat het echter ook om connecties maken met andere mensen, waardoor je zult merken dat de app je zoveel mogelijk probeert te stimuleren om de interactie aan te gaan met andere leden. En daarbij hoeft het niet altijd over werk te gaan en kan best gezellig zijn.

Ook zul je zien dat er geregeld borreltjes worden georganiseerd en er zelfs leuke verjaardagslijsten voorbijkomen. Bij Inner Circle pakken ze het compleet anders anders aan.